Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mala prosba... |
do dzis nie wiem jak wstawiac linki, zdjecia itp.... w pisanych postach szukałem na forum, ze moze kiedys była rozmowa na ten temat, ale nie znalazłem. Bede wdzieczny jesli ktos mailem, aby nie zasmiecać forum, uświadomi mnie w tym wzgledzie. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mala prosba... |
Wstawianie linku: [ u r l ] w w w . w p . p l [ / u r l ] Wstawianie obrazka: [ i m g ] w w w . s t r o n a . p l / o b r a z e k . j p g [ / i m g ] Musisz tylko zlikwidować spacje pomiędzy znacznikami i adresami... Pozdrawiam
|
|
MrS a baner jak wstawic jak Reaper ma ?? i jeszcze moze sietobie przydać [ b ] Pogrubienie [ / b ]
|
|
a wstawianie obrazka z linkiem, a'la: [ u r l = h t t p : / / w w w . s t r o n a . p l / o b r a z e k . j p g ] [ u r l ] h t t p : / / w w w . s t r o n a . p l / ] [ i m g ] [ / u r l ] zadziała...? ...jeśli nie ... to jak zadziała...? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
dzieki bede musial poeksperymentowac :)D
|
|
Kefas a taki banet tylko troszke inny jak reaper ma ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |