piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ściąganie filmów

Jak mogę ściągnąć z internetu film?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ściąganie filmów

najprostsza metoda to wpisać w google rs potem nazwa filmu i tam są podane liniki trzeba je skopiować i wkleić pojedynczo do przeglądarki i tam to rożnie klikasz wolne pobieranie lub slow/free download

Przez torrenty:)

http://torrent-finder.info/

Najlepsze jest emule, trzeba to zainstalowac a pózniej tylko ze stronki osloskop.net sciagac filmy. Zawsze sa najnowsze, te co dopiero w kinach beda oglądane

Natalia...

darmowefilmy.eu

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Mam nadzieje ze wszyscy , kradna muzyke albo filmy przez Internet beda w koncu karani.
I to tak zeby sie wam wszystkim debilom odechcialo

...a co na to policja?

na pewno nie przez http://chomikuj.pl/ badziewie :)

dzięki

*ktorzy

...a co na to policja?

@finq a ja to sie zastanawiam czy ty kupujesz oryginalne plyty...to ze wiem skad pobrac nie znaczy ze to robie..ja akurat wole kupic ale mam znajomych ktorzy wola sciagac a wiec osiolku nie oceniaj ksiazki po okladce

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Autor: Finq (---.adsl.alicedsl.de) hahahahahahahahahahahahahaahhahaha Nur für Deutsche możesz mnie i wszystkich cmoknąć w 4 litery:) oczywiście jak Tobie na to pozwolimy miernoto:)))

Nikogo nie oceniam,wyrazilem tylko swoje zyczenie
Zastanawiam sie czy jak idziecie do jubilera tez biezecie np zegarek (Bo nikt nie widzi)????
A to skad jest moj dostawca internetu nie ma znaczenia
@Andy na przyjemnosci musisz zasluzyc

...a co na to policja?

Finq to Ty musisz wkupić się w łaski moje:)

...a co na to policja? hehehe nic na to mógłbym być policjantem lub księdzem a Ty kim jesteś?:)

Tym ktory nie ma ochoty z toba dyskutowac

...a co na to policja?

Finq czulisz czaisz się lepszym bo masz ma końcu de? Che ilu policjantów ma softy pirackie na kompie to ty nie zdajesz sobie z tego sprawy:))))))))

Finq czujesz czaisz się lepszym bo masz ma końcu de? Che ilu policjantów ma softy pirackie na kompie to ty nie zdajesz sobie z tego sprawy:))))))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org