wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Technik farmacji - mężczyzna

Witam. Zastanawiałem się nad tym zawodem. Czy w Łomży mężczyzna jest widziany na podobnym stanowisku?
Czy dużo jest miejsc pracy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Technik farmacji - mężczyzna

No Wiesz, wtedy gdy skończysz naukę, sytuacja może być zupełnie inna niż dziś :-))))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Ja nie polecam, no chyba,że nie bierzesz pod uwagę wyjazdu z kraju( technik farmacji nie jest uznawany w większości krajów). Koleżanka zrobiła, pracowała za grosze, obowiązki mocno okrojone, wszystko uzgadniamy z mgr .Poszła na farmację, fakt ,lata harówki ale przynajmniej zarabia jak człowiek. No ale co komu potrzebne, sam fach na pewno ciekawy ale perspektywy na awans bardzo małe, aby nie napisać żadne.

ok.i już

Po takim technikum to będziesz mógł jedynie w aptece mieszać wodę z mydłem do lewatywy.

Nie słuchj ich. Amfe można robić i niezle zarabiać.

uważam ,że to bardzo dobry pomysł - potem można zrobic studia bo wlasciwie tak wypadałoby kontynuować. Technik farmacji to duzó lepiej niz absolwent I LO.

Santreo

Nie ma czegoś takiego,jak techn.farmacji.Mgr owszem a techn.farmaceutyczny.
Trochę racji ma lexi-żadnych szans na awans.Natomiast czy fach ciekawy?Może początkowo,gwarantuję,że obsługa moherów Ci zbrzydnie.Kasa?Za marna grosze pracowała? To jakaś frajerka skończona,ale kokosów się nie spodziewaj.
To czy facet nie ma znaczenia.
Poszerz horyzonty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org