wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
160zł za makijaż??!!!!!

Witam Państwa ostatnio bratowa była u Pani Serafińskiej na makijażu na sylwestra zapłaciła 160zł a weselne maja kosztować na wakacjach 120zł!
stwierdziła, że za talent trzeba płacić jak się chce z "brzydaka" zrobić miss!
Proszę mi powiedzieć czy na całą Łomże są takie ceny???
Rozumie, ale ja w Warszawie płaciłam 150zł
Córka miała się tam malować, ale za taką cenę to w niedziele na Studniówki bedzie tez napewno taka??
gdzie można taniej się umalować>>?????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 160zł za makijaż??!!!!!

Pogadać z chirurgiem za tą cenę to głowę podmienią na inną z ładną twarzą.

Nie, nie wszędzie są takie ceny. Ja w Cosmeo płaciłam od 65 zł do 80 zł (zależy co chciałam). A u Pani Gosi w Hotelu Polonez około 60-70 zł, a z kępkami rzęs chyba 80 zł. Obie kosmetyczki umalowały mnie tak jak chciałam i mi się podobało. Makijaż był trwały i bardzo ładnie wyglądał na zdjęciach.

Co do Pani Kasi Serafińskiej. Cóż powiedziała to co uważała dla siebie za słuszne. Jeśli ta Pani uważa, że ma talent to i tak się ceni :) Myślę, że też może mieć jakieś markowe, drogie produkty kosmetyczne, aczkolwiek nie wiem, bo dawno u niej nie byłam :) Mogę się tylko na temat jej paznokci wypowiedzieć, bo mi je wykonywała, ale wiem, że za frencha ze wzorkiem płaciłam 90 lub 100 zł, zaś już za ślubne prawie takie same 130 zł, bo powiedziałam, że ślubne, no to wiadomo, że i droższe.

Jednak co do makijażu, może Pani Kasia liczyła podwójnie, bo to Sylwester. Miałam taką sytuację z fryzjerką jak się czesałam na 15.08, cóż stwierdziła, że 220 zł, bo święto i liczą sobie 200% :) Życie po prostu, każdy ma prawo narzucać swoje ceny i albo korzystamy z tych usług albo i nie :) Ale na pewno można mieć makijaż za 70 zł :P

I ja wszystko rozumie, ale nie stać mnie aż tak bogato córki malować dochodzi sukienka i inne wydatki!
Talent może jest, ale cenna jest ważna w dzisiejszych czasach i poprostu musze poszukać troche tańszej kosmetyczki
Nie neguje każdy ma swoje ceny choć ja jednak przejde się i popytam gdzieś indziej

Oj,baby,baby.Rece opadaja!
Zamiast dac mezowi te kase na night club to sie zamartwiacie duperelami.

160 zł za makijaż ?
Trochę dużo się Pani ceni jak na Łomżę. To jej cennik, kto chce niech chodzi, nikt nikogo nie zmusza. Idąc jesteśmy przygotowani na wysokie ceny a czy one są proporcjonalne do jakości usług? Sami sobie na to musimy odpowiedzieć. Każdy ma inne wymagania i gusta.
Kiedyś często się malowałam u kosmetyczek, jednak efekt nie zawsze mnie zadowalał i obecnie maluje się sama.Kosmetyki mam głównie z MAC'a czyli z górnej półki i starczaja naprawdę na baaardzo długo i wolę raz porządnie wydać pieniądze na nie, niż chodzić do kosmetyczek które za kilka makijaży wezmą tyle co koszt moich kosmetyków. Przy okazji maluje również znajome i nigdy nie narzekaja na efekt jak i wykonanie.
Dlatego kobietki próbujmy same eksperymentować, na YT mamy wiele filmów z ktorych mozna się dużo nauczyć. Nie należy się zarażać a dochodzić do perfekcji metodą prób i błędów. Wbrew pozorom dobry makijaż to nic trudnego, trzeba tylko chcieć!
Pozdrawiam :)

Wy kobiety to macie napaprane,wydawać 160 zeta na kilka gram pudru,tuszu itp.Ja powiem wam,że już tę kasę wolałbym oddać jakiemuś żulowi-niech chłopina ma raz na jakiś czas prezent,a nie udawać,że się jest piękniejszą niż w rzeczywistości.PRÓŻNOŚĆ w was siedzi PRÓŻNOŚĆ i HIPOKRYZJA.W sumie pani Serafińska ma rację,niech zdziera z was kasy ile się da,a wy jak głupie to płaćcie

Taka przykra prawda o was.

Nie przykra prawda,oj nie.Ja się nie maluję,u kosmetyczki byłam raz w życiu na jakimś masażu(żadna rewelacja),a tak to naturalizm.A po drugie nigdy w życiu nie wydałabym 160zł na coś takiego,musiałabym upaść na głowę;-)

to ile oni biorą z metra kwadratowego za te malowanie ?
szpachlowanie i przecierka w cenie ?

przejdz się i sprawdz;-)

Oj Bunio Bunio. Każda kobieta od czasu do czasu na wielkie wyjścia chce wyglądać dobrze i być profesjonalnie umalowana. Na co dzień się nie maluje, ale okazyjnie jak najbardziej i nie widzę w tym nic złego. Dbanie o siebie to chyba nic złego i wszystko z UMIAREM oczywiście.

to, coś drogo wychodzi to tapetowanie

Ja chodze do kosmetyczki na Legionów do p. Marzeny ona przyjmuje w zakładzie fryzjerskim u p.Agnieszki Glinojeckiej i za makijaż bierze 50 zl i jestem bardzo zadowolona.

italiamo a pani Agnieszka Glinojecka wynajmuje lokal od pani Gregorek bo pani Gregorek wzieła ten lokal pani Kubik za nie spłacenie długu......\
A kto się wysrał dziś na trawniku....... itd

Autor: majka_1 (---.lomza.mm.pl)
Data: 06-01-12 16:23

I ja wszystko rozumie, ale nie stać mnie aż tak bogato córki malować dochodzi sukienka i inne wydatki!
Talent może jest, ale cenna jest ważna w dzisiejszych czasach i poprostu musze poszukać troche tańszej kosmetyczki
Nie neguje każdy ma swoje ceny choć ja jednak przejde się i popytam gdzieś indziej

Oj majka, majka.
Rozbieżność wysławiania się wyczytuję w Twojej wypowiedzi, ale czy warto wogóle "tak bogato" pannę przystrajać, tym bardziej gdy Ciebie na to nie stać?
Czyżby konkurencja?

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Mi p. Serafinska na slub 15 sierpnia zaproponowala 160zl za makijaz a jej fryzjerka 220zl za fryzure, podziekowalam.
A swoja droga kto madry umawia sie nie pytajac o cene? Ja nigdy nie dalabym ponad 100zl za makijaz...

Oj ,kobialki' to w koncu jaka to z was piekna plec?Zadna!Skoro by dobrze wygladac musicie tak sobie facjate ,dekatyzowac'!

Facet powinien byc nazwany plcia piekna.Nie wylega na imprezy z kilogramem pudru!Szczegolnie piekne to jestescie jak wstaniecie rankiem z wyra!

Pani Kasi to się w dupie poprzewracało ;-]

Czy juz Pieknosci Pudrowane jak paczki,poszly spac,ze nie kontynuuja na swoj temat tego tematu?
No co jest Ksiezniczki?Tatusiowie pozamykali wiezeje waszych wiez byscie nie straszyly makijazem za 90 dych?

A co tutaj jest do komentowania?Beznadzieja!

jestem ciekawa jakie makijaze wykonuje ta pani i czy sa naprawde warte tej ceny

Jej makijaże się powtarzają, są takie same... tylko kolory zmienia ale cieniowane sa w ten sam sposób nic nowego no i nie używa jakiś super kosmetyków, normalnych dostępnych w rossmanie czy innych drogeriach

Ja cie ale targowisko próżności:)

przeciez kazdy typ urody wymaga innego makijazu

Muszę przeżyć kolejne 20 lat, może wtedy w akcie desperacji zaaplikuję sobie make-upa za 160 PLN-na :)

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Andy trafiłes w sedno:))

"Jak żyć panie premierze?" Jak make up tyle kosztuje!!!!!!!

A po takim makijazu to juz tylko pozostaje sobie
zanucic kawalek Karin Stanek ,Malowana lala'.

do majka 1-------------------------------------------- Kobieto jak to w niedziele ta studniowka to sobie odpuść pewnie ze 250 zl bedzie cię kosztować hehehe nie lepiej zeby cora sama sie umalowala???????!!!!!!!!!!!!
Ja raz u Serafińskiej sie malowałam podklad się zważyl i co?? zmyłam go w połowie zabawy 100 zapłaciłam na wesele z doczepianymi kępkami!!!!
Gdzie do licha 160 zl juz niektórzy nie wiedzą na czym zarobić!!!!!!!!!!!!!!

Hahaha Moge powiedzieć tak ze makijaż nie jest wart tej ceny, wcale sie dobrze nie trzyma,kolejna sprawa kosmetyczka nie słucha co się do niej mówi, ja jako panna młoda wyglądałam jak jedna z moich druchn która też się tam malowała!!!
cenna 120 tak jak rozmawiałam przez telefon
......Fryzjer Modzalewska na dole co ma Salon nie dość, że odwaliła mi maniane na głowie włosy ....na upięcia się nie nadawały...., czesanie rozpadło się po kościele, ciągle ktoś przybiegał i poprawiał mi w łazience to arcydzieło, ponadto miało być 90zł a po uczesaniu woła mi 130 zł SZOK
.............Ja do niej, że miało być inaczej ona opryskliwie do mnie,że takie są ceny!!całe czesanie milczała i taka nie bardzo miła ta kobieta ma się za nie wiadomo kogo!!!!...............
...............Na plener byłam u innej dziewczyny na Al.legionów salonu nie podaje żeby ktoś nie zarzucił reklamy ale kilka kroków od Perfect Modzalewskiej!!! zapłaciłam 80zł wyglądałam lepiej nawet zdjęcia kto ogląda to tak samo mówi aaaaa i jeszcze jedno przed ślubem stwierdziła, że mam okropne włosy wcisneła mi odzywkę za 80 zł a wiecie co........... na internecie były te same po 18zł +10 zł koszt wysyłki to jest 28 MASAKRA kolejna......
Nigdy juz nie kupie u Fryzjera wole iść do Hurtowni tam dziewczyny mają naprawde dobre ceny uważajcie co kupujecie w salonach dziewczyny!!!

Nie ma co ukrywać-drogo, jednak skoro są takie ceny to przypuszczam, że są również i klientki skłonne zapłacić za makijaż tej pani. Najlepszym tego dowodem jest brak wolnych miejsc latem w soboty, kiedy to jest najwięcej wesel.. lub podnosząc tak ceny woli umalować mniej osób mając porównywalny zarobek do kosmetyczek z niższymi cenami.

A na *** to się malować? Faceci się nie malują i żyją. Po tym widać jakie mamy śliczne panienki, że bez makijażu to nie mam na czym oka zawiesić ;p

Jaką kosmetyczkę polecacie na makijaż ślubny???

No dobra, na ślub jeszcze można, ale na studniówkę? Poszaleli wszyscy.
Jeszcze kilka lat temu zupełnie inaczej to wszystko wyglądało;/

zgadza się są osoby które tyle kasy płacą!!zwłaszcza takie które pewnie nawet spią w makijażu CHOROBA!!
Racja niech kosi kasę na głupocie ma do tego prawo.Ja jednak wole tańsze zabiegi:):):)

na próżności :)

Panią S. wszyscy chwalą to i w piórka obrosła to i cena inna, a i terminarze zajętę przecież też. Ale mi się wydaje, że to nagonka klientek ;p mi podobają się makijaże z salonu kosmetycznego przy 3go maja na przeciwko biblioteki. Cena 50 zł, osobiście tam nie robiłam, ale koleżanki i siostra malowały się na ślub i inne okazje i były zadowolone, problemu ze spływającym makijażem nie było, trzymał się ok, pasował też. Tym samym makijaż studniówkowy da się zrobić poniżej 160 zł. ;p

w wakacje byliśmy na weselu znajomej (panny młodej), która wykonywała makijaż u pani Kasi S. (ślubny) i szczerze żadnej rewelacji taki sam doskonale mogła sobie sama zrobić (oczy również bez szału, a do tego rzęsy dość nierówno doklejone i długość źle dobrana co w efekcie końcowym wyglądało dość sztucznie - rzęsy) trzymać może i się trzymał, opinia moja i mojej dziewczyny (bo ja zwróciłem uwagę że jakoś dziwnie wygląda i coś te oczy nie tak)

Być może Pani Kasia bardziej stara się przy dziewczętach które biorą ślub a zdjęcia będzie robił jej mąż bo wtedy tak jakby współpracują ... i zdjęcia lepiej wychodzą i makijaż lepiej wygląda ... i w sumie znajoma para miała właśnie P. Serafińskich do zdjęć i make upu to makijaż faktycznie dobrze wyglądał (inaczej niż wszystkie być może więcej starań -ale tylko z sesji plenerowej z ślubu i wesela też bez szału.

Inne wesele fotograf Serafiński, panna młoda bardzo ładnie wyglądała makijaż dobrany do urody dziewczyny wszyscy mówili, że jest śliczna jak lalka... moja dziewczyna myślała że panna młoda malowała się u K.S. ze względu na fotografa i szczerze była zdziwiony jak okazało się że makijaż robiony był u innej kosmetyczki (na legionów który nie wiem dokładnie)...

a cena to chyba dużo za duża przesada .... za 160 to niech sobie coś kupi :P a nie chemie na twarz nakłada i zmywa ....

próżność to fakt bo gdyby te pieniądze trafiły do dzieci i rodzin które nie maja co do garnka włożyć to był BY SZLACHETNY CEL tej kosmetyczki jak i tych klientek, które swoją próżność pokazują płacąc za szpachle jak ktoś wcześniej nadmienił!!
DLACZEGO pytam kobiety płacą za 5godzinny wygląd, który nie zawsze się sprawdza a nikt nie wyda tekiej kasy dla ludzi potrzebujących, dzieci chorych tylko ze tak powiem w swoją d.... pcha

Kochani
Skromnie chcę też coś powiedzieć na ten post
Mianowicie:
-ktoś w końcu poruszył tu sprawę, ludzkiej próżności nawet przy dzisiejszym dniu WOŚP ciekawe, która z tych "wielkich" pań dała by takie pieniądze na dzieci czy te pompy insulinowe dla potrzebujących kobiet w ciąży,których na to nie stać!!
-Ile kobiet próżnych dało by takie pieniądze na schroniska dla bezdomnych zwierząt????!!!!
-Ile kobiet,które to 160zł dają na makijaż cierpiały kiedykolwiek biedę żeby zrozumieć ile to 160zł może dać radości??!!!
-Ile takich kobiet opluło by biedaka za jego smród biedoty???!!!!
-Ile takich kobiet zwróciło uwagę ekspedientce w sklepie, że o 10dag zważyła im za dużo towaru??!!!!
-Ile takich kobiet stoi w pierwszej ławce kościoła na mszy św.???!!!!

Nie mi oceniać skoro ich piekno jest ważniejsze, ale Bóg dał by im w stokroć gdyby choć raz nie pomyślały tylko o swoim wyglądzie
Panna Młoda rozumie, raz w życiu taki dzień, ale kobiety dalekiej rodziny po co wam to pytam???!!!!!

Kosmetyczka niczemu nie winna ma ceny jakie ma, ale czy też skoro ma takie tłumy pomyślała kiedyś żeby zrobić tak wielki uczynek i np 500zł od tak oddać na tych biednych albo nawet 100zł na miesiąc jak są te wesela skoro tak piszecie, że nie da się do niej umówić taki ma kajecik zapisany!!!!

Z tego co wiem bardzo wieżąca to kobieta nawet z moją koleżanką do wspólnoty kościelnej należy,radio katolickie zawsze w salonie moja córka mi mówiła bo chodziła tez na jej usługi!!!

Nie znam nie oceniam kobiety, ale jak próżność w tym momencie nie wystąpiła osoby czytające ten post przypomną sobie co dobrego zrobiły zanim wydały to 160zł, a ta Pani kosmetyczka zastanowi się dlaczego tak drogo i co oddaje w zamian Bogu, że tylu klientów jej zsyła!!!!

Do meduza_mala:
No najlepiej, wszystkiego sobie odmawiać, bo to "próżność" i niezgodne z moralnością. Pracować i oddawać.
Wqr... mnie ten terror pomagania innym na zasadzie "sobie nic nie kupuj, bo to grzech, oddaj wszystko innym". Pracuję dużo, dlaczego mam sobie odmawiać przyjemności, jeżeli akurat mnie na to stać? Owszem, jak mogę, to pomagam. Przekazuję 1 proc., wrzucam pieniądze do puszki jeśli mam pewność, że zbiórka jest legalna, wiem, że paru osobom pomogłam w ciężkiej sytuacji.
A poza tym wydaję swoje pieniądze tak, jak mi się podoba.

Nigdy nie byłam u kosmetyczki, by mnie umalowała (póki co wystarczają mi moje umiejętności) i raczej nie skusiłabym się, by zapłacić za makijaż aż tyle, ale widocznie inni myślą inaczej i ich święte prawo decydować o tym, na co wydają kasę. A skoro jest popyt i Pani Serafińska jest tak rozchwytywana, to za usługę może zaśpiewać więcej, przecież się nie rozerwie. Inna sprawa, że nikt nie każe nikomu do niej chodzić.

Swoją drogą: nie mam pojęcia, jakie makijaże robi ta Pani i nie chce mi się tego sprawdzać.

Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...

do <domnisoara demolka> zgadzam się z Tobą w 100 %.

Każdy wydaje na to co chce, mimo, że ja nigdy nie robiłam makijażu u kosmetyczki, to nie wykluczam, że gdy będę (ewentualnie) wychodzić za mąż to skorzystam z takiej usługi (niestety nie u P.Serafińskiej). Wszystko jest dla ludzi.

Abstrahując od Pani Serafińskiej, ciekawa jestem jakby wyglądała nasza gospodarka i bezrobocie, gdyby każdy odmawiał sobie wszelkich przyjemności jak np. wizyta u kosmetyczki czy wyjście do kina?

CHYBA PROSTE- brak klientów, Pani kosmetyczka zamyka gabinet, szuka pracy, albo zmienia zawód albo zasila grono bezrobotnych, otrzymuje zasiłek od Państwa i jest kolejną osobą, którą utrzymujemy MY PODATNICY, więc czy nie lepiej, żeby ta Pani miała swój gabinet i tych klientów?

Potrzebującym trzeba pomagać, ale z głową..

NIE daruj GŁODNEMU ryby, PODARUJ mu WĘDKĘ i NAUCZ go ŁOWIĆ...

meduza_mala najłatwiej jest dzielić czyjeś pieniądze i je rozdysponowywać :) prawda? bo jak sama napisałaś ' moja córka mi mówiła bo chodziła tez na jej usługi' :) ja tam nikomu do portfela nie zaglądam, każdy ma swój rozum i sam wie na co chce wydać zapracowane pieniądze..nie mi osądzać czy wydał je dobrze czy nie..więc odpuść, bo jesteś co najmniej niewiarygodna..

"...Witam Państwa ostatnio bratowa była u Pani Serafińskiej na makijażu na sylwestra zapłaciła 160zł a weselne maja kosztować na wakacjach 120zł!
stwierdziła, że za talent trzeba płacić jak się chce z "brzydaka" zrobić miss!
Proszę mi powiedzieć czy na całą Łomże są takie ceny???
Rozumie, ale ja w Warszawie płaciłam 150zł
Córka miała się tam malować, ale za taką cenę to w niedziele na Studniówki bedzie tez napewno taka??
gdzie można taniej się umalować>>?????..."

A może bratowa robiła coś jeszcze u Pani Serafińskiej i w sumie zapłaciła za usługę 160zł, bo jak wiadomo nie samym makijażem się zajmuje. Chyba że to kolejny atak konkurencji ( 2 posty na forum) żeby dokopać Pani Serafińskiej ???!!!
www.żal.pl
Zamiast komentować sensacje Pani majka_1980@o2.pl zadzwońcie do Pani Serafińskiej i dowiedźcie się ile kosztuje makijaż bo na pewno nie 160zł !!!

sama chce zapisac sie na makijaz slubny do p. serafinskiej i zaniepokoila mnie ta naprawde wysoka cena, bo wiadomo z pieniazkami trzeba sie teraz liczyc. no i dla spokoju zadzwonilam i spytalam sie, i tak makijaz slubny w cenie ok. 90 zł :)

totalna bzdura! Pani Serafińska robiła mi makijaż do sesji ślubnej! nigdy nie miałam lepszego makijażu za jedyne 80zł. SZCZERZE POLECAM!

I glos zabrala p. Kasia :) Więc może lepiej zadzwonić i się zapytać, bo wg mnie cena troszkę nierealna - 100 zł rozumiem, ale 160 zł??

Jak nierealna jak chyba wiem,że 160 i to TYLKO BYŁ MAKIJAŻ
może dlatego, że Sylwester ale skoro Sylwester tyle to praca w niedziele pewnie tyle samo!
Zwykła sobota na pewno jakoś inaczej
I pytałam studniówki tez w takich kategoriach się mieszczą zapytałam czy wszędzie tyle samo a tu niektóre Panie już by walke toczyły za tą kosmetyczkę litości kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja bym sie wcale nie zdziwila, bo jak ja dzwonilam pytajac o makijaz na 15 sierpnia to uslyszalam wlasnie cene 160zl a fryzura 220zl bylo to 2 lata temu, zdebialam totalnie, bo jeszcze mnie nie posralo tyle placic...wiec sylwester, swieta, studniowki wtedy najwiecej mozna zarobic no i prosze. Jesli ktos sie decyduje na 160zl gdzie to samo moze miec za 80zl to jego sprawa. Jednak troche to nie w porzadku zeby zaraz podliczac kobiete i kazac jej wplacac po 500zl na cele dobroczynne, bo ma za duzo kasy. Kurde opanujcie sie, niech podniesie reke ten, ktory tak chetnie rzucalby setkami dookola siebie ot tak. Prawda jest taka, ze jak ktos otwiera swoj biznes to nie po to aby wychodzic 1000zl na czysto...ja gdybym zaraniala te 3 czy 4 tys zl wcale tak chetnie nie oddawalabym gdzie popadnie tlyko po to aby miec tyle samo co biedak na najnizszej krajowej...czy to grzech zarabiac wiecej i godniej zyc? Nikt nikogo nie okrada, jesli znajdzie sie taki glupek co zaplaci podwojna kwote to jego biznes stac go niech placi

A ja polecam p. Anię z salonu Laura na Mazowieckiej. Zawsze jestem zadowolona z efektu i z ceny :)

Babeczki za tyle pieniazkow moglybyscie kupic sobie podejzewam jakis dobry puder ,tusz(lub rzesy:)) i cien i przed lusterkiem sie umalowac.Teraz tyle dobrych filmow na youtube z technikami malarstwa twarzy.Popatrzcie tylko,nie tylko bedziecie zadowolone aale i kosmetyk na pare razy starczy:)
Zycze powodzenia .Pozdrawiam.

ale temat

Prawda,prawda 160 było sama się malowałam w expresowym tempie takiego szybkiego makijażu jeszcze nie miałam!
Pierwszy raz się malowałam efekt zadowalający, ale nie powalał z porównaniem jakie mam.
Cena wysoka owszem, ale moja też wina, że wcześniej nie zapytałam umawiając się telefonicznie.
po dwóch godzinach jednak podkład widzę jak u Pani, która wcześniej pisała zważył się nie wiem czemu, cienie tez troszkę się starły więc za wysoką jakość raczej nie zapłaciłam a nieskromnie przyznam,że w kilku już krajach i miastach miałam okazje się umalować.
Poprawne wykonanie, ale raczej już szybko tam nie zawitam.
Pozdrawiam

SZOK CENOWY,SZALEŃSTWO I NIEDOWIERZANIE

I ZA CO PYTAM??? bo byłam miałam ten mak-up i bez entuzjazmu, ale ta cena postradało komuś zmysły

to po co leziecie tam gdzie drogo? nie pasuje-zmieniam lokal,kosmetyczkę. tyle.

a po nocy przychodzi dzień
a po burzy spokój

zgadza się w 100%

Witam co poniektórym paniom kosmetyczkom i fryzjerkom to się w d.... poprzewracało
Ja dwa lata temu 15 sierpnia miałam wesele a wiadomo fryzjer i kosmetyczka musi być .
I jakie było moje zdziwienie gdy pytam przed wizytą o cenę wiadomo święto więc pewnie 200% i tu ZONK cena normalna plus 10zł .
Więc mówię fryzjerce że ja słyszałam że biorą 200% a ona mi że nie te czasy kiedyś tak było a teraz jest konkurencja i lepiej mieć stałe zadowolone klientki.Sylwester tak samo w tej cenie więc jak ktoś chce to może.
I naprawdę są to zakłady których nie trzeba reklamować.!

:)

witam
ja od dwóch lat jesli mam jakaś imprezę czy wesele maluję sie u P. Kasi i ngdy nie było sytuacji żeby makijaż przekroczył 100zl.. M.in robiłam tam tez makijaż slubny. I też zapłaciłam 100 zł. Makijaż za każdym razem był sliczny i trwały. Nie wiem skąd takie ceny i opinia.. Kilka dni temu też rezerwowałam sobie termin u P. Kasi i zapytałam o cenę bo owszem 160 zł to przy bogato, usłyszałam odpwiedź, że koszt to 90zł.
Kto wie, być może konkurencja nie spi.. :)

Co ty opowiadasz kobieto???????
Jak ja płaciłam za swój makijaż 115 zł z kępkami, może masz znajomości to Ci taniej liczy
Prawda taka, że Serafińska ma naprawdę drogo wszystki zabiegi i wcale nie tak profesjonalne jak w innych gabinetach np. paznokcie!!
Ponadto nie ma nawet malowania hybrydowego co w dzisiejszych czasach jest juz naturalną sprawą w każdym gabinecie!!
poprostu się wcale nie rozwija w swoim zawodzie!!!
A popo makijaży wcale nie są takie wytrwałe aaaaaa iii teraz to się w miskach nóg nie moczy tylko są specjalne fotele z wanienką masującą stopy i dodatkowo plecy REWELACJA
Co do wyboru lakierów to też nie ma się cym poszczycić bo tyle c ona ma na półce znajduje się u mnie w łazience i co za ty idzie odpryskują po jednym dniu dlacego......???każdy może sobie wytłumaczyć
160 zł juz jej naprawde się "poprzewracało'

AAAAAAAAAA iiii dlaczego we wszystkim pizecie, że konkurencja to juz zwykłemu klietowi nie może się co nie podobać???zdziwaczałe kbiety, albo może koleżanki Serafińskiej albo rodzinka nieprawdaż?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najlepiej zawlić na konkurencje żeby siebie wybielić ja nie jestem nią i nie boje się głośno o tym mówić

jakto..... Ale Ty masz nasrane w tym saganie....
Po Pierwsze- na forum udajesz Wielka Pania a po twoim słownictwie widac,ze jestes pusta jak Bęben..
Po Drugie- skoro masz takie wymagania to dlaczego nie jeżdzisz do SPA do Warszawy( tammaja i wanienki i masaże) tylko,ze bedziesz msiala oddac swoja marna cała wyplate
Po Trzecie- skoro masz tyle kosmetyków w domu to po h#j lazisz po kosmetczkach skoro sa takie złe?
jestes zniewiściałą kobieta i tyle... albo taka która jest niezadowolona ze swojego życia i wyładowuje sie na wszystkim albo taka co mysli,ze jak płacito ma mieć luksus a niestety,, Z GÓWNA BATA NIE UKRĘCISZ,, .... TAKZE MALUJ SIE W DOMU A SWOJE SYRY MOCZ W KORYCIE

Po pierwsze sagan masz Ty!!!nie jestesmy na TY!!!
Po nastepne nie wiesz ile ja zarabiam tym bardziej, że wiem w jakich warunkach teraz się przyjmuje klienta!! a w Łomży też są miejsca w których wykonują usługi pedicure spa a nie moczenie w misce!!
Jeśli jest mnie stać to ide do kosmetyczki i maluje u niej paznokcie, ale nie po to sie chodzi na manicure żeby po wyjściu od kosmetyczki w domu przemalowywać paznokcie bo lakier odpryskuję bo stoi u niej 2lata na półcę!
Jesli się płaci wysoką cenę to niech to bedzie adekwatne do wykonanej usługi i jakości produktu!!
Po twojej wypowiedzi widze, że to Ty jesteś wulgarna i hamska-zwykła prostaczka

jakto
jako kobieta powinnaś coś sobą reprezentować,a nie trzaskać pepką.

Powtarzam-po co idziecie tam gdzie drogo,gdzie nie odpowiada? Byłyście raz, zawód was ogarnął, nie pasowało-nie idę tam więcej,zmieniam lokal i kosmetyczkę. Tyle.

Forum stało się miejscem, gdzie w żenujący sposób wylewane są smuty kosmetyczno-fryzjersko-kebabowo-usługowe. Rozumiem rozczarowanie, ale wypowiadając się róbcie to z głową, bo te wasze bla bla bla nic nie wnosi.

a po nocy przychodzi dzień
a po burzy spokój

Autor: jakto (---.elomza.pl)
Data: 13-01-12 10:23

Po pierwsze sagan masz Ty!!!nie jestesmy na TY!!!
Po nastepne nie wiesz ile ja zarabiam tym bardziej, że wiem w jakich warunkach teraz się przyjmuje klienta!! a w Łomży też są miejsca w których wykonują usługi pedicure spa a nie moczenie w misce!!
Jeśli jest mnie stać to ide do kosmetyczki i maluje u niej paznokcie, ale nie po to sie chodzi na manicure żeby po wyjściu od kosmetyczki w domu przemalowywać paznokcie bo lakier odpryskuję bo stoi u niej 2lata na półcę!
Jesli się płaci wysoką cenę to niech to bedzie adekwatne do wykonanej usługi i jakości produktu!!
Po twojej wypowiedzi widze, że to Ty jesteś wulgarna i hamska-zwykła prostaczka

Nie czytałam wszystkich wypowiedzi ale ta którą tu skopiowałam to czysta prawda , zgadzam się z nią i popieram. Ja tak miałam z usługą fryzjerską - chciałam włosy na rudo a zrobiono mi na czerwono...zapłaciłam 120zł... na drugi dzień musiałam iść do innej fryzjerki w związku z tym, ściągać kolor. Od tamtej chwili maluję włosy sama w domu i jest 85 % taniej i lepiej

a prawda jest taka, że konkurencja i antyreklama klientów wcale nie odstrasza od P. Kasi Serafińskiej wręcz przeciwnie- terminy na sezon letni już pozajmowane. Ja zapisywałam się 02/01 na makijaż ślubny i już dwie godziny były zajęte

Urzekła nas Twoja historia.

choć bym nie wiem ile kasy miała to bym tyle nie zapłaciła... a nawet jakby mi przyszło skorzystać z takiego typu usługi to będę mieć na względzie te wpisy - zawsze przydatne są opinie jakie by nie były

Czuje się jaqk w programie wybacz mi!!!Kogo obchodzi kto i ile ma miejsc pozajmowanych to każdego indywidualna sprawa gdzie się maluje.
Stwierdzam "jaki mąż taka żona" miałem do czynienia z mężem tej Pani żona też pazurki pokazała :"nieładne".
Jednak widze, że to nie tylko moje odczucia
A jednak dodam moja żona też niemile była zaskoczona z usługi.

Tra=ge=dia to tylko kobiety mogą mieć takie problemy!!
160zł wam by dał miliard i byście go roztwoniły

To jest reklama i tyle jak by babki nie stać było zrobiła by sama i tyle a tak to niby szuka…

stać nie stać gdzie by nie było 160zŁ to sporo!!

SPA- nie trzeba jezdzić do warszawy a Cosmeo,albo Anamet to co????!!!!mało poinformowana jesteś!!sto lat za murzynami

kasia_kasia to zależy dla kogo, dla jednych 160 zl to duże $, dla innych tyle co na waciki.

do Kama30- A pomysl sobie jak to jest jak idziesz na dekoloryzacje płacisz 170zł a wychodzisz z włosami niemal takimi samymi jak weszłaś.
A co jest dzownego?to iż w lustrze po zdjęciu dekoloryzatora były jajkowe na końcach jasny pomarańcz a potem fryzjerka chyba złą farbe położyła i wyszedł prawie identyczny jak na początku przed zabiegiem.
Robiła mi też ta Pani od Serafińskiej na dole, ruda nie wiem czy to pracownica czy właściecielka.
To dopiero obłęd

Ja byłam w tym salonie zapłaciłam na wakacjach 100zŁ za makijaż, ale nic mu sie nie stało.lakierów no faktycznie nie ma za dużego wyboru ale czasem ktos stawia np.na makijaże a nie malowanie paznokci.
Może cena jest wysoka w porównaniu do innych salonów ale jeśli kogoś stać to czemu nie.Salon jak salon.Nie ma co pisać tylko sobie jak cos nie odpowiada zmienic kosmetyczkę.Ja nie chwalę ani nie ganie swoja opinie dla siebie zostawiam czy tam pójde czy juz nie tak każdy powinien robić

160 za makijaż ale JAZZDDAAAA widze z ludzie w Łomzy nie szczędzą na wyglądzie!!!
Ja zawsze malowałam sie za 60zł ale każdy cos innego sobie chwali
Moj za 60 tez był dobry:):):P:P:P:P

Czytałam na fejsie wypowiedzi męża, pana S. na temat tegoz właśnie wątku -niestety osoba usunęła go z tablicy, ale pan S. napisał, że w sylwestra to żona malowała tylko stałe klientki a na takie zbiegowisko jak to forum to on nawet nie wchodzi ;p teraz to może i 90 zł po tej nagonce ;p

z chmur to sie na pewno ta kwota nie wziela...ja sama takie ceny od nich uslyszalam na 15 sierpnia

zbiegowisko NO TAK bo uważaja sie za kogos lepszego widac nawet po stosunku do innych osób ale sa w błędzie i oboje oszaleli na punkcie kasy

Nie rozumiałam całej tej nagonki na makijaż za 160zł i jak się okazuje wcześniejszej na P.Serafińskiego, ale co przeczytałam to mnie troszkę zdziwiło i uświadomiło, że chyba faktycznie oni się uważają za kogoś lepszego!!
Jak to można mówić na ludzi, którzy też korzystają z jego usług i jego żony że to zbiegowisko, a ponadto, że tylko malowała stałe klientki top co te co przyszły to jakie obce i ich nie przyjmowała??
Ponadto chyba dla stałych jest taniej skoro niby zawsze bierze 90 zł to by o stałe Panie się nie bała i by im taka cene narzuciła 160zł śmieszne cos tu mąż Pani K. fantazjuje albo z kogoś głupka chcę zrobić!!
Miałam inne zdanie na temat Państwa serafińskich ale widzę,że bez powodu takie tematy się nie biorą i odrazu wszystkich do jednego worka nie ładnie Panie Serafiński trochę nie tak!!!
Ciekawe jak ludzi siedzących tutaj w środowisku domowym nazywasz aż strach pomyśleć za kogo nas masz.Niektóre sprawy trzeba przemyśleć zanim się zacznie wypowiadać~~

"MOWA JEST SREBREM A MILCZENIE ZŁOTEM"

Ja płaciłam za makijaż 80 zł i byłam zadowolona

:D

jak zostaniesz stałą klientką to zapłaciasz 160zł sam Pan Serafiński tak powiedział!!!! Komedia

A Tu nadal ten temat się ciągnie@!!! w-pizdziec a potem jak ktoś napisał serafińscy się z was śmieją a wy włazicie im w duuu.......
"Nie ważne jak o was mówią ważne ,że mówią"czasem się zastanawiam czy sami właściciele tego salonu takiego piekła nie zrobili, żeby zwrócić na siebie uwagę ludzi!!!

cyt z facebooka na profilu studia fotograficznego:

"Studio Fotografii Serafiński Takie nowiny podrzucają mojej żonie klientki. Ja z reguły nie wchodzę na to trolowisko. Unikam jak ognia."

Trolowisko a nie zbiegowisko Beniu!! Ale w odczycie różnica chyba niewielka...

Najlepsze jest to, ze to wlasnie te zbiegowisko czy trolowisko nabija im portfele. co jak co ale Panstwo Serafinscy ciagle zarzucaja, ze te falszywe opinie wystawiaja im osoby pracujace w domu na czarno, ze to kokurencja, zazdrosc i zawisc. Czemu oni nie przyjma do widomosci, ze to moze faktycznie byc niezadowolony klient? Czasem jak sie za bardzo w priorka obrosnie i jest sie za bardzo do przodu to ciezko zauwazyc, ze z tylu czegos zaczyna brakowac...

Prawda prawda i prawda!! Nic nie poradzicie jak z prostaka zrobi się elegant tyle, że okrzesania brakuje!Gdyby nie fakt,że pan Serafiński ma faktycznie kiepskie zaopatrzenie w dobór słów była bym w stanie uwierzyć, że jest wyżej od przeciętniaków!!Ale kiedy wszystkich się ma za nic to samemu się jest nikim!!
Co to za słowo trolowisko hahah trol to znam ale ta odmiana Serafiiego to kiepsko!!
Mrówki maja mrówiska, ale trole nie mieszkają w trolowiskach polszczyzną też Searafińskiemu nie sprzyja!

Trolowisko???!!!!!!!!

burak a on jak tu siedział kiedyś i cokolwiek czytał bądz pisał= to kim był Trolownikiem??????

Wystarczy popatrzeć jak zmienia pracownice pewnie z nia nie wytrzymują!bo zarzucić im, że czegoś nie umiały to kłamstwo bo jedną znam i to ona uczyła Serafińską a nie Serafińska pracownika!!
A co jest dowodem Pani S nie umie robić zabiegów dopiero zaczeła naukę i szkolenia bo jezdziła na nie z moją znajomą kosmetyczką z Piszu!!

ja polecam pania z amelii na legionów 12

polkm

Ja polecam Pania Anie Bućko z salony Butterfly Al.Legionów 32
i fryzjerkę Panią Kasie Dąbrowska dziewczyny znają sie na rzeczy i bardzo miła atmosfera

ja na swoją studniówkę malowałam się sama i też było dobrze, za 160zł można kupić dużo kosmetyków i samemu poćwiczyć jeśli ktoś nie umie się umalować, a jeśli chodzi o trwałość makijażu wystarczy baza silikonowa i to wszystko

do mojej zony fryzjer i kosmetyczka przyjezdza zawsze jak mamy wyjście bierze fryzjerka 50zł za fryzure a kosmetyczka 45zł
ale jak wy 160 makijaż i 200 fryzura to męzowie trzymają się za kieszeń!!

no i napedzaja taka co to bierze za nazwisko a nie za robote i ta sie cieszy, ze niby jest najlepsza

lauracrow1 , a ty to jesteś sama, bo jesteś jędzą , czy jędzą jesteś, bo jesteś sama ?

Autor: lauracrow1 (---.elomza.pl)
Data: 21-03-11 14:58

bo na wykwalifikowane osoby baby szkoduja kasy, a potem zrzedza. To samo z paznokciami wola isc zrobic za 5 dych byle jak i potem obsmarowac na forum zamiast cos dolozyc, to samo rzesy, nie jest to maly wydatek ale jesli ktos sie juz na to decyduje to niech wybierze osobe dobrze do tego wyuczona, ale tak to juz jest, ze baby chca tanio i jak najlepoiej, a nikt kto ceni swoja prace i portukty nie bedzie robil pol darmo

masakra
...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org