wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZAGINĄŁ PIESEK

Zginęła suczka rasy ratlerek w okolicach straży pożarnej (os. młodych oraz okolice Wojska Polskiego lub Sikorskiego). Wabi się Eska. Bardzo jest przywiązana do domu (ma już 10 lat). Sierść brązowa, pyszczek już siwieje. Nie miała żadnej obroży. Znalazce lub osoby które mogły ją widzieć bardzo prosimy o kontakt pod nr 513280575

Załączam poniżej jej zdj.
http://s497.photobucket.com/albums/rr335/ju_15_photos/ESKA/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZAGINĄŁ PIESEK

hej widziałam dziś tego pieska w kupiskach nowych

tak daleko na pewno by nie zaszła :(

ja dziś widziałam pieska ale miała czarną obroże i tez sie bląkała

moruseek

nie wiem ja widziałam takiego pieska około 16 , pyszczek siwy suczka troszke brzusio grubszy i miła

Akurat obroży na sobie nie miała, nie jest grubiutka, boi się ludzi ale jeśli ktoś jej się spodoba potrafi obdarzyć go sympatią (chce żeby ją głaskano, wchodzi na kolana)

jak juro jeszcze będzie tam to zrobię zdjęcie i wyśle ci na emaila. jestem prawie pewna że to ona będzie... o której godzinie ci uciekła??

Dziś z rana najprawdopodobniej, lub wczoraj wieczorem ktoś jej niedopilnował nie dopilnował. Ale nie sądzę że taki kawałek drogi przeszła. Chyba że ktoś ją tam zawiózł.

W piesek z kupisk niestety to nie ona

Przed chwilą przywieziono do schroniska waszą sunię znalezioną na osiedlu młodych

To nie nasz piesek. Widać że jest wystraszony i czeka na właściciela.

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=469074&t=469074 CZEKAJĄ NA WŁAŚCICIELA

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

To nie ona. Byłam tam, podałam nr tel. pewnie dostała bym informacje że przywieziono kolejnego.

Podbijam temat. Może ktoś ją gdzieś jeszcze widział :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org