Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzien dobry!! |
Witam! Hello!hi!morning kawa dla was)) spac nie moge.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzien dobry!! |
A ja tam idę spać (za 3 godziny: trzeba wstać)...więc z kawy - nie skorzystam... I życzę Tobie, jako i sobie: miłych snów :-))) Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
ale i dobrze ja musze wstac za godz...milych snow:)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
mniam
|
|
sorry Marto ! ale kawa to moja nisza !
|
|
to tak do kawki
|
|
ale rozpieszczacie ludzisków;-)
|
|
czasem trzeba...........ludzieeeeeeeeeeeee wrocilam dzis od dentysty i to cos dalej boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................. jej normalnie rodzilam 3 razy a i tak twierdze ze bol zeba najogrszy Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Bo nikt Ciebie w klejnoty rodzinne nie kopnął.
|
|
oj to ja4 zapewniam ze zaden facet by nie przezyl bolu zwiazanego z porodem... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Ząb mnie bola ale to pryszcz.
|
|
zab to i mnie boli odwiedzilam dzis dentyste ale hmmmmmmmmmmmm znowu musze isc..grrrrrrrr jak ja tego nie lubie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
A kto lubi, dentysta sadysta, chyba tak było w piosence
|
|
nie wiem ale dzis przeszlam sama siebie bo nawet po znieczuleniu ciezko mnie bylo zmusic do otwarcia buzi...........to boli i zastrzyk tez to poprosilam najpierw o zel przeciwbolowy przed zastrzykiem.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Najlepiej wyrwać i problem z głowy
|
|
chcialam to sie dentysta nie zgodzil bo osobiscie wole wyrywac niz leczyc Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Dzięki temu jeszcze kilka razy zapłacisz za leczenie i o to przeciez chodzi.
|
|
ja tylko chce zeby nie bolalo a ile to juz raczej nie wazne....dalabym wszystko za choc jeden dzien bez bolu(tu akurat o zeby nie chodzi ale ogolnie-zab dopiero od wczoraj) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Dzieki temu będą ząbki.Plombowane to plombowane ,ale zawsze to nie puste dziury po zębach;-)
|
|
omania ja mam tylko jedne puste miejce po moim szczesliwym zebie ktorego niestety musialam sie pozbyc rok temu..:(( Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Podobno na zachodzie robi się jakies znieczulenia aby zmiejszyć albo wyeliminowac ból. Trzeba w odpowiednim miejscu odpowiednio przerwać końcówki nerwowe co do szczegółów to niech się specjalista wypowie. Trzymaj się. Muszę kończyć! Mimo wszystko miłej nocy!
|
|
Tzw ząb mądrości;-)
|
|
dzieki :)) ale polska to nie zachod niestety.... tez spadam do lozeczka w koncu pospac trzeba troche bo zeszla noc byla koszmarem a w dzien mali terrorysci zatruwaja mi zycie:P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
oj omania chcialabym ale ten akurat 3ma sie mocno:P to akurat byla 2 gorna:) potem chodzilam sie smialam ze jestem jak ta *dziewczyna bez zeba naprzedzie* Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Chyba bym się załamała bez 1 czy tam 2;-(Więc tym bardziej trzeba biegac i leczyć ząbki;.
|
|
omania nie jest tak zle...przynajmniej sie wyrozniam...co a propo lubie:P a ze to byl akurat moj szczesliwy zab wiec hmmm tak jakby nie chce go zastapic Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Podziwiam Cię kobietko;-)
|
|
Dzieki i wzajemnie:)) a teraz naprawde spadam spac bo sie wykoncze inaczej..........romans na dzis z netem skonczony............. pozdrawiam wszystkich i zycze slodkich snow i milej nocki........... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wzajemnie;-)
|
|
martuchnam !!!!!!!!!!!!!!!!! nie śpij !!!!!!!!!!!!!!!! Ząb juz nie boli !!!!!!!!! :):)
|
|
martuchnam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ŚPIJ , JUŻ SIĘ WYSPAŁAŚ :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |