Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Postanowienie |
Wasze postanowienie na Nowy Rok,czy są jakieś???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Postanowienie |
Manie omanie-;)
|
|
oj mały...;-)
|
|
Omania oj Cie nie powinnaś być z kolegami czy koleżankami czyli "dziadka_kalesony"na jakieś imprezce?
|
|
Kochaniutki;-)Każdy jest tam gdzie jego miejsce;-)Moje widocznie jest gdzie indziej.A Ty czemu w domku?
|
|
Omania Kochaniutka nie wieżę w to co piszesz:) Ja muszę pilnować 4 łapego przyjaciela bo strasznie przeżywa każde hukniecie petardy..
|
|
To uwierz...bo piszę prawdę;-)Mam nadzieję ze moja psina to przeżyje,w sumie chyba interesują go petardy hihihi bo zadziera łepek i patrzy.
|
|
Ja postanowiłem nie zmienić się ani trochę :):):)
|
|
Omania Kochaniutka no to Właście jest z waszym tzw towarzystwem"dziadka_kalesony" bo wiem że kilka naście osób by chciało do was dołączyć no najwidoczniej jesteście tylko przyjaźni po przez internet a w realu nie koniecznie????
|
|
Andy C Kochaniutki;-)Chyba nie powinnam się wypowiadać na ten temat,ale gdyby ktoś chciał dołączyć do bandy to myślę że nie miałby z tym problemu;-)
|
|
Może małego potrzebujecie?
|
|
Omania Kochaniutka nie do końca jesteście tacy przyjaźni jak mi się wydaję. Kurka wodna jak bym Tobie naprawił lapa i źle bym to zrobił czułbym wzrok na swoich plecach takich masz obrońców::
|
|
Kochaniutki Andy C ,nie jestem w bandzie i nie mam obrońców ;-)A co do kompa to nie byłam w serwisie bo zabrakło mi czasu,ale na pewno zrobie w po Nowym Roku;-)
|
|
Nie tylko wzrok na plecach byś poczuł AndyC :):) Ale równiez cos innego, więc lepiej tej naprawy nie ryzykuj :)
|
|
Omania Kochaniutka a maruda przez małe M kim jest dla Ciebie na pewno nie kolegą poznanym przez neta:)
|
|
AndyC :) A tobie nie popieprzyło sie coś w łepetynce od tego siedzenia na necie i wklejania debilnych fotek ?? Bo wydaje mi się że nie wypadłeś z rzeczywistego świata matołku:)
|
|
maruda haha więcej przesiadujesz w necie ode mnie :))))) myślałem że pracujesz w mylicji ale ich zmiana jeszcze się nie skończyła:))))
|
|
andy :) A tak na marginesie :):) Był tu kiedyś debil z kolna nazywał sie angel czy jakoś tak :):) Cos mi sie wydaje że zmienił sie w andego po tym co nawywijał :) Jak myslisz jaki będzie twój następny nick ? Bo zewnetrzne IP nie ukryje debila pred rozpoznaniem :)
|
|
Dajcie spokój;)Kochaniutki Andy C ,cóż mogę napisąc;-) maruda,troszkę wyrozumiałości;-)
|
|
maruda skończ kilka klas więcej ode mnie wtedy podyskutujemy:))))
|
|
No cóż kolneski matołku :):) Lepiej pracować w milicji niz byc wiecznym bezrobotnym nieudacznikiem na utrzymaniu rodziny :)
|
|
Znam wielu takich którzy pokończyli ,,klasy" za wieprzki i koperty :) Najnepszym przykładem tego jesteś ty kochany andy :):)
|
|
To Ty maruda masz gumową pałkę?
|
|
maruda hahahaa ormo mogłeś robić matole lub ROMO bo takich tylko tępaków brali do służby co tylko umieli machać 90:))))
|
|
dajcie spokój!!!!!!!!!!!!!!Proszę Was !!!
|
|
No widzisz pacanie :) A Ciebie nawet i tam niechcą wziąć :):) I po co było wozić koperty i wieprzki ? Po co było kończyc te twoje ,,klasy" ?? Matól do końca zycia będzie matółem choćby niewiadomo ile tych ,,klas" skończył :)
|
|
maruda hahahaa Zapominasz się sieroto na posterunku już dawno nie ma poszli na zasłużoną emeryturę:)))))
|
|
No i się nie załapałeś :):) Więc całe zycie będziesz po kolnie bruk szlifował i zazdrościł że oni maja a ty za puszkami biegasz:)
|
|
Andy C...!!!
|
|
Omania!!!!! Bo nie cierpie gnid :):) Jak w realu tak i w necie !!! Gnida zawsze będzie gnidą :) kto się ch..m urodził ten kanarkiem nie umrze:):)
|
|
maruda hahahaa matołku możesz się chwalić Jarocinem przed małolatami:) Nie zapominaj ze Sb dawno nie ma i milicji ormowców zomowców i romo:) Wiec możesz powoływać się na wszystkie służby :)))) KOMUCHU:)))))
|
|
maruda hahahaa jaki jaki miałeś stopień za komuny gdzie kończyłeś szkółkę w Legionowie:) na pewno nie mogłeś szkółkę z ledwo biedą skończyć w szczytnie:))) debil jak imaruda co machali pało do zomo chętnie przyjmowali :)))
|
|
Jednak net ci nie służy kolneński cymbale :):) pieprzą c i sie w łepetynie fakty i lata:):) Jednak dobrym byłem SB :):) Kolneńskiego psychola rozpoznałem bez problemu :):) Jaki to miałeś wtedy nick ? 7angelfree bodajże:):) Przygotuj sobie kolejny :) Bo już niebawe obrzydzę ci to forum :):)
|
|
maruda hahhaha na komendzie dawno nie pracują twoi koledzy :)))
|
|
Haha inteligencie po 4 klasie podstawówki ty mi możesz wezwać kolegów z ORMO CZY ZOMO czy ROMO:) TYLKO NIE KRZYCZ KOMUNO WRÓĆ:)))) HA ŚMIESZNY STARSZY CZŁOWIEK:) Przygotuj sobie kolejny :) Bo już niebawe obrzydzę ci to forum :):)
|
|
Ale koledzy kolegów pracują i ich dzieci pracują :):) Bądź spokojny , trzeba będzie do kolna trafia i znajdą kogo będą mieli znaleźć:)
|
|
Noe podniecaj się andy bo ci żyłka pęknie i mamusia oprócz utrzymywania nieudacznika życiowego będzie musiała jeszcze dodatkowo tyłek mu podcierać :):)
|
|
maruda hahhaha możesz mnie straszyć emerytami SB CZY ORMO wytłoku i tak nie dasz rady powołać do służby byłych emerytów :))))) haha ty byłeś w Jarocinie chyba z polecenia przełożonych :))))
|
|
;((((
|
|
Jednak dobrze wiedziałem że ,,klasy" skończyłeś za świnki i koperty:):) Przeczytaj co piszesz a na pewno po 100 przeczytaniasz zrozumiesz sam siebie :)
|
|
maruda hahhaha milicje wezwij do pomocy pseudo punku:) Uważaj bo koledzy są już dawno na emeryturze:) a tomfo każdy czarny ci przy pieprzy nieuku szkolony za komuny:))) Hahaaha możesz mnie straszyć mały człowieczku:))))))
|
|
nie smutaj Omania :) Ja siedzę na necie bo na razie muszę a on bo nie ma gdzie wyjśc :):) A poza tym to zwyczajna wymiana zdań a nie żadna kłótnia. Tym bardziej że spotkało sie kogoś dawno nie widzianego :):) Prawda andy ? :):)
|
|
Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 31-12-11 19:42 maruda hahhaha milicje wezwij do pomocy pseudo punku:) Uważaj bo koledzy są już dawno na emeryturze:) a tomfo każdy czarny ci przy pieprzy nieuku szkolony za komuny:))) Hahaaha możesz mnie straszyć mały człowieczku:)))))) ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Prosiłem cię żebyś się nie podniecał bo mausi tylko niepotrzebnych obowiązków dołozysz:) aniołku :)
|
|
Haha za komuny brali takich jak ty tylko wystarczyło ze umieli machać pało analfabeto:) Kim byłeś w milicji czy w SB w jakiej komórce przestęp gospodarczych czy zwykłym palantem od pałowania:))))) Sadze ze byłeś zwykłym h,,,jem bo dziś byś do każdego zwracał się z szacunkiem:) Przygotuj sobie kolejny :) Bo już niebawe obrzydzę ci to forum :):)
|
|
maruda hahaha a twoje teksty nikogo nie ruszają bo kończyłeś za komuny podstawówkę pewnie nie wiele ci nie dożo brakuje do rencinki:)))
|
|
oj angel , andy :) A ty nic nowego nie portafisz wymysleć tylko to samo w kółko powtarzasz?? Nie wiele dały ci te twoje szkoły, matury i kursa niektóre:):) Brak ci logicznegmo myslenia i płynności wymowy :):) No trudno ja cię nie wyprodukowałem i nie będę uczył :) Na mnie już czas bo zabawa czeka :) A ty siedź i waruj na necie :):)
|
|
maruda hahaha pamiętaj ze koledzy twoi sb czy romo czy zomo są już dawno na emeryturze:)))) zadzwoni na Komedę ułomku i podaj swoje dane zobaczymy czy ktoś z młodych drgnie na na dźwięk twego nazwiska:)))) Przygotuj sobie kolejny :) Bo już niebawe obrzydzę ci to forum :):)
|
|
maruda hahaha maruda buduj się w internecie debilu nie uciekaj starcze od tematu który sam zacząłeś :) Ty mogłeś być na jorocku z aparatem a w kościele z dyktafonem inteligencie komuszy :) Twoich kolegów już dawno nie ma na posterunku :))))))))))))
|
|
angel , andy :) W kolnie jest zabawa na stadionie za darmo wejściówka :) Masz szansę sie chłopie zabawić , oderwij sie od kompa i pożyj realem a nie netem i brakiem prerspektyw na lepsze zycie :):) Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ci zyczę :):):)
|
|
haha umiesz poprawnie pisać po polsku bo ja nie a ty udajesz przez neta lingwistyka:)))))) Nie wiele dały ci te twoje szkoły, matury i kursa niektóre:):) Brak ci logicznegmo myslenia i płynności wymowy :):)
|
|
maruda hahaha do kogo ty to mówisz do kolegów z komendy przecież już dawno ich nie ma :))) Cha chłopie twoi koledzy ormowcy ubeki są już dawno na emeryturze:)
|
|
maruda pracuje na takich jak ty żeby mieli jakąś emeryturę :) Dokształć się chłopie bo byłą ormowska emerytura na nie wiele starcza:)))
|
|
maruda analfabeto ja decyduje sam o sobie a ty możesz starcze niby z pokolenia Jarocka żalić w swojej chacie zbudowanej przez ZSMP komuszku:))))))))) W kolnie jest zabawa na stadionie za darmo wejściówka :) Masz szansę sie chłopie zabawić , oderwij sie od kompa i pożyj realem a nie netem i brakiem prerspektyw na lepsze zycie :):)
|
|
maruda analfabeto czuje że jak bym pozwał ciebie do sądu to byś musiał emerycie kilka recin wydać na poczet grzywny:))))))))
|
|
Popatrz Omania ile masz już postanowień,a do konca roku jeszcze parę godzin.
|
|
mały....żebym wiedziała to nie założyłabym tego tematu;-(
|
|
Też tak myslę.
|
|
Szkoda gadać;-(
|
|
Pewnie oni są już zakręceni,w końcu to Slwester.
|
|
Nie wiem, nie będę wnikać;-(Ale nie potrzebna taka wymiana zdań.
|
|
Najlepszego w Nowym Roku ,ja idę troszkę poświętować.
|
|
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Omanio,mały,marudo, Andy C
|
|
Von chrupka wszystkiego najlepszego życzę Tobie i Twojej rodzinie mam nadzieje że jutro zawsze będziesz pisać posty krótko i zwięzłe a żeby pobudzały moja wyobraźnie. Masz talent wyobraźnię każdy Twój inspiruje pobudza moja wyobraźnie. Masz ceny dar w sobie Pozazdrościć.
|
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Was wszystkich;-)
|
|
maruda analfabeto zastraszyć to ty możesz na pewno nie chłopaków z Jarocka:) Prosiłem cię żebyś się nie podniecał bo mausi tylko niepotrzebnych obowiązków dołozysz Przygotuj sobie kolejny :) Bo już niebawe obrzydzę ci to forum :):) Masz szansę sie chłopie zabawić , oderwij sie od kompa i pożyj realem a nie netem i brakiem prerspektyw na lepsze zycie :):) A ty nic nowego nie portafisz wymysleć tylko to samo w kółko powtarzasz?? Nie wiele dały ci te twoje szkoły, matury i kursa niektóre:):) Brak ci logicznegmo myslenia i płynności wymowy :):) No trudno ja cię nie wyprodukowałem i nie będę uczył :) Na mnie już czas bo zabawa czeka :) A ty siedź i waruj na necie :):)
|
|
maruda analfabeto nie wyszło tobie żachanie butaprenu pożyj realem uważaj żebym cie nie wysłał na przymusowe leczenie obszczy murku:)
|
|
Andy C,cichutko.Nie ładnie tak oceniać ludzi z netu.Ten temat nie miał służyć kłótni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Omania to jest Twój znajomy nie mój wiec go uspokajaj ale nie mnie bo ja daje sobie rade z fajansiarzami jak maruda nie jest moim ojcem ani matko żeby mnie pouczać ...
|
|
Masz rację Andy,maruda jest moim bardzo dobrym znajomym.Ale nie w tym rzecz.Rzecz w tym że wy nie potraficie tutaj normalnie rozmawiać tylko drzeć koty!
|
|
Nie jestem dzieckiem żeby mama czy tata odpowiadał za moje poczynania w realu czy w necie:) LUBIĘ JAK KTOŚ MI COŚ SUGERUJE PODPOWIADA :) szczególnie siwiejący panowie:)
|
|
Dobranoc
|
|
Omania Dobranoc.
|
|
maruda analfabeto haha żyjesz jeszcze bohaterze internetu siwięjący niby niby punku starym ormowcem jesteś nie punkiem:)))))) Przygotuj sobie kolejny :) Bo już niebawe obrzydzę ci to forum :):) Masz szansę sie chłopie zabawić , oderwij sie od kompa i pożyj realem a nie netem i brakiem prerspektyw na lepsze zycie :):)
|
|
Omania łap się za głowę :P
|
|
Thomas....szkoda słów i mojej głowy;-)
|
|
W ogóle to co za postanowienia nasza miła Omania ma na nowy rok?
|
|
A wiesz że chyba żadnego;-)Bo i po co!Co ma być to będzie a wyrzekać się nie mam czego;-)
|
|
Pamiętaj.Musi być ciut lepszy od poprzedniego.
|
|
Na to liczę oczywiście;)Ale jak na razie chyba większych zmian nie będzie.
|
|
Wiesz Omania jesteś ciekawą osobą z tego forum.Na pewno jakieś zmiany będą.
|
|
Dziękuję Tomas;-)A co zmian to mam teraz na to cały rok;-)A jakie są Twoje postanowienia?
|
|
Moje?Oby były lepsze.Nic więcej nie chce.Rok temu sobie przyszłość wykrzyczałem w sylwestra.
|
|
Więc życzę spełnienia marzeń;-)I wszystkiego dobrego !
|
|
Żyć pełnią życia. Pozytywniej patrzeć na świat:)
|
|
;-)
|
|
qawqaz dokładnie. Nie patrzcie co wam pokazują w TV.Spróbujcie sami to zobaczyć. Omania zaprosiłbym Cię na kawę :P
|
|
Wirtualną zawsze mozemy wypić;-)
|
|
Hmm no może wrescie Omanie by trza zniewolic..:)
|
|
qawqaz nie wiadomo czy warto :P Muzułmaninem nie jestem :P a kawę w towarzystwie zawsze warto wypić.
|
|
Nie no kawusia to podstawa. A czy warto?Nie wiem nie spróbujesz nie przekonasz się :D
|
|
Hahahah to macie ciężki orzech do zgryzienia;-))No alę myślcie,a ja idę do pracusi;-(Miłego dzioneczka;-D
|
|
schudnąć.! na szczęście to ostatni poniedziałek w tym tygodniu.
|
|
ja tam postanowiłem nie mieć żadnych postanowień
|
|
Hahahhaha;-)zezowate szczęście Twoje postanowienie jest najlepsze;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |