Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STREFA OSTREJ ZABAWY SYLWESTROWEJ |
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! Dla mnie to był dobry rok ,szczególnie jego druga połowa ,tu poznałam fajnych ludzi i z tego powodu bardzo się cieszę :) Wszystkim forumowiczom życzę udanej zabawy Sylwestrowej , szczęścia, dobrego zdrowia i powodzenia w Nowym Roku :) http://www.youtube.com/watch?v=vaCeBsu8f9o&feature=player_embedded
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STREFA OSTREJ ZABAWY SYLWESTROWEJ |
Z radością przyłączam się do powyższego postu dziadka .... :) Życzę wszystkim więcej optymizmu, uśmiechu, czerpania radości z małych rzeczy, wytrwałości w trudnych chwilach. Wszystkiego tego naj....., życzę w nadchodzącym Nowym Roku :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
dziewczynki również Wszystkiego życzę wam oraz forumowiczom aby rok był jeszcze bardziej udany od mijające ;) Pozdrawiam i szampańskiej zabawy do białego rana buziaki :* "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Przyjaźń to najpiękniejsza rzecz, jaką człowiek może zaproponować drugiemu człowiekowi. Bezinteresownie My nie mamy zadnego interesu -aby się spotykać. Spotykamy się - bo lubimy swoje towarzystwo. Nie lubię naduzywać słow - bo one tracą wtedy swoją wartość, ale cieszę się, ze WAS poznałam Kochana Bando ;-) i moge spędzać z WAMI moj czas. Serdeczne zyczenia dla Wszystkich forumowiczow w Nowym Roku - oby nigdy nie zabrakło WAM przyjacioł :-) ....czego i sobie zyczę;-)
|
|
Wszystkiego dobrego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |