Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trollom na 4lomza mówimy stanowcze NIE!! |
Po osobie 'czarnasukaczarna' pojawiła nam się osoba o nicku 'Barbara777' której tęsknota za rozumem objawia się sukcesywnym zaśmiecaniem tego forum. Zachęcam do ignorowania tematów zakładanych przez tą osobę i osoby jej pokroju, gdyż dyskusja z taką osobą nie ma najmniejszego sensu. P.S. Nigdy nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trollom na 4lomza mówimy stanowcze NIE!! |
BLM P O P I E R A M Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Kiedy to odkryłeś? Ja już ze 3 dni tak przypuszczałam :)
|
|
Gatunki trolli Trolluss neokidus – najbardziej pospolity gatunek trolla i zarazem najbardziej złośliwy i krnąbrny. Jest zwykle niskiego wzrostu (z racji na swój wiek ~10 lat). Nie ma możliwości masowego rozrodu, gdyż zostaje szybko namierzony i zbanowany na amen. Trolluss ontologikus – troll ontologiczny, żeruje głównie na forach teistycznych. Trolluss megalomanis – jest najlepszy, najmądrzejszy i w ogóle naj... naj..., myśli ma poczucie, że może zhakować internet. Atakuje nocą, gdy (wg niego) administrator śpi. Jest to rozwinięta forma trolla, która ma zdolność do formowania się w kupy grupy i srania szukania w Google. Trolluss prohakus – troll ten jest najczęstszym powodem wpadania w depresję wszystkich administratorów. Na szczęście jest najrzadziej spotykanym gatunkiem trolla. Jeżeli zacząłeś rozmawiać z tym trollem... możesz od razu pożegnać się z rodziną, z komputerem i w ogóle z normalnym życiem, ponieważ gatunek ten ma zdolność do zarażania innych. Trolluss normallus – troll który myśli że jest fajny, trolluje dla zabawy, ma niezłą zabawę z tego że naspamuje komuś na forum, albo powkurza wszystkich, są najmniej licznym gatunkiem trolli lecz bardzo groźnym. Klid
|
|
Ciekawe jaki nick będzie następny, żeby czytelników forum przyćmić inteligencją i pomysłowością... Michalski
|
|
Czas zrobi swoje :)
|
|
Wy tu spokojnie klikacie a Baska czuwa :) Andrzej W.
|
|
bauhauahua takie ofiary jak ww Pani B nigdy nie spia ;) ee ciuki :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |