poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejny akt oskarżenia wobec Marcina Brunona S. byłego zastępcy prezydenta Łomży

Jak myślicie na ile lat pójdzie w pasiaki ten cały Marcin.S ? Juz słyszałam ze czekają chłopaki na niego pod celą w Czerwonym Borze hihihi ale się będzie działo już to widzę hihihihihih .Jak coś to Wam napisze :)

Eva Ali-baba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejny akt oskarżenia wobec Marcina Brunona S. byłego zastępcy prezydenta Łomży

Przystojny facet,chłopcy będą mieli wesoło.

Re: Kolejny akt oskarżenia wobec Marcina Brunona S. byłego zastępcy prezydenta Łomży

Możecie pomarzyć. Skończy się na zawiasach i zakazie sprawowania funkcji publicznych przez kilka lat. Opcja z odszkodowaniem lub zajęciem majątku odpada, bo do tego czasu nieruchomości zmienią właściciela o ile już nie są przepisane na kogoś z rodziny. Pozostanie do zapłaty kilka złotych kosztów sądowych ale to pryszcz w porównaniu z tym co wpadło do kieszeni. Można śmiało powiedzieć, że jednak było warto :)

Mam nadzieję ,że sąd sprawiedliwie rozsądzi i oceni winę byłego vice prezydenta. Jezeli faktycznie dokonał przestepstwa na szkodę mieszkańców miasta to winien być przykładnie i surowo ukarany, jezeli nie to natychmiast uniewinniony i oczyszczony ze stawinych mu zarzutów. Poczekajmy zobaczymy. Jednak sam fakt ,że prokuratura postanowiła postawić zarzuty temu Panu świadczy ,ze musza byc ku temu dostateczne dowody. Odnosnie bezstronności naszych sadów mam powazne watpliwości. A na sto 100% jest pewne ,że proces tego Pan nie powienien przebiegać w łomżyńskim sadzie.

Santreo

nie.dotyczy chyba masz rację .. niestety

A moza tak trochę o tym co pozostawił po sobie Pan vi-ce B.S aby nam sie lepiej żyło w naszej Łomzy.
-na przedmiotowe działce na ul.poligonowej powstał piękny zakład produkujący materiał budowlane i zatrudniajacy pracownikow
-budowa nowych i modernizacja istnieją ulic na terenie miasta itd,itd

lepiej patrys78 sie dowiedz ile na tym zarobil :P mi tam go nie szkoda, jak winien to zamykac i tyle. Szczerze watpie ze cos mu zrobia, bo to rzady Tusku Tusku

Do podziału mieli sporo, wystarczy obliczyć róznicę:
"Przed scaleniem biznesmen ten posiadał, w tej części miasta, kilka działek o łącznej powierzchni niespełna 7,5 tys. m.kw, a w wyniku scalenia, za dopłatą „na rzecz miasta” 785 tys zł, stał się właścicielem działki o powierzchni blisko 11 tys. m.kw. Biznesmen ten szybko sprzedał tę działkę, wraz z pozwoleniem na budowę obiektu, za około 7 mln zł."......

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org