Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojna z BLM |
Ogłaszam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojna z BLM |
|
|
Panowie i Panie nadchodzi dzien wolności zbierać bron!
|
|
Co za cymbał ten BL i przygłup chyba petarda trafiła mu w w ten durny i zlasowany łep
|
|
może jeździ na milano to pewnie poczuł obornik lub zobaczył jak słoma im wystaje z butów a on przyszedł w lakierkach i trochę gnoju mu się przykleiło do butów-jak ja tam ostatnio byłem to strasznie waniało gitara gra
|
|
BL uważaj bo jak Twoja mamusia zobaczy co wypisujesz obrazi się i nie opłaci Ci internetu, będziesz płakał i w końcu nauczysz się zarabiać na własne dupsko :)
|
|
fakt, capie od założyciela tematu, GÓWNEM jedzie.......................
|
|
ktoś tu sie zgotował:D
|
|
BL czemu zarzekasz się swego pochodzenia jak, żaba błota ? z taką mentalnością to ty BURAKU gdzie się wychowałeś ? potomku roztrząsaczy gnoju już dwa dni ( z wczorajszym włącznie) , mnieszkasz we mnieście i tak zpaniałeś ? zapomniałeś o korzeniach i jak w dzieciństwie za stodołę srać chodziłeś ?
|
|
BL Ja tez jestem z lomzy i niemam nic do BLM ani BKL ty czlowieku powinienes psychologa odwiedzic bo z toba jest cos nie halo!!!
|
|
Wzywam L-ki do blokady dróg wjazdowych!
|
|
BLM z powrotem na ciągniki!!!
|
|
To bez znaczenia co się ma na tablicy rej., ważniejsze jest to jakie ma się pojęcie o przepisach i kulturze jazdy...szampon napisał(a):
|
|
oj, baśka 777 , dobrze się czujesz ? raz obrażasz, raz przepraszasz, używaj mózgu jeśli posiadasz śladowe resztki takowego, zdejmij blokadę ze zwojów mózgowych BLM,BKL,BZK czy BL jaka to różnica ? Cham pozostanie chamem, cham ze wsi wyjdzie a już wieś z chama - NIGDY !
|
|
BL jesteś żałosny ! ...
|
|
BL SUCKS
|
|
W raju zwierzęta nie atakowały człowieka, choć ten był dla nich zjadliwy.
|
|
Jedz do bialegostoku ***** wielki lomzyniaku Paranoje...
|
|
Yama dalej w rekach wroga Niestety nie powiodła się akcja zdobycia klubu. Po początkowym sukcesie grup szturmowych , nastąpiły kontrataki, doszło do walk wręcz. Przeciwnik nie zważając na straty wyparł miasto z głównej sali. W naszych rekach pozostaje już jedynie strategiczna pozycja koło kibla. Wobec przeważających sił przeciwnika i braku zaopatrzenia rozważana jest kapitulacja.
|
|
Ruszam z prawego pasa na światłach i widzę BL na lewym. Jadę ok. 60 km/h, a BL zawsze mnie wyprzedza, zajeżdza drogę, hamuje i włącza kierunek do jazdy w prawo. Może być 3 rano i tylko dwa samochody. BL zawsze wyprzedza, zajeżdza drogę i skręca w prawo. Ten typ tak ma. Są wyjątki, ale żadko. Można sprawdzć Start z Sikorskiego przy PKS w kierunku Zawdzkiej.
|
|
bo w kiblu właśnie jest twoje miejsce zawsze, zapomniałeś cweloździro? w ypierdalaj i nie zaśmiecaj tego forum j e b a n y trollu
|
|
haha gosciu sobie jaja robi a wy tak sie wkurzacie pozdro BLM
|
|
ale idzie piana z pysków!
|
|
haha idzie idzie
|
|
OBYWATELKI OBYWATELE NASZE MIASTO ZNALAZŁO SIĘ NAD PRZEPASCIĄ, DZIŚ W NOCY Z 2 NA 3 STYCZNIA PROWADZONY ZOSTAŁ STAN WOJENNY PRZECIWKO BLM NA TERENIE CAŁEGO MIASTA, APELUJĘ DO WSZYSTKICH BY UZBROILI SIĘ W BRON Z OSTRĄ AMUNICJĄ Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
A ja wjadę haha jestem BLM a mam tablice BL
|
|
SUKCES! PANCERNY PASZOWÓZ "Wiesiek", który próbował przedrzeć się do miasta od strony Zambrowa, został unieszkodliwiony i stanie się częścią barykady na Szosie . Pojmano jednego jenca, strat własnych brak
|
|
Co to jest BL oraz BLM ?
|
|
i jeszcze uwolnić mrożone truskawki!!!
|
|
lo muj boze.
|
|
BLM - Blisko Lomzy Mieszkam
|
|
osobiście nie mam nic przeciwko BLM, tylko proszę żeby normalnie parkowali, używali kierunkowskazów i świateł, nie wymuszali pierwszeństwa itd, itd, itd ... ;)
|
|
BL zazdrośnicy bo my dostajemy dotacje i możemy przy tych cenach paliw się wozić po ich mieście a oni samochody trzymają w garażach bo nie ma za co tankować hehe
|
|
O teraz to dopiero będzie wojna jet BL i BLM hahaha
|
|
Czekamy na BKL i innych:p hehe
|
|
Blmus i tak z lomnzy je
|
|
OBYWATELE DOSTAŁEM CYNK!!!!!!!!!! WAGON BLMOWCÓW PRZEDARŁ SIĘ PRZEZ GRANICĘ ŁOMŻYNSKĄ, GRANATY I SZABLE W DŁON ! Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
i tak BL nie mają szans :) jak BLMowcy sięgną po cięższy sprzęt :) ---------------------------------------------
|
|
SPOKOJNIE JA JESZCZE MAM ASA W RĘKAWIE, A RACZEJ POD ZIEMIĄ I NIE POZWOLĘ NA PORAŻKĘ NASZĄ Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
OBYWATELE DOSTAŁEM CYNK!!!!!!!!!! WAGON BLMOWCÓW PRZEDARŁ SIĘ PRZEZ GRANICĘ ŁOMŻYNSKĄ, GRANATY I SZABLE W DŁON ! buhahaha przedarł się ale jakieś 30 lat temu, tu zamieszkał i aktualnie ma tablice BL
|
|
hahahha nie no smiech nad smiechem! wiecie co? zachowujecie jak idioci! to tak jakby w warszawie ludzie pisali na forum ze WWL sie zachowuja jak chamy a WWF i WD to prostaki.. tak.. najlepiej patrzec na tablice niz na to czy przypadkiem nie potracic pieszego! bo BLM to bez swiatel jezdza, nie wlaczaja kierunkow, krzywo parkuja. hahahahhaha wasza spostrzegawczosc jest mega! Jezdze na BLM i jakos moja kulutra jazdy jest bardzo przyzwoita. z reszta ludzie mieszkajacy na wsi zawsze mieli dostep do jazdy samochodem bez prawka i czesciej za kolko siadali.. zapewne 100% z was rodzice brali na wies zeby was posadzic za kolko. ale napewno znajda sie kozacy co jebneli kluczyki i ruszyli sami na miasto w wieku 10 lat:D i stad ich perfekcja jazdy dzisiaj :D powodzenia na drogach :)
|
|
zakuło
|
|
|
|
BKL Kolno jadę wolno; dobrze ze mało jeżdżą BGR (Bardzo Groźny Rolnik)
|
|
To już wojna......
|
|
THIS IS WAR! Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Ale macie problem, chyba z nudów lub braku śniegu zimą piszecie takie bzdury o wojnie BL z BLM. Jak spadnie śnieg będziecie mieli wojnę ale na śnieżki :)
|
|
.....
|
|
BKL - Byle Komu Loda :P BGR - Boże, Gdzie Rozum
|
|
BL-Brak Loda, odrazu w Dupsko
|
|
BLM - BLONDYNKI LUBIA MILANO Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
BLM - BLONDYNKI LUBIA MILANO Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
PRZEWAŻNIE TE Z ŁOMŻY
|
|
BL - Blacharo-Lodziary, Biedni Łomżyniacy BLM - Bardzo Lubie Miasto, Blisko Łomży Mieszkam BGR - Boże Gdzie Rozum BKL - Byle Komu Loda WOS - Wieś Obok Stolicy hehe Jak widać na każdą rejestracje można coś ułożyć...
|
|
Jak odłapał ktoś już dziś jakiegoś BLMa?
|
|
BL ******** jesteś tyle powiem :)
|
|
Zmieńcie rejestracje z BLM na BLR. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
na naszym terenie zaczęła działać Milicja AntyBLMowska pałujemy kogo sie da Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Sam sie pałuj, z kogo ty bierzesz wzór! z policji!!! Człowieku najgorsze ścierwo jakie może być to politycy i policja, później staż miejska. Jedni drugim napychają chajsy żeby napierdalali ludzi jak sie zbuntują, drudzy głpsują na nich. Błędne koło. Myślę, że będzie dobrze, przesiąknięty w nadziei, Oddany idei, nauczony się dzielić, By zrozumieć moje życie, musiałbyś się w nie wcielić, 1000 myśli, kombinacji jak tu hajsy mielić, Dużo pasji, trafnych transakcji, tym nie pogardze, Wszystko to co mam ogarniam sam se, Jak prawdziwy facet płace, za rachunki swoje, Fura, kwadratura, praca to nie koniec, Ciągle się rozwijam, ***** wbijam w paranoje, Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje, ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Cześć cześć cześć Łomża wita wieś:)
|
|
a czy BLM to tylko wieś? przecież to też Piątnica Łomża wielkie mi miasto
|
|
'wielcy' łomżyniacy patrzę a nudą wieje i pustki wieczorami wszędzie ;) ciekawe czy jak do naprawdę dużego miasta pojedzie to się chwali że z zapierdziałej łomży jest ;)
|
|
szampon czy tam tampon te teksty sam wymyślasz czy płacisz za to bo są takie zjebane że szkoda gadać
|
|
Cześć cześć cześć Łomża to też wieś... Prawda jest taka, że wszyscy siedzimy w tym samym g... BL, BLM, BKL czyli Polska B... Spotkał nas wielki zaszczyt więc pozabijajmy się z powodu kilku literek na tablicach...
|
|
początek wojny stał się faktem :). peugeot (BL) kontra podłomżyńskie blachy (VW) źródło:mylomza ---------------------------------------------
|
|
nelle widać że nigdy nie wyjechałeś/aś za granicę. Polska jest znana z pracowitości, chrześcijaństwa(co mnie cieszy), ze złodziejstwa, sprytu, z ŁOMŻY!!!! Jak jakiś Polak/a wyjechał/a za granice to na pewno miał/a kolego/koleżankę z Łomży :D. Taka prawda że Łomżyniacy chwalą się swoim miastem i zawsze wracają do niej w pamięci. Posłuchaj synu, tato ci opowie, jak na Holandii stawiał pierwsze kroki Amsterdam-Breda, pojedynki gangów, na murach graffiti w polonijnym slangu dragi na ulicy, wiara naćpana, oto Holandia jak namalowana. Z rana w niedzielę do Boga polskiego, do świętego Krzysztofa patrona naszego. Smutne urodziny i samotne święta, długie rozmyślania tęsknota przeklęta, Listy z domu pytania te same - wrócę czy zostanę (zostanę) Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
@dvw 1:0 dla miasta :D
|
|
A nie, pomyłka. Ten biały złom jest z Łomży... ;)
|
|
BLM mają lepsze samochody a za komuny to dziadek mówił że była rejestracja LON a może jeszcze wiecie jakie inne były?
|
|
Takie:) http://wptr.pl/index.php?dz=praktyka&pdz=numery&sekcja=zg&ps=22
|
|
Kool-Aid....łomżyniacy tak się chwalą za granicą że są z łomży ze jak wracaja np nawet z truskawek to juz wpisuja w miejsce zamieszkania miejsce w ktorym byli haha
|
|
ania00 właśnie chciałem napisać, że bardziej BL się rozwaliło, więc niestety Łomża przegrywa 0-1. Czekamy na kolejne starcia. ---------------------------------------------
|
|
BL...chyba ci słoń na głowę nadepnął popatrz się jak sam prowadzisz a może tak kierujesz jak tablice BKL to jest masakra....
|
|
Umiesz skręcać tylko w prawo? Dostaniesz prawko z adnotacją "BL" http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-umiesz-skrecac-tylko-w-prawo-dostaniesz-prawko-z,nId,343144
|
|
śmieszni jesteście.. jakby tablica zależała od tego jak kto jeździ! a jeżeli ktoś jest dobrym kierowcą i się przeprowadzi w inne miejsce, zmieni tablice to bedzie automatycznie zlym kierowca? haha weźcie troche sie ogranijcie.
|
|
co to za ciekawa dyskusja??BL boli Cię to,że ludzie z poza Twojego miasta lepiej sie zachowują niż ludzie z łomży? ostatni przypadek ktoś na BL wjechał mi pod prąd na rondzie ? czy to nie jest żenujące? jak śmiesz takie głupoty pisać?
|
|
nelle patrze masz ograniczone horyzonty intelektualne i zapewne nie wiesz tego, iż poszczególne klasy etniczne cechują się pewnymi zachowaniami np: pracodawcy z Łomży zwiększaniem nakładów pracy na pracownika, łamaniem prawa pracy wobec pracownika (z dwóch powodów aby zarabiać i aby utrzymać pracownika), mieszkańcy okolic Łomży brakiem kultury kierowania samochodem wobec innych uczestników ruchu, pobliskich rolników brakiem higieny osobistej. Oczywiście od reguły są wyjątki może nawet więcej niż się zakłada, ale takie są stereotypy chodź mogą być błędne to na jakiś faktach też musiały być oparte. Czas chyba zamknąć ten głupi temat. CLOSE ?)@.)%.!(*(.?
|
|
kool-aid .. apropo co ma higiena do tematu? phi że masz takie zdanie nie oznacza ze kogos musisz okreslac czlowiekiem o ograniczonych horyzontach bo najwidoczniej sam takie masz i tu widac twoje wychowanie,
|
|
BLM się nie myją, mają ciągle zaparowane szyby w samochodach i ogólnie brak im ogłady. Nie wierzysz? Wyjdź na ulicę, policz 100 samochodów i zapisz, który z nich miał zaparowane szyby, jechał nadmierną prędkością, miał głośną muzykę albo ruszał z piskiem stwarzając niebezpieczeństwo. Wyjdzie że większość w tych 100 to BLM.
|
|
Kool-Aid Stefek to Twój kuzyn.) "Jeśli ktoś nie pił taniego wina, to dla mnie jest podejrzany. Bo albo był wychowany w jakimś obrzydliwym luksusie i nie zna życia, albo nigdy nie był młody."
|
|
śmieszni jesteście.. jakby tablica zależała od tego jak kto jeździ! a jeżeli ktoś jest dobrym kierowcą i się przeprowadzi w inne miejsce, zmieni tablice to bedzie automatycznie zlym kierowca? haha weźcie troche sie ogranijcie. Odniosłem się do twojej wypowiedzi. Czytam i widzę że masz problemy czytania ze zrozumieniem. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
wiekszosc podkreslam WIEKSZOSC BLM to zli kierowcy
|
|
Co to za stefek bo na pewno nie mój ziomal. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Kool-Aid stefeka Niesiola nie znasz? podobnie brzmicie.
|
|
Haha Kool- Aid schowaj się już . Sam pewnie tak jeździsz a tu najwięcej krzyczysz.
|
|
ziomek09 przyjdź na mecz ŁKS-u lamuchu a jak sie obsraż to może sie ogarniesz i nie będziesz jechał po łomżyniakach:)
|
|
widzę z Łomży jesteś :) że się tak zdenerwowałeś :) Barbara777 co ty gadasz człowieku. Jak ma tablice BLM to w Łomży nie mieszka. A kto ma tablice BLM to raczej ma garaż a nie na ulicy stoi przed blokiem. Zastanów się co piszesz :)
|
|
Zmieńcie na WAW komu nie pasują! Zróbcie zakupy przez internet na londonay do 11.01.2012 a dochód przeznaczony bedzie na WOŚP! Link poniżej: http://londonay.com/LM4949 -zarabiaj,kupuj.sprzedawaj http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę-:: http://kasiorka.eu/ref-andreo http://MixReq.com?ref=1247262 -ankiety 4$ jedna www.abantonino.blog.onet.pl- zobacz wszystko http://www.AWSurveys.com?R=andreo -ankiety dobrze płatne
|
|
dzisiaj jakiś wypadek był na rondzie koło Kauflandu, nie wiem, kto z kim, bo nie miałem czasu spojrzeć :) jechałem z drugiej strony :). ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |