Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w TMT |
Czy ktos może mi udzielić wskazówek na temat pracy w TMT Lomza? Czy jest szansa na rozwoj zawodowy i dobre zarobki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w TMT |
niee
|
|
NIE Głos Rozsądku
|
|
A slyszalem,ze firma sie rozwija, wiec myslalem,ze jest szansa na dobrze platna prace. A wiec sie mylilem???
|
|
Mam tam kolegę pracującego jako mechanik i nie narzeka. Bardzo szybko awansował ze zwykłego pracownika, zauważyli, że ma do tego papiery to go przebranżowili. Wnioskuje z jego opowieści, że nie jest tam znowu najgorzej a firma faktycznie rozbudowuje się i zdobywa pozycję. Popytaj starszych pracowników, ale nie takich którzy zostali zwolnieni za kradzież serków czy coś w tym stylu;P Loża Szyderców
|
|
nie,nie nie polecam!!! ********************* ********************* *********************
|
|
tam pracuje znajomy i ma sie dobrze duzo serków wcina jak to niedzwiadki
|
|
Masz rację rozwija się i trzeba jeszcze poczekać aż się rozwinie. ( pewnie serki lubisz?)
|
|
ta jak to budowane na kredyt, 4 mln mają długu, to zaNIM to odrobią ... A wiem, że tam sprzątaczka szefom samochody myje xD. Zwykły pracownik utłucze 1 tys zł. Jak byŚ był brygadzistą, to byś zarabiał 1300 xD. ---------------------------------------------
|
|
lepiej niz w czesci innych firm.bhp i kodeks pracy jest tam przestrzegany z tego co wiem:)
|
|
Zarobki maks 1600zł na rękę po wielu latach pracy... Ale to chyba standard. Zależy na jakim stanowisku będziesz pracował, ja na produkcji nawet za 4 tysiące bym nie chciała pracować...
|
|
ta byś polala poleciała raz dwa, jakby zwykły robol miał 4 tys a szefostwo bo 1,5 tys hehe ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |