Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA FORUMOWICZE !!! |
Moi kochani forumowicze , informuje was uprzejmie, że dziś wyjątkowo ze względu na to iz jutro czeka nas kolejny pracowity dzień ZAMYKAM FORUM wyjątkowo wcześnie i życzę wszystkim upojnej i spokojnej nocy :):):) Dobranoc moi drodzy, śpijcie spokojnie Jasiu szeryf czuwa :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA FORUMOWICZE !!! |
DEBIL... ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
nie pisz czegoś takiego forumowiczu kochany. Bo zaśmiecasz nasze forum! ?)@.)%.!(*(.?
|
|
dzie piniadze sa za las?
|
|
Moi kochani forumowicze :):) Dziękuję wam z całego rerca za piekne komentarze :):):) I za czule wypowiedziane słowa Dobranoc :):) A takie teksty to możecie sobie stacze klatkowi do swoich zimali cudaków sypac a nie do normalnych użytkowników naszego ukochanego forum :):):) Normalych użytkowników pozdrawiam z całego serca a idiotów forumowych przez kupke kamieni. Dziękuję za uwagę i czekam na dalsze jakże uprzejme komentarze:):):):)
|
|
hahahaha ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Marudo,bez Ciebie to forum nie istnieje;-)
|
|
:)
|
|
maruda chyba bardzo chcesz zaistnieć na 4lomza i zostać zapamiętanym...:D:D może równie dobrze szło by ci w rodzimym szołbiznesie..spróbuj
|
|
Jasiu mój szefie :) Dziekuję za jednoznaczny usmiech :):) Omanio :):) Oj tam oj tam :):):)
|
|
green :) Coś ci ściska ?? I czy aby napewno w dołku ? :):):)
|
|
nie, próbuję cię zauważyć - bo usilnie się starasz...
|
|
Jak widze też od czasu do czasu zerkasz na forum :):) Z tym że, ja tego czasu mam więcej niz ty i częściej zaglądam :):):):)
|
|
i teraz "spuszczam z tonu"...:) masz rację, nie potrzebne moje złośliwości wstałam dziś lewą nogą chyba.... i już do marudy chciałam sie przyczepić... Sorki ;)
|
|
spoko green :) Nie biorę do siebie :) Forum 4lomza jest najlepszym lekarstwem na złe dni :):) Miłego wieczoru :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |