czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
STOKROTKA oszukiwanie(dział wedliny)...

Właśnie wróciłam z zakupów ze sklepu Stokrotka gdzie chyba panują jakieś dziwne praktyki sprzedaży i oszukiwania klienta.A mianowicie na dziale wędliny poprosiłam o pokrojenie szynki Pani blondynka wzięła kawałek tej szynki niewielki i podeszła do krajalnicy i dyskretnie podłożyła pod ten kawałek jaki wyciągnięty inny leżący obok krajalnicy myśląc że ja nic nie widzę bo spojrzała kątem oka,jak już pokroiła znowu dyskretnie ten podłożony kawałek odrzuciła i wróciła z pokrojona wędlina i tym kawałkiem co o dziwo nic z niego nie ubyło może z 3 plasterki.I taki sposobem z małego kawałeczka które wzięła do skrojenia sadze nie ważącym 35 dag zrobiło się 60dag.To jest OSZUKIWANIE.Nie wiem czy ta Pani ma takie zapędy do oszustwa czy może kierownictwo na to przyzwala.To nie są wędliny po 20 zł że można sobie oszukiwać i skrajać jakieś odłożone już wędliny.Także uważajcie i patrzcie co wam podają i kroją.A ta Pani to jest zawsze jakaś niemiła,zawsze ma jakiś problem ale dziś to już przeszła samą siebie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: STOKROTKA oszukiwanie(dział wedliny)...

I co ? Nie zrobiłaś od razu awantury , nie zwróciłaś uwagi i może grzecznie poszłaś do kasy zapłacić ?!!
Pisanie o tym na forum nie oduczy tej pani oszukiwania ! Parę kroków dalej jest biuro kierownika zmiany i tam trzeba było iść !

Myślę, że najlepszym okulistą w Łomży, a na pewno jedną z lepszych jest Pani Romanowska, która ma swój gabinet na Kazańskiej 2. Myślę, że może ona rozwiązać Twój problem.

tak od pewnego czasu na tym stoisku pracuje taka herszt baba jak kiedyś stwierdziła ,że to ona tu rzadzi.

Santreo

ja np mówię 30 plastrów czegoś tam i 30 plastrów dostaje. Zaraz to ważą i jest cena także...prawdę mówiąc nie kumam o co chodzi z tym "oszukiwaniem" na plastrach wędliny...
Ale przyznam że trochę się uśmiałam z Twojego opisu tej sytuacji Niunia :)

jeden z nas ma racje!

Niunia jak to zauważyłaś to trzeba było zrobić babie awanturę na cały sklep, a nie ty cichutko jak myszka wszystko obserwowałaś i teraz na forum podnosisz larum jaka to tobie się krzywda dzieje. Jak dałaś się oszukać to jesteś frajerka, albo blondynka. Co mamy teraz wszyscy usiąść z tobą w kąciku i płakać ? Naiwna jesteś. Głupich nie sieją, sami się rodzą.

I po co się żalisz na forum, lżej Ci po tym? Takie sprawy załatwia się odrazu osobiście na miejscu :)

hezjot ma racje!

dajcie spokoj bo zaraz jeszcze poleci z ta wedlina robic dym...
miala byc sopocka, a jest bydgoska...

Mi coś podobnego przytrafiło się w maximixie na Kazanskiej, chciałem aby pokroiła mi duży kawałek szynki, to przy krajalnicy wsadziła przed tą zamówioną szynkę mniejszy i zeschnięty kawałek i go skroiła myślac ze nie widzę, więc nie wziąłem...
P.S. o dziale mięsnym w stokrotce słyszałem różne dziwa od ludzi którzy tam pracowali.

dokladnie j/w od przyjmowania skarg sa odpowiednie dzialy jak ktos wspomnial np.kierownik zmiany tam bylo sie udac,a nie wyzalac sie i skargi czy ostrzezenia skladac na forum jestes niepowazna tak postepujac,jezeli masz cos do kogos to powiedz to w cztery oczy a nie za plecami obgadujesz i przestrzegasz innych!!! ciekawe jeszcze czy slusznie...moze po okresie swiatecznym nie doszlas jeszcze do siebie i widzisz nie to co trzeba...;)

niunia -- byla twoja a reakcja czy nie??? nie sadze ,ze odpuscilas?!!!!!!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

mialam taka sytuacje takze ale na ul. Legionow (dawna Goska) ale nie odpuscilam ,wszystkich postawilam na nogi!!!!!!!!!!!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

RACJA OSZUSTWO I DROŻYZNA W STOKROTCE NA DODATEK !!!! PARTIO PRACY CZAS WYJŚĆ NA ULICĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

jak na wsi zeby o takich rzeczyczach na forum miasta pisac haha na wsi tez sie wszytskie plotki rozchodza. Tu jak ktos powie stokrotka pani blondynka itd to juz kazdy wie o kogo chodzi wiocha

No dziwne, często tam kupuję ale nie zauważyłam takich rzeczy

A ja i owszem,miałam taką samą sytuację.

W której Stokrotce?

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Nie tylko tam się tak działa. Po prostu wtedy zwraca się uwagę takiej Pani i albo zmienia na to co wybraliśmy albo niech spie****

jula 90, przyzwyczaj się, jeśli chcesz w Łomży żyć, a nikt Ci nie nakazał odwiedzać portalu łomżyniaków :)

Witam.
Najlepiej w Sklepie, tak żeby nikt nie wiedział, bo na forum wszyscy się dowiedzą, Taka jest właśnie ta cała Stokrotka tylko udawać, że wszystko jest wporządku, żeby oszustwa nie wyszły na światło dzienne. Jakim to my jesteśmy Supermarketem.
Docinają stare wędliny, sprzedają stare mięso i co wszyscy mają na to przymykać oczy. Ta cała Kadra Kierownicza to jedna banda: Kierownik Sklepu robi pod Dyktando Regionalnego Kierownika ma ciśnienie i warunek, że jak tak nie będzie robił to wyleci razem z Kierownikiem Sklepu: Makroregionalny Dyrektor każe mu to robić, co najlepsze Instruktor Stoiska miesnego przyjeżdza i namawia ich do tego żeby tak robili.
Koordynator Stoiska nie wie co ma robić, czy trzymać się zasad etycznych (czyli świeże) czy polecenia (bo straci pracę)
Stare mieso przewożą między sklepami.
To uważasz że nie ma co mówić tylko na sklepie Kierownikowi, on cię wyśmieje jak wyjdziesz.
Stokrotka chce się wzorować na innych śieciach, z tego co słyszałam, biorą przykłady od najlepszych, tylko nie z takimi ludzmi. Nie tą drogą.
Monika

Monika

Narzekacie i narzekacie, a i tak się jutro tam spotkacie ;]
Gdyby nie taka stokrotka to wiecie ile osób by nie miało pracy?

Ten procent przedstawiony gdzieś wczoraj, w jednym z tematów spokojnie z 17%, oscylowałby w 18%-19% i że to niby "Wieśki" z okolicznych wiosek go zaniżają. Ta akurat...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org