poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomóżcie

Witam wczoraj w godzinach porannych zaginął pies rasy amstaff-beagle , jezeli ktos przygarnął tego psiaka lub wie gdzie on przebywa bardzo prosze o pomoc. Maść biszkoptowa miala charakterystyczny pasek na karku , bardzo lubi sie łaśić do innych ludzi . Jestem bardzo przywiązany do tego pieska.Bardzo prosze o pomoc . Mój numer telefonu 516- 480-262

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomóżcie

Gdzie go zgubiłeś ?

Wstaw jakieś fotki pupila to może ktoś prędzej skojarzy

Dopóki grasz , jesteś zwycięzcą

soryy... ale gdyby mi zwiał pies to na mieście byłyby juz ogłoszenia ze zdjęciem. Nikt ci psa do domu nie przyprowadzi, rusz cztery litery i szukaj psa. Popros znajomych połaźcie po ulicach. Pisząc kolejnego posta nic nie zdzialasz. Czy pies miał adresówkę? Schronisko powiadomione? A a swoją droga co to za rasa amstaff-beagle... wklej zdjęcie, bo nie każdy wie jaka hybryda wyszła z takiej mieszanki...

Autor: czarmon (---.a2c-net114.astra2connect.com)
Bylo nic nie pisać, zaraz Cie od chamow wyzwie lub jeszcze gorzej ;))

Skontaktuj się z kierowcą, który wczoraj o 14.03 wyjeżdżał "8" MPK spod sklepu białostockiego, naprzeciwko banku, a 2 przystanki potem do tego autobusu weszła razem z ludźmi amstafka i pojechała dalej, obwąchiwała ludzi, była przyjazna i nie wiedziała co ma ze sobą zrobić.Zadzwoń do MPK i zapytaj o nazwisko kierowcy.Może zauważył gdzie wysiadła.Życzę, aby psiak się znalazł.

Autor: tyku (---.241.techtel.pl)

spoko ;) jak jeszcze tego nie zrobił, to znaczy, że wziął sie do roboty na prawde szuka psa.

Daj porządne zdjęcie swojego psa, a nie jakiegoś podobnego. Zdecyduj się który temat chcesz ciągnąć, bo pozakładałeś kilka i sam robisz mętlik. Opisz psa dokładniej - wiek płeć itd, do tego gdzie zginął, na co reaguje, czego się boi. Samym lamentem na forum niewiele zdziałasz - plik ogłoszeń pod pachę i w miasto.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org