Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sporty walki w Łomży!!! |
Witam. Wie ktoś może czy w Łomży prowadzone są sekcje sportowe sztuk walki[ boks , Muay Thai, MMA] ??? jeśli tak to gdzie są prowadzone? proszę o informacje, z góry dzięki , pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sporty walki w Łomży!!! |
Siema. Krav Maga i Kick boxing w szkole podstawowej nr 2 http://www.kravmaga.pl/
|
|
Boks w każdy poniedziałek i czwartek w godz. 17-18:30 w Wyższej Szkole Agrobiznesu. Dopiero trenerowi udało się wyprosić jakąkolwiek salę w tym mieście na zajęcia sportowe. Jakby chciał salkę przykościelną, to by się znalazła, a tak aż na Bawełnę boks wywiało.
|
|
dzisiaj juz jest??
|
|
Tego nie wiem.
|
|
najlepiej udaj sie tam i porozmawiaj
|
|
Genialny pomysl motoryzacja.
|
|
kto prowadzi te treningi?? jak będziecie wiedzieli to dajcie znać czy dzisiaj się odbył i czy dużo osób uczęszcza ? :)
|
|
Co?:) Taki sportowiec? Zza komputera byś chciał trenować? Zakładaj dres i biegnij, a po treningu napisz jak było:)
|
|
hehe pójdę na następny trening :)) dzięki Ahmed :)odezwę się po treningu :)
|
|
No i co panowie z boksem jest w tym Agrobiznesie? fitch77
|
|
Co to za temat bez aluzji do agresywnych pasożytów? Lubisz sporty walki - idź na Wesołą i powiedz, co myślisz o Allahu.
|
|
aj ki budo pod stokrotką co dzień nowe chwyty
|
|
miały być jakieś plakaty informacyjne... szkoda że dowiedziałem się po czasie o pierwszym treningu, cóż zostaje tylko pójść w czwartek :)
|
|
Byłem dziś na Agrobiznesie sie dowiedzieć czy są treningi .. to mi powiedziano ,że nie ma .. trzeba isc w czwartek .. skad wogóle macie takie informacje ,że są treningi ?? :)
|
|
dokładnie, najlepiej zadzwonić do prezesa - ja nic nie mam na koncie ale przedzwonię jak tylko będę miał możliwość
|
|
od jutra po wielkich trudach i przeszkodach rusza BKS TIGER ŁOMŻA,start godz.17:00 AGROBIZNES,zapraszamy wszystkich chętnych.
|
|
BOKS W ŁOMZY |
zapraszamy na pierwszy organizacyjny trening sekcji bokserskiej do AGROBIZNESU(sala sportowa) poczatek godz.17:00 czwartek 05.11.09.
|
|
kto tam szkoli ??
|
|
był trening :D hardcore :D :)
|
|
sportowiec1990 - hardcor to Ty dopiero poczujesz jak za 2-3 miesiące będzie trening wytrzymałościowy... Wtedy dopiero zrozumiałem co to znaczy: "zesrać się z wysiłku". Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
hehe kiedyś robiłem interwałowe piekło knife'a z sfd , mozna znaleść w googlach - ja się porzygałem ...
|
|
kiedyś z kumplem poszedłem z ciekawości na jeden trening i akurat trafiłem na wytrzymałościowy, posrać się nie posrałem ale Ci co palą pety będą mieli ciężko, i jeszcze raz się pytam kto to prowadzi ??
|
|
|
lunatyk pożyjemy zobaczymy czy się posram! :)
|
|
Wie ktoś może czy w Łomży prowadzone będą w niedalekiej przyszłosci treningi kick boxingu ?????
|
|
Wiecie może czy są jeszcze treningi boksu w Wyższej szkole agrobiznesu??
|
|
tak, są ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Jest w łomży tajski boks?
|
|
boksu nie ma ale tajki są
|
|
Re: BOKS W ŁOMZY |
A od ilu lat jest w WSA ??
|
|
MUAY THAI - ma ktoś jakieś info czy jest w Łomży? Pomysłowo.
|
|
Cześć wszystkim . Treningi boksu odbywają się w WSA . Prowadzą je : Trener Zbigniew Maliszewski i Trener Dariusz Sochalski . Czas treningów : Poniedziałek 18:00-19:30 , Środa 18:00-19:30 , Piątek 18:00-19:30 . Treningi zaczynają się od 4 Stycznia . Opłaca miesięczna : 70 zł . Pozdrawiam i Zapraszam Wszystkich na Treningi :) BKS TIGER ŁOMŻA
|
|
A ile osób chodzi na te treningi? Jaka jest grupa? Same chłopy czy też jakieś kobietki się zdarzają?
|
|
Około 35 osób ... Są 3 dziewczyny ;]] Grupa jest bardzo sympatyczna ; ] Normalni , nikt nie szuka problemów . Tak chodzą ludzie , aby ćwiczyć dla nie których to coś więcej [dla mnie] . Zapraszam Wszystkich !!! BKS TIGER ŁOMŻA
|
|
Odświeżam wątek. Czy w Łomży można trenować jakieś inne sporty walki niż mma lub karate??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |