Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry:) |
Może by już zaczęli wstawać powoli co ?? Ile to będziecie spać ? Oczy wam poropieją od tego gnicia!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry:) |
A ty spać idź;)
|
|
O tej porze to się nie śpi :):) O tej porze to się baraszkuje:):):)
|
|
Maruda, na forum? o.O dziwny sposob na "baraszkowanie", nie mniej jednak- szanuje:)
|
|
Maruda sloneczko przestan mnie budzic...dalej odczuwam swojego zeba..Dzien doberek:)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Nooo ! W końcu się podniosłaś z piernatów:):) To teraz na mnie kolej :):) Podjadłem se , popiłem se to teraz idę sadełko zawiązać :) Dobranoc:)
|
|
asz ty........lobuzie:P slodkich snow a ja musze sie zaraz po kawie w kierowce zabawiac.......... milego dzionka wszystkim:)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
No cóż maruchnam :) Taka rola matki polki:):):) Miłego dzionka i bezboleści ząbka:):)
|
|
No Maruda baraszkuje sam ze sobą przed komputerem o 3 w nocy... Bez komentarza ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Marudaaaaaaaaaaaaaaaa pobudkaaaaa!!!!!!!!!!!! wstawaj spiochu:))) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ziefffffffffffffffffffff !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem martuchnam , jestem :) 2151 :) Każdy orze jak może:):):):)
|
|
ooooooooooooo witam...sorki znowu jak driver robilam...tym razem ze szkoly..:P co tam jak tam???zab mnie dalej boli a ty z rana tak sie darles az mnie obudziles...powiedz co ja mam z toba zrobic??? :)))))))))) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ze mną nie da się nic zrobić :):) jestem niereformowalny:):)
|
|
oooooooooooooops.....ale daj choc pozwolenia...ja cie juz zreformuje :P z nudow oczywiscie...ogolnie zastanawiam sie komu i co na h***a zrobic....i tak mam na mysli mojego dentyste...co ty na to??? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
hmmmmm ??? Dentyście to najlepiej wybić jedynki górne:):)
|
|
kochany ja to jestem *dziewczyna bez zeba na przedzie* :P powaga i nawet nie zamierzam wstawiac choc mi proponowal...ale to byl moj szczesliwy zab i tak jakos hmmmm nie halo mi go zastapic Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
witam Maruda dopiero wstałem :-)))
|
|
oszszszszsz kurnasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczęścia nie da się zastąpić kawałkiem porcelany:):) Powiedz mu żeby sobie wstawił pomiędzy protezy:):)
|
|
maruda proszę pisać mi tu z małej litery!!!!!!! Co to oczów nie macie , nie widzicie??? A gdzieś się Zbychu szlajał że aż do tej pory komarzyłeś ??
|
|
oj oj to sorki zwracam godnosc...i jak na prawdziwego marude juz zaczynasz marudzic slonce....oh ty..... wiec jak dasz sie zreformowac???no wez plssssssssssssssssssssssss :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
a skąddddddddd !!!!!!!!!!!!! Nie da się nie da się zreformować niereformowalnego . Zabożyłem się i nima to tamto :)
|
|
awwwwwwwwwwwwwww ale ty wiesz ze dla mnie nie ma rzeczy niemozliwych :P wogle to takie slowo nie istnieje w moim prywatnym slowniku :) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ooo to czemu ci wyrwali tego na przedzie..? nie było ratunku dla niego? na przedzie to jednak na przedzie..
|
|
oj kama ja wole wyrywac niz leczyc to po pierwsze...a po drugie mi to nie przeszkadza...lubie i nawet smiesznie to wyglada :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ja też nienawidzę leczyć i okrrrrropnie się boję..też zawsze wolałam wyrywać - ale te z tyłu..:) A u ciebie skoro tylko jeden z przodu to później możesz sobie wstawic taki "przyklejany" do drugiego..wyszło mi z głowy jak to się fachowo nazywa..
|
|
łooooooo jak się dobrze spałoooooo , mmmmmmmmmmmmmmmmm :) dobry ....
|
|
martuchnam to Ty niedługo będziesz miała zęby jak perła, a co ząb to przerwa
|
|
a ja nie w temacie . hmmmmm a co tu sprzedają ?
|
|
oj tam zezowate sczescie...reszte se powstawiam oprocz tego....wyskocze nia miasto z magnetofonem na kasety i wrzyce kazika *dziewczyna bez zeba na przedzie* na fulla i bede zeby szczerzyc do ludzi :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |