Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
makijaż ślubny w Princess |
Hej dziewczyny. W wakacje wychodze za maz i juz teraz trzeba umawiac sie do makijazystki i fryzjerki. Wiele osob polecilo mi makijaz w salonie slubnym Princess..podobno nie trzeba nawet robic makijazu probnego bo zawsze wychodzi rewelacyjnie. Ja jednak jestem sceptyczna bo wiadomo to wyjatkowy dzien i nie chcialabym potem sie wstydzic ogladajac zdjecia...czy moze ktos tam sie malowal do slubu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: makijaż ślubny w Princess |
Ile kosztuje makijaż w Princess? Jaka kosmetyczka jest godna polecenia na makijaż ślubny?
|
|
Brałam ślub w sierpniu i makijaż robiła mi Pani Agnieszka - właścicielka salonu Princess. Zapłaciłam 90 zł. Makijaż był delikatny i wytrzymały. Pani Agnieszka jest naprawdę godna polecenia. Natomiast jeśli szukasz i fryzjerki to polecam Panią Kasie z salonu Afro z Polowej.
|
|
Jak jesteś sceptyczna to poproś o próbny. W czym problem?
|
|
w wakacje byliśmy na weselu znajomej (panny młodej), która wykonywała makijaż u pani Kasi S. (ślubny) i szczerze żadnej rewelacji taki sam doskonale mogła sobie sama zrobić (oczy również bez szału, a do tego rzęsy dość nierówno doklejone i długość źle dobrana co w efekcie końcowym wyglądało dość sztucznie - rzęsy) trzymać może i się trzymał, opinia moja i mojej dziewczyny (bo ja zwróciłem uwagę że jakoś dziwnie wygląda i coś te oczy nie tak) Być może Pani Kasia bardziej stara się przy dziewczętach które biorą ślub a zdjęcia będzie robił jej mąż bo wtedy tak jakby współpracują ... i zdjęcia lepiej wychodzą i makijaż lepiej wygląda ... i w sumie znajoma para miała właśnie P. Serafińskich do zdjęć i make upu to makijaż faktycznie dobrze wyglądał (inaczej niż wszystkie być może więcej starań -ale tylko z sesji plenerowej z ślubu i wesela też bez szału. Inne wesele fotograf Serafiński, panna młoda bardzo ładnie wyglądała makijaż dobrany do urody dziewczyny wszyscy mówili, że jest śliczna jak lalka... moja dziewczyna myślała że panna młoda malowała się u K.S. ze względu na fotografa i szczerze była zdziwiony jak okazało się że makijaż robiony był u innej kosmetyczki (na legionów który nie wiem dokładnie)... lepiej zainwestujcie w lepsze kosmetyki za ta kase i same sie malujcie ... moja dziewczyna zawsze maluje sie sama i wyglada swietnie byla kilka razy u kosmetyczki na szczegolne okazji (chodzila do roznych by porownac ) i nigdy nie byla wpelni zadowolona jesli chodzi jakos-cena wiec wniosek chyba taki by lepiej samej probowac ... poszukajcie na youtube jak sie malować czy cos takiego tam chyba wszystko jest wiec powodzenia:)
|
|
TO FAKT JAK ROBI CI ZDJĘCIA SERAFIŃSKI TO MAKIJAŻ RÓB U SERAFIŃSKIEJ JAK NIE NO TO SZUKAJ SOBIE INNEJ KOSMETYCZKI HHEHEHE BO JAK KAŻDY JUZ ZAUWAŻA REKLAMA Z MĘŻEM TYLKO SIĘ LICZY A PO ZA JEGO SESJĄ TO ZAPOMNIJ CHOĆ MOŻESZ SPOTKAĆ KOGOŚ TAK SAMO UMALOWANEGO TYLKO W INNYM KOLORZE BUHAHAHA TAK SERIO POLECAM MAKIJAŻ W PRINCESS ŁADNY
|
|
a ja polecam makijaż i fryzurę w Akademii Fryzur nad Marzeniem, pan Grzesiek świetnie czesze a pani Marta super maluje, robili mojej siotrze i mi (swiadkowej|) makijaz na jej ślub i nie było żadnych prób i bylo super, no trylko włosy robiła sobie próbę :) polecam ich duet są naprawdę rewelacyjni! :) pozdrawiam :)
|
|
jesli chodzi o bycie sceptyczna to po prostu nie wierze do konca w szczerosc wlascicielek ktore strasznie zachwalaja swoje uslugi. wole dowiedziec sie od kogos kto mial tam robiony makijaz. prosze tez nie polecac innych salonow bo jestem juz tam zapisana, widzialam troszke zdjec na internecie ale czy ktos moze wypowiedziec sie jeszcze w tym temacie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |