Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZRZUTKA DLA p. henia |
Niniejszym ogłaszam powszechną zrzutkę na rozkręcenie prywatnego biznesu dla p. henia. Człowieczek powszechnie znany, doktorek przynoszący "splendor" naszemu miastu. Wybitny umysł, umiejący "kręcić lody", działacz społeczny z umiejętnością charytatywnego wykorzystania bliżniego, przykładny katolik, postępujący w swym życiu zgodnie z zasadami Wartości Chrześcijańskich, niebywały "autorytet" moralny, pomocnikodawca o otwartym ( na swoje potrzeby) sercu, jednym słowem " DOBRODZIEJ" Kochani, otwórzcie swe serca ( a raczej portfele) i wspomóżcie datkami tego biednego konowała. Przecież i jemu coś się w życiu należy. Przyśniła mu się wspaniała klinika i chciałby za Waszą kasę zrealizować swe mrzonki. Zgarnął już trochę szmalu, ale to wszystko mało. Wiecie ile takie coś kosztuje ? Nie żałujcie "wdowiego grosza" na tak szczytny cel jakim jest pomoc "naprawdę potrzebującemu bohaterowi". Każdy datek mile widziany, przecież apetyt rośnie w miarę jedzenia. Po klinice może zamarzy mu się gwiazdka z nieba. Gościu nie może być nieszczęśliwy z tego głupiego powodu, że mu nie sfinansujecie marzeń. Czekam na Wasz odzew i poparcie, co najmniej w takim stopniu jak to było w tv show.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZRZUTKA DLA p. henia |
Nic nie daje ,znam tego koniowała.
|
|
Jeżeli by stworzył wspaniałą klinikę to czemu nie, możemy się składać.
|
|
Ja dam :):) Jak będę miał :):):):):):)
|
|
zezowate szczęscie żebyś nie skończyła w prokuraturze prosząc o kasę na wpłacenie kaucji w zamian za wolność ..... żal dupę ściska to do roboty się weź
|
|
Podaj numer konta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
zezowate szczęscie odezwij się na panka32@wp.pl, coś ci napisze (ważną radę moim zdaniem...)
|
|
Zbychu , jak jesteś tak chudy w uszach jak na załączonym obrazku, to tylko współczuję..... chłopczyku nie bój się własnego cienia
|
|
Znajdź mi proszę różnice pomiędzy tym co zrobił doktor a ,,poszkodowana rodzina” Doktor jak twierdzisz dorobił się na programie, rodzice dorabiają się na skandalu. Gdybym mówił nieprawdę rodzice zamiast występować w programach poszli by do sadu. A tak aby gadali o skandalu im więcej gadają tym więcej wpłacają. Swoją drogo słyszałaś wcześniej o tych chłopakach przed skandalem chyba nie… o ile to nie Twoja rodzina :)
|
|
Ludzie! czy Wy umiecie czytać ze zrozumieniem ? Czy ja tu kogoś obraziłem ? Czy kogoś pomówiłem? Czy nazwałem kogoś w p r o s t złodziejem ? Czy użyłem wulgarnych słów uznawanych powszechnie za obrażliwe ? Otóż NIE ! Przecież przedstawiam naszego "bohatera" w samych superlatywach, podkreślając jego " wartości". Jeżeli już, to powinien być mi wdzięczny za reklamę. Poza tym, jak mówi przysłowie " Niejednemu psu na imię Burek", jak już ktoś sobie tą zbieżność sytuacyjną wziął do serca, to jego broszka. Ot, taki " wirtualny bohater". " Uderz w stół, a nożyce się odezwą".
|
|
Teraz możesz się tłumaczyć i liczyć na łaskę doktora ale prawda jest taka że bez problemu może Cię teraz pozwać, a namierzenie osoby która nie umie zmienić swojego ip jest banalnie prosta. :)
|
|
ajzynbaniok, niech Cię głowa o to nie boli, co do pozwu to nie ma podstaw prawnych jeszcze raz : Czytajcie ze zrozumieniem ! a wnioski, każdy wysnuje sam. i nie jest to tłumaczenie a " Cygan na łaskę, to kładzie laskę".
|
|
Taki pewny jesteś kolego dam Ci przykład z Podlasia ,,Były burmistrz Hrubieszowa: Zostałem pomówiony w Internecie” zobacz jak potoczyła się sytuacja jeśli jesteś pewien że nic Ci nie grozi to mogę się z Tobą o to założyć i sam wysłać do prokuratury doniesienie o popełnieniu przestępstwa.
|
|
wysyłaj , a się ośmieszysz, o wyniku nie zapomnij poinformować na Forum
|
|
Jakiś przybłęda na forum się pojawił?
|
|
mówisz i masz :) jutro wysyłam anonima
|
|
Może lepiej jutro idz do psychiatry,póki jeszcze jest w Łomży,chenio nie zając nie ucieknie.
|
|
nie przybłęda, tylko kapuś który nie ma cywilnej odwagi i będzie pisał anonimy
|
|
Re: miejsce na sylwka? Autor: ajzynbaniok (83.219.229.---) Data: 29-12-11 21:24 zapraszam do jeziorka gwiazda wieczoru Toples Chłop po prawie ,wie co i jak.
|
|
Nie dam się sprowokować, a do założyciela tematu życzę powodzenia choć może być z tym ciężką
|
|
chłopak ma pusty baniok, naga prawda go przeraża - toples
|
|
Zobaczymy jak tłumaczyć się będziesz w sądzie.
|
|
Prokuratura Okręgowa w Łomży ul. Szosa Zambrowska 1/27 18-400 Łomża tel. 86 - 215 54 70 NIP: 718-10-76-771 email: poczta@prokuratura.lomza.pl Prokuratura Okręgowa w Białymstoku ul. Kilińskiego 14 15-950 Białystok Tel. centrala 85 748-71-00 Fax. 85 748-71-55 e-mail: sekretariat@bialystok.po.gov.pl tu zgłosze to :) pozdrawiam
|
|
Ty porąbany jesteś .Jeszcze jednego posta napisz,a będziesz bardziej znany niż nasza marcysia.
|
|
ajzynbaniok Ty masz jakieś kompleksy ? może moczysz się w łóżko ? jak się boisz, to śpij w pampersach
|
|
poczekamy zobaczymy :)
|
|
ajzynbaniok dzieciaku, oj nie ładnie nie ładnie, mamusia chyba tak nie uczyła, co Ty z domu wyniosłeś ? chyba, że Tatuś był w ORMO ?
|
|
Czekam albo na przeprosiny albo całość daje tam gdzie trzeba max godzina 8.00
|
|
haaa
|
|
ajzynbaniok Ty się dobrze czujesz ? no już basta, umyj ząbki, siusiu, paciorek i spać ! trzymaj rączki na kołderce, nie baw się konikiem bo dostaniesz odcisków na dłoniach .
|
|
zezowate szczęscie bedziesz mieć problemy
|
|
Zbychu, Ty już chyba przesiąknąłeś całkowicie wsiową mentalnością , nie bój żaby, żaba w wodzie nie ubodzie
|
|
hihi dobry tekst nie zawierający żadnych obraźliwych treści, za które można być pociągnięty do odpowiedzialności karnej. Krótko mówiąc, możecie mu naskoczyć na przysłowiowy "kant ..."
|
|
zezowate szczęscie odezwij sie na maila który wyżej podałam (tu nie będe pisac o co chodzi)
|
|
już napisałam..;)
|
|
pewnego razu zapytano bacę: - baco, dałbyś krowę na zbożny cel ? - dałbym, - a kunia, byś dał ? - dałbym, - a barana, byś dał ? - dałbym, - a kota, byś dał ? - NIE ! - jak to? krowę, kunia, barana byś dał a kota nie ? czemu to ? - nie dam, bo mam !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |