Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
może ktoś mi pomoże :-| |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: może ktoś mi pomoże :-| |
Wbrew pozorom założenie strony nie jest takie trudne. Otwierasz interesującą cię stronę np. w książce, gazecie, zeszycie; nastąpnie bierzesz zwykłą kartkę papieru (możliwie jak najmniejszy format) i kładziesz ją na stronie tak aby zauważalny fragment wystawał poza górną krawędź strony, którą chcesz założyć. Potem zamykasz daną książkę, gazetę lub zeszyt i gotowe ! - masz już założoną stronę. PS. Jakie pytanie, taka odpowiedź.
|
|
Skołuj program pajączek, dzięki niemu zrobisz prosto strone
|
|
Na www.za.pl Darmowe stronki :)
|
|
http://miasto.interia.pl/ Moorgan
|
|
www.wypieprzanko.pl tu jest wiele ciekawych rzeczy na ten temat
|
|
Pajączek to gówno, a nie program do tworzenia stron www. Na początek polecam Worda, lub FrontPage'a. Pozdrawiam
|
|
|
|
Ostatecznie można dać "zapisz jako HTML przefiltrowany" - choć trochę :D lepiej wygląda :) ....a jako edytor - jedit jest świetny :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
w notatniku najlepiej sie robi ;]
|
|
...to samo chciałem dopisać.... ale się opanowałem :) swojego czasu używałem takiego znacznika: <META name="generator" content="Notepad"> --- PGG
|
|
|
www.dobreprogramy.pl www.nowe.pl www.google.pl
|
|
http://www.ux.pl/openoffice/?page=download - zamiast microsoft offica :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |