Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dyskoteka w sylwestra |
Czy moze wie ktos z was gdzie w lomzy jest disco w sylwestra ?Prosze o odpwiedz,pozdrawiam PL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dyskoteka w sylwestra |
no gdzie
|
|
Qube, Nikodem Club, Miles Club, Yama niewiem Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Dzieki bardzo,czy moglbys podaj namiary tych klubow tzn adresy lub nr telefonow? PL
|
|
Qube- Al. Legionów 60b -60 zł wstęp Nikodem Club - Nowogrodzka 9- 60 zł wstęp Miles Club - Al Legionów 60b (obok Qube)- 45 zł wstęp Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Dzieki PL
|
|
Qube- Al. Legionów 60b -60 zł wstęp Nikodem Club - Nowogrodzka 9- 60 zł wstęp Miles Club - Al Legionów 60b (obok Qube)- 45 zł wstęp To tylko wstęp czy coś jeszcze jest proponowane w cenie ? http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Hehe musieli by mi dać kasę za wstęp żebym rozkręcił dene imprezy:)
|
|
powiem ci tak, ci co zarezerwowali stoliki mają w cenie aLKOHOL i przekąski Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Hm, za 45-60 alkohol i przekąski to dobra koncepcja. Open bar ? http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
no jeżeli Ci odpowiada to zapraszam, lepsze to niż gej party na domówce Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Dziękuje za zaproszenie, ale już jestem umówiony - jednak ceny ciekawe, bo w Naszym Mieście raczej się słono płaci za sylwestrowe harce. Do zobaczenia w Belforcie. Hajnówka i Hrubieszów z nami !!! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
To mi muszą płacić ze chce do lokalu wejść:) no kurna nie mogę sobie swobodnie z dziewczyna bo jakiś fajansiarz przed chwilą wciągnął scieżkie amfy przez nos poje,,,ni narkomani z bogatych rodzin:)))
|
|
legendarny a ile w końcu w Belfort-cie sylwester wyszedł?
|
|
narkomani z bogatych rodzin i amfa?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |