Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ściąganie filmów |
Jak mogę ściągnąć z internetu film?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ściąganie filmów |
najprostsza metoda to wpisać w google rs potem nazwa filmu i tam są podane liniki trzeba je skopiować i wkleić pojedynczo do przeglądarki i tam to rożnie klikasz wolne pobieranie lub slow/free download
|
|
Przez torrenty:) http://torrent-finder.info/
|
|
Najlepsze jest emule, trzeba to zainstalowac a pózniej tylko ze stronki osloskop.net sciagac filmy. Zawsze sa najnowsze, te co dopiero w kinach beda oglądane Natalia...
|
|
darmowefilmy.eu Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Mam nadzieje ze wszyscy , kradna muzyke albo filmy przez Internet beda w koncu karani. I to tak zeby sie wam wszystkim debilom odechcialo ...a co na to policja?
|
|
na pewno nie przez http://chomikuj.pl/ badziewie :)
|
|
dzięki
|
|
*ktorzy ...a co na to policja?
|
|
@finq a ja to sie zastanawiam czy ty kupujesz oryginalne plyty...to ze wiem skad pobrac nie znaczy ze to robie..ja akurat wole kupic ale mam znajomych ktorzy wola sciagac a wiec osiolku nie oceniaj ksiazki po okladce Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Autor: Finq (---.adsl.alicedsl.de) hahahahahahahahahahahahahaahhahaha Nur für Deutsche możesz mnie i wszystkich cmoknąć w 4 litery:) oczywiście jak Tobie na to pozwolimy miernoto:)))
|
|
Nikogo nie oceniam,wyrazilem tylko swoje zyczenie Zastanawiam sie czy jak idziecie do jubilera tez biezecie np zegarek (Bo nikt nie widzi)???? A to skad jest moj dostawca internetu nie ma znaczenia @Andy na przyjemnosci musisz zasluzyc ...a co na to policja?
|
|
Finq to Ty musisz wkupić się w łaski moje:) ...a co na to policja? hehehe nic na to mógłbym być policjantem lub księdzem a Ty kim jesteś?:)
|
|
Tym ktory nie ma ochoty z toba dyskutowac ...a co na to policja?
|
|
Finq czulisz czaisz się lepszym bo masz ma końcu de? Che ilu policjantów ma softy pirackie na kompie to ty nie zdajesz sobie z tego sprawy:))))))))
|
|
Finq czujesz czaisz się lepszym bo masz ma końcu de? Che ilu policjantów ma softy pirackie na kompie to ty nie zdajesz sobie z tego sprawy:))))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |