wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trollom na 4lomza mówimy stanowcze NIE!!

Po osobie 'czarnasukaczarna' pojawiła nam się osoba o nicku 'Barbara777' której tęsknota za rozumem objawia się sukcesywnym zaśmiecaniem tego forum. Zachęcam do ignorowania tematów zakładanych przez tą osobę i osoby jej pokroju, gdyż dyskusja z taką osobą nie ma najmniejszego sensu.

P.S.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trollom na 4lomza mówimy stanowcze NIE!!

BLM

P O P I E R A M

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Kiedy to odkryłeś? Ja już ze 3 dni tak przypuszczałam :)

Gatunki trolli

Trolluss neokidus – najbardziej pospolity gatunek trolla i zarazem najbardziej złośliwy i krnąbrny. Jest zwykle niskiego wzrostu (z racji na swój wiek ~10 lat). Nie ma możliwości masowego rozrodu, gdyż zostaje szybko namierzony i zbanowany na amen.
Trolluss ontologikus – troll ontologiczny, żeruje głównie na forach teistycznych.
Trolluss megalomanis – jest najlepszy, najmądrzejszy i w ogóle naj... naj..., myśli ma poczucie, że może zhakować internet. Atakuje nocą, gdy (wg niego) administrator śpi. Jest to rozwinięta forma trolla, która ma zdolność do formowania się w kupy grupy i srania szukania w Google.
Trolluss prohakus – troll ten jest najczęstszym powodem wpadania w depresję wszystkich administratorów. Na szczęście jest najrzadziej spotykanym gatunkiem trolla. Jeżeli zacząłeś rozmawiać z tym trollem... możesz od razu pożegnać się z rodziną, z komputerem i w ogóle z normalnym życiem, ponieważ gatunek ten ma zdolność do zarażania innych.
Trolluss normallus – troll który myśli że jest fajny, trolluje dla zabawy, ma niezłą zabawę z tego że naspamuje komuś na forum, albo powkurza wszystkich, są najmniej licznym gatunkiem trolli lecz bardzo groźnym.

Klid

Ciekawe jaki nick będzie następny, żeby czytelników forum przyćmić inteligencją i pomysłowością...

Michalski

Czas zrobi swoje :)

Wy tu spokojnie klikacie a Baska czuwa :)

Andrzej W.

bauhauahua takie ofiary jak ww Pani B nigdy nie spia ;)

ee ciuki :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org