sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Salon fryzjerski Nemezis

Witam, mam pytanie .. niedługo mam slub i zastanawiam sie u któego fryzjera wykonac fryzurke slubną... czy ktoś czesał sie w salonie Nemezis? czy mozecie cos pwoiedziec na ten teamt?? ( to nie jest reklama!! poprostu chciałabym znac wasza opinie)

"Dar mowy dany jest każdemu,
dar madrości nielicznym.."

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Salon fryzjerski Nemezis

Moja koleżanka niedawno czesała się w tym salonie na wesele i powiem szczerze, że mi się bardzo podobało, dziewczyna ma pojęcie o tym co robi, umie doradzić, a co najważniejsze fryzurka była trwała. Ja ja swój ślub czesałam się w salonie 'Agata' u Moniki i rewelacja, fryzura trzymała mi się niesamowicie długo, plener miałam innego dnia i nic nie poprawiałam - trochę sobie liczą kasy, ale moim zdaniem naprawdę warto.

Witam serdeczne. Ja z ciekawości zapisałam się na czesanie sylwestrowe i byłam mega zadowolona z fryzury, wszystkim koleżankom fryzura się podobała i była bardzo trwała... szczerze polecam, zaskoczyła mnie niska cena, dziewczyna młoda ale widać ze czuje temat i wie co robi... profeska w każdym calu, idąc tam kompletnie nie wiedziałam co chce, szybko doszłyśmy do porozumienia i wyszło super... Pani Agnieszka zyskała kolejna stała klientkę... Wszystkim z całego serca szczerze polecam... Myślę ze nie masz nad czym się zastanawiać... pozdrawiam

A czy możecie podać adres tego salonu?
Również szukam godnego polecenia salonu fryzjerskiego i kosmetycznego :)

Sybiraków 20/1 tel 509-133-117

To prawda dobry salon osobiście nie byłam ale koleżanki się czesały gustownie i każda coś innego miała TERAZ JAK WIADOMO WIĘKSZOŚĆ SALONÓW TO SAMO KAŻDEMU CZESZE
Kształt twarzy inny fryzura ta sama :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org