Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biuro Podróży |
Z jakim Biurem Podróży polecacie lecieć do Egiptu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biuro Podróży |
I gdzie udać sie do agenta?
|
|
|
już pisałem na temat które biuro polecam, jeszcze raz powtórzę Acapulco Travel i te nasze w Łomży i te w Białymstoku, dlaczego, bo dziewczyny same lataj a2,3 razy do roku na inspekcje hoteli, zwiedzanie kierunków i wiedzą, które są po prostu dobre. Ja nigdy się nie zawiodłem na ich zdaniu pozdrawiam onaion
|
|
Biuro Podróży "Gilda" na al. Legionów 7 (w Kontaktach) tel. 509 490 521 mają bardzo duże doświadczenie (działają ponad 15 lat) często organizują wyjazdy dla dużych grup i polecają tylko sprawdzone firmy i hotele. Lepiej zamawiać w biurze niż w internecie, cena taka sama, ale w biurze jest pełna obsługa, wszystkiego dopilnują, napiszą reklamację. Jak jest jakiś problem można w każdej chwili zadzwonić.
|
|
Biebrza , Giełczyńska przy Starym Rynku. Chyba najstarsze biuro w Łomży. Zawsze korzystam i jestem zadowolony. tel. 86/2162965 Nie polecam biura na Farnej.
|
|
Nie wiem czym się w tym Egipcie zachwycać, może jak ktoś umie i lubi nurkować to owszem. Plaże i hotele - takie sobie. Szczerze wolę żagle i Sztynort ... http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Biuro Podróży na Farnej specjalizuje się w sprzedaży biletów lotniczych, dziewczyny są profesjonaliskami, mają wiele lat doświadczenia w branży. Co do wycieczek zagranicznych nie znam żadnych opinii.
|
|
jeśli masz kasę to wiadomo, TUI, Neckermann, Itaka to są pewniaki, jeśli lecisz niedługo to cóż za różnica, ważne by hotel był odpowiedni, no i cena zadowalająca. Pamiętaj,najlepsze biuro to takie , które sprzedaje dużo firm, nie tylko kilka, im większy wybór, tym lepiej, czyli acapulco travel :) Wyślij maila z zapytaniem o ofertę do kliku biur, ewentualnie przejdź się a sam zobaczysz o czym mówię. Ja kupuje TUI, czasami Necka, chodź z reguły jest droższy, Kanary brałem z Itaki, bo cena była git. Najlepiej napisz, zadzwoń onaion
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |