Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsza siłownia w Łomży. |
Mam pytanko do zorientowanych, gdzie jest najlepsza Waszym zdaniem siłka w Łomży? Chodzi mi o jak największą ilość sprzętu do ćwiczenia, poradę od właściciela czy ludzi tam pracujących jak ćwiczyć i od czego zacząć,a także o ceny miesięcznych karnetów. Dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsza siłownia w Łomży. |
szukajka sie kłania
|
|
takich tematow juz bylo od ciula, wystarczy poczukac..
|
|
Mam pytanko do zorientowanych, gdzie jest najlepsza Waszym zdaniem siłka w Łomży? Chodzi mi o jak największą ilość sprzętu do ćwiczenia, poradę od właściciela czy ludzi tam pracujących jak ćwiczyć i od czego zacząć,a także o ceny miesięcznych karnetów. Dzięki. Siłownia Z. na Dmowskiego (Turlejskiego).
|
|
poszukać się pisze... Dzięki za konkrety,a jak już wchodzicie w ten temat, to napiszcie coś, co mnie interesuje, a nie jak zwykle swoje internetowi gamonie :)) A po 2, jak już były takie tematy,to były dawniej,a mnie interesuje coś na czasie, bo jak nie wiecie, konkurencja robi swoje i każdy stara się ulepszać swój biznes. No ale mimo wszystko dzięki, a Wam życze takich samych odpowiedzi jak o coś spytacie w nowym temacie, -jakie udzieliliście mi! Pozdrowionka.
|
|
to sie dopisz do juz istniejacego tematu ! proste jak słonce
|
|
lomza23 jeśli chodzi o sprzęt to polecam siłownie Ewa.
|
|
Ale wy hjesteście wredni takich to powinni tempić
|
|
Tylko nie Ewa!!!jak cos to na Dmowskiego u kedzi.polecam
|
|
Kiedyś chodziłam do Ewy i nie polecam. Ostatnio chodziłam na Dmowskiego i mi się podoba. Jest dużo sprzętu do ćwiczeń aerobowych, z którego można korzystać bez ograniczeń ( w Ewie z bieżni elektronicznej pozwolono skorzystać mi jeden raz na cztery lata !). Jestem kobietą i trochę mi na początku przeszkadzała liczba mężczyzn w siłowni, ale z tym trzeba się pogodzić, po prostu nie przejmować się i już. Pan jasno wytłumaczył mi jaki trening mam sobie robić i poskutkowało- schudłam, nie miałam zakwasów, a było dość intensywnie. Mam kolejny karnet i od września zaczynam znów tam chodzić. A cena karnetu- 65 zł za miesiąc, w Ewie każdy miesiac był o jeden, dwa dni krótszy, tak że po kilkunastu miesiącach jeden miesiąc w plecy. Poza tym Pan Robert pilnie studiuje kursy na giełdzie, a nie pilnuje tego, co jego klienci na siłowni robią. Ja np. po pół roku dowiedziałam się, że jakieś ćwiczenie robię źle!
|
|
majkaskowron zgadzam się z Tobą. polecam siłownię na Dmowskiego u Pana J.Kędry. Dobry sprzęt i wszystko jasno wytłumaczone jaki trening dla kogo.
|
|
Siłownia Ewa to katastrofa ten Robert śledzi tylko giełdę nie obchodzi go jak klienci ćwiczą. Ćwiczyłem tam i już nigdy tam nie wrócę. Miesiąc tam trwa kilka dni krócej, nic pozytywnego nie da się o tej siłowni powiedzieć.
|
|
Nie chcąc zakładać nowego tematu tutaj zadam pytanie Gdzie mieści się obecnie siłownia "ZIBI" ??
|
|
Zibi znajduje sie tam gdzie byl, a ja rowniez polecam silownie Relax u P. Jacka na dmowskiego.
|
|
Chodziłam do Ewy na step i wspominam to bardzo negatywnie. Pan Robert nie jest zbyt sympatycznym człowiekiem. Na pewno już tam nie wrócę.
|
|
Z tego co się orientuje w pomieszczeniu po silowni zibi jest remont, wiec myślę, że nie ma tam silowni w czasie remontu.
|
|
najlepsza koło orlika na świeżym powiet. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
najlepsza jest silownia relax na dmowskiego bardzo dobry sprzet chodzilem tam dwa lata. Polecam
|
|
relax moze i fajny, ale ludzie mendy
|
|
hej mam pytanko gdzie najlepiej zapisać się na siłownie dla kobiet? jakie są ceny karnetów i jaki sprzęt
|
|
Ja zapisałam sie do Activia na Wojska Polskiego.Jest ok .Własciciel nie zostawia osoby samej sobie.Spyta na początku jakie mamy cele,pokaze ćwiczenia ,przychodzi co kilka minut sprawdza i pokazuje nowe ćwiczenia. Myśle że siłownia jest dobra bo widzę ze sporo kobiet przychodzi. Pozdrawiam: Grey
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |