wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
salon tatuaży na ul. Ks. Anny

Witam Was,

jakiś czas temu słyszałam, że na ul. Ks. Anny w tych nowych blokach kolo SP9 otworzył ktoś salon tatuaży, w związku z tym moje pytanie, czy może wiecie, że to prawda? Jeżeli tak, to czy nadal ten salon funkcjonuje ? A jeżeli tak, to czy może jest tu ktoś, kto ma na sobie świadectwo dobrej pracy, jaką wykonuje osoba, która tam tatuuje ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: salon tatuaży na ul. Ks. Anny

Zamknął się jakieś 5 miesięcy temu.

a jego robota byłą do niczego;-(gość ma zero pojęcia o tatuowaniu.

Tak to prawda zakład już nie czynny bo często tam do sklepu chodzę a to po sąsiedzku

Wal do Stanów :) bo nawet w Europie nie mają dobrych tuszy. W Polsce to całkiem tragedia, po paru miesiącach ci wyblaknie. Chy że ktoś ma tusze z Stanów.

dziękuję bardzo za odpowiedzi.

Czyli wychodzi na to, że oprócz domowych amatorów maszynki z silniczkiem od walkmana, nie ma w Łomży miejsca, gdzie można zrobić sobie tatuaż? Chyba, że się mylę ?

edi# gdybym miała kasę, to z pewnością wybrałabym się do Miami :) ale nie mam. Aż tyle nie mam.

Mam za to sporo tatuaży (plus pomysły na nowe) i widzę jak kolor blaknie, więc szukam jakiejś pośredniej pomocy ....

Dużo ich masz ? Bym wolał jeden a porządny niż dziesięc dziadostw. Podobają mi sie tatuaże ale na sobie ich nie widzę.

Przynajmniej w Łomży nie szukaj :)

najbliżej ostrołęka i naprawdę dobry w tym co robi, zobacz sobie galerię
http://www.lysytattoo.pl/

W Ostrołęce łysego zachwalają,ale gość sobie liczy.U mnie za samą poprawkę wycenił sobie 400zł.

A mi podobają się tatuaże na sobie więc co jakiś czas dochodzi coś nowego. Zdania na ten temat są podzielone i oczywiści szanuję to, tak samo jak i liczę na to, że inni będą szanować moje.

dobrze, Łomża spalona, to może Zambrów ? tam też podobno był jakiś znakomity artysta ? ktoś coś wie na ten temat ?

w zasadzie to się nie dziwię. Jak ktoś wie, że dobrze coś robi, to i może się cenić. Omania doszło do tej poprawki ?

Rbn bardzo ładne prace w galerii, dziękuję

szanelka,nie doszło bo znalazłam kogoś innego z łomży,niestety nie mogę tu podać namiarów.I zapłaciłam duużo mniej a do tego jestem bardzo zadowolona z tatuazu.

Omania, to może na maila ?

szanelka,podam Tobie ale po uprzednim zapytaniu kolesia,bo nie wiem czy mogę tak rozdawać numer.Jutro go zapytam.

sie rozumie :)

Czekam w takim razie na znak sygnał i dziękuję.

ostatnio widziałam ogłoszenie że na Dmowskiego zostało otworzone studio.

ej to moze ja sie tez podlacze...
co do lysego widzialam galerie itd a jak mu wyslalam projekt wlasego tatuazu jaki chce miec to nie potrafil koles wyliczyc nawet ile czasu to zajmnie ale za to wyliczyl sobie cene...podziekowalam..wyslalam rowniez kika maili do bialego w kilka miejsc i tam powiedzieli mi konkretnie ile i za ile...niestety brak opiekuki do dzieci wyklucza moj wyjazd na 2 dni nawet do bialego..takze trzeba szukac blizej

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

zaraz Baśka wstanie to wam da tatuaże :)
zbojkotuje i po wszystkim będzie

pozdrawiam

Andrzej W.

nie ma rzeczy niemożliwych - bierz dzieci razem z sobą i wal się dziargać do Białego, a co tam

hahahahahaha jesli pojdziesz za nie do szkoly to z checia :)))

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

na weekend się umów - piątek sobota

Omania.Skad ta opinia.gosciu wporzo dziaral i to niepogloski ,bo robil mi dwa wzory i jestem zadowolony tak jak i moi kumple,

Lolek ,moja opinia jest stąd iż mi spieprzył tatuaż;-(Jak zobaczył go ten koleś co mi poprawiał to głową machał z niedowierzenia ze coś takiego można zrobić.A po drugie Lolek to chyba ta jedna sama osoba,pamietam już jak sie wypowiadałeś i podawałeś numer telefonu.Więc nie zachwalaj swojej pracy której nie umiesz wykonać.

Autor: lolek40 (---.elomza.pl)
Data: 24-05-11 23:49

jezeli naprawde jestes zainteresowany to zapraszam i zobaczysz jak dziargam , bo ludzie tu duzo glupot pisza. jutro bede wykonywal trzy wzorki wiec pewnie caly dzien bede w salonie. mozesz wczesniej zadz. 886727391 pozdrawiam
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////znalazłam nawet Twoją wypowiedz.

ile mały rysunek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org