Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co się dzieje na Starym Rynku i w okolicach? |
Witajcie. Co się dzisiaj działo na Starym Rynku i w jego okolicach? Policja zablokowała centralny punkt miasta praktycznie z każdej możliwej strony. Nie było możliwości wjazdu (wypuszczano tylko wyjeżdżających). Widziałem także kilka wozów straży pożarnej i karetkę pogotowia... Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co się dzieje na Starym Rynku i w okolicach? |
Na glownej stronie jest napisane.
|
|
Jest napisane ale nie napisali jak to sie stalo... ?? Jakas cysterna, czy cos??
|
|
Ja nawet tam byłem ale osoby jadące ze starego rynku jechały normalnie w strone ronda i przez nie przejeżdzały . Byłem wląsnie na rondzie i usłyszałem sygnały stra.ży po chwili ja zobaczyłem :) i wszystko jasne :)
|
|
Ps. Zapomniałęm dodać ten bodajze olej tak zamarz że jak ktos hamował to jechał dalej po tym lodzie a jak ruszał to sie nieźle ślizgał bo inaczej sie nie dało
|
|
ptysiu.... jechał po oleju nie dlatego, że ten zamarzł, tylko dlatego, że drastycznie zmniejszał przyczepność.... i powodował poślizg... :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Olej opalowy wylal sie z cysterny
|
|
Ptysiu to ma dopiero teorie nie uczyli kolegi w szkole ze musi byc "-" zeby cos marzlo, heh tym bardziej olej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |