Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jestem smutna :-( |
Pan morderatur wywalil moj temat o jajach Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jestem smutna :-( |
Kamasutra , brzmi obiecująco a co dalej ? nie czytałem, i czego dotyczył ? jak o jajach w dupie, to mogło być ciekawie , chociaż osobiście preferuję penetrować insze otwory ......
|
|
Jestem smutny że w przyjaciółki koleżanki nie mogą poświecić w dniu codziennym kilka chwil uwagi . http://www.youtube.com/watch?v=FiMK9e0h6YE
|
|
Andy kochanie moje mua Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.
|
|
kamasutra, to załóż konto na schow up.tv , to będziemy mogli pofiglować
|
|
Emil30 z toba nie gadam bo nosisz bobra Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.
|
|
Kamasutra oj uważaj nigdy tak do mnie nie mówił!, Ewentualnie kocham Ciebie. Uch chciałbym się zakochać ale to ciężki temat...:)
|
|
a ja kolekcjonuje takie tam różne z Kamasutry..... a miał być kolekcjoner............
|
|
Kamasutra adminowi nie spodobał sie temat, szkoda bo był ciekawy. Admin pewnie nosi bobra i często go czochra, to dlatego :(
|
|
Zenit temat sie rozkrecal a ten niech czochra bobra haha Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.
|
|
Mam pomysl kazdy z nas zalozy temat o goleniu jajek to nie nadazy kasowac haha Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.
|
|
Admin mówi, że z kobietą źle ale bez niej jeszcze gorzej, trzeba być samowystarczalnym i mieć sprawne dłonie :)
|
|
Zenit....nie poznaję Cię dzisiaj;-/
|
|
Dlatego najlepiej z mezczyzna ;)
|
|
Cieszyć się jak zwierzaki, że i to macie i możecie porozmawiać :) bo już mazowieckie przysiada tutaj, o BLM,nie wspomnę :)
|
|
http://sylwester.seoplus.eu/index.php?name=Barbara -- Specjalnie szampan dla Ciebie ode mnie :D
|
|
pod tym linkiem jest propozycja, Pracy szukasz?
|
|
Omania wypadłem w złym świetle?
|
|
światło zawsze świeci tak samo :)
|
|
kamasutra... Twoj post był na wiocha.pl :P
|
|
uśmiechnij się choć raz za usmiech nie zapłacisz...! :D Maxel a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Co ma uśmiech do golenia jajek? ;)
|
|
jak już chcecie golić jaja, to może lepiej zastosować depilację laserową ( tylko uważajcie, ażeby przy tym ich nie ugotować na twardo) co do uśmiechu przy goleniu jaj, to na twarzy pojawi się raczej grymas z bólu u golonego i szyderczy śmiech u postronnych obserwatorów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |