wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najlepsza siłownia w Łomży.

Mam pytanko do zorientowanych, gdzie jest najlepsza Waszym zdaniem siłka w Łomży? Chodzi mi o jak największą ilość sprzętu do ćwiczenia, poradę od właściciela czy ludzi tam pracujących jak ćwiczyć i od czego zacząć,a także o ceny miesięcznych karnetów.
Dzięki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najlepsza siłownia w Łomży.

szukajka sie kłania

takich tematow juz bylo od ciula, wystarczy poczukac..

Mam pytanko do zorientowanych, gdzie jest najlepsza Waszym zdaniem siłka w Łomży? Chodzi mi o jak największą ilość sprzętu do ćwiczenia, poradę od właściciela czy ludzi tam pracujących jak ćwiczyć i od czego zacząć,a także o ceny miesięcznych karnetów.
Dzięki.

Siłownia Z. na Dmowskiego (Turlejskiego).

poszukać się pisze...
Dzięki za konkrety,a jak już wchodzicie w ten temat, to napiszcie coś, co mnie interesuje, a nie jak zwykle swoje internetowi gamonie :))
A po 2, jak już były takie tematy,to były dawniej,a mnie interesuje coś na czasie, bo jak nie wiecie, konkurencja robi swoje i każdy stara się ulepszać swój biznes.
No ale mimo wszystko dzięki, a Wam życze takich samych odpowiedzi jak o coś spytacie w nowym temacie, -jakie udzieliliście mi!
Pozdrowionka.

to sie dopisz do juz istniejacego tematu ! proste jak słonce

lomza23 jeśli chodzi o sprzęt to polecam siłownie Ewa.

Ale wy hjesteście wredni takich to powinni tempić

Tylko nie Ewa!!!jak cos to na Dmowskiego u kedzi.polecam

Kiedyś chodziłam do Ewy i nie polecam. Ostatnio chodziłam na Dmowskiego i mi się podoba. Jest dużo sprzętu do ćwiczeń aerobowych, z którego można korzystać bez ograniczeń ( w Ewie z bieżni elektronicznej pozwolono skorzystać mi jeden raz na cztery lata !). Jestem kobietą i trochę mi na początku przeszkadzała liczba mężczyzn w siłowni, ale z tym trzeba się pogodzić, po prostu nie przejmować się i już. Pan jasno wytłumaczył mi jaki trening mam sobie robić i poskutkowało- schudłam, nie miałam zakwasów, a było dość intensywnie. Mam kolejny karnet i od września zaczynam znów tam chodzić. A cena karnetu- 65 zł za miesiąc, w Ewie każdy miesiac był o jeden, dwa dni krótszy, tak że po kilkunastu miesiącach jeden miesiąc w plecy. Poza tym Pan Robert pilnie studiuje kursy na giełdzie, a nie pilnuje tego, co jego klienci na siłowni robią. Ja np. po pół roku dowiedziałam się, że jakieś ćwiczenie robię źle!

majkaskowron zgadzam się z Tobą. polecam siłownię na Dmowskiego u Pana J.Kędry. Dobry sprzęt i wszystko jasno wytłumaczone jaki trening dla kogo.

Siłownia Ewa to katastrofa ten Robert śledzi tylko giełdę nie obchodzi go jak klienci ćwiczą. Ćwiczyłem tam i już nigdy tam nie wrócę. Miesiąc tam trwa kilka dni krócej, nic pozytywnego nie da się o tej siłowni powiedzieć.

Nie chcąc zakładać nowego tematu tutaj zadam pytanie

Gdzie mieści się obecnie siłownia "ZIBI" ??

Zibi znajduje sie tam gdzie byl, a ja rowniez polecam silownie Relax u P. Jacka na dmowskiego.

Chodziłam do Ewy na step i wspominam to bardzo negatywnie. Pan Robert nie jest zbyt sympatycznym człowiekiem. Na pewno już tam nie wrócę.

Z tego co się orientuje w pomieszczeniu po silowni zibi jest remont, wiec myślę, że nie ma tam silowni w czasie remontu.

najlepsza koło orlika na świeżym powiet.

Łomża, Łomża, Łomża . . .

najlepsza jest silownia relax na dmowskiego bardzo dobry sprzet chodzilem tam dwa lata. Polecam

relax moze i fajny, ale ludzie mendy

hej mam pytanko gdzie najlepiej zapisać się na siłownie dla kobiet? jakie są ceny karnetów i jaki sprzęt

Ja zapisałam sie do Activia na Wojska Polskiego.Jest ok .Własciciel nie zostawia osoby samej sobie.Spyta na początku jakie mamy cele,pokaze ćwiczenia ,przychodzi co kilka minut sprawdza i pokazuje nowe ćwiczenia.
Myśle że siłownia jest dobra bo widzę ze sporo kobiet przychodzi.

Pozdrawiam:
Grey

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org