Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komputery - ul. Broniewskiego w Łomży |
Co to jest za firma ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komputery - ul. Broniewskiego w Łomży |
Jak to co to za firma?? Komputery- ul.Broniewskiego w Łomży :):):)
|
|
normalny sklep jak komputronik czy tam jakiś inny tylko ten się nazywa EXPERT ja osobiście kupywałem tam dwa komputery i bardzo polecam panowie potrafią dobrze doradzić i dobrać sprzęt.
|
|
Nie chwal :) Bo konnkurencja nie śpi i zaraz zrobi jazdę że się reklamujesz :):) Ja też u nich się zaopatruję i nie zmienię sklepu na żaden inny.
|
|
Studencik, nie stac cie na reklame na 4lomza? To nie jest droga rzecz a tutaj wypisujesz informacje o swojej firmie i jestes nieautentyczny!
|
|
A nie mówiłem ??:):):):):):):) Konkurencja czuwa:):) Posłuchaj się czasami innych :):)
|
|
Poszukaj na forum, byly juz nie raz tematy o sklepie Expert. Pozytywnych opinii bylo baaaardzo malo. Sam tez nie mam dobrego zdania. Głos Rozsądku
|
|
i cieńko przędą jak już na reklamę nie mają.
|
|
a ja jestem z experta zadowolona kupiłam tam laptopa i stacjonarny i jest super ,panowie doradzili i nigdy ze strony sklepu nie spotkało mnie nic nie miłego ,pozdrawiam sklep expert
|
|
I ja jestem zadowolona. Z 3 laptopów i ze stacjonarnego rownież. Panowie przynajmniej wiedzą co sprzedają w przeciwieństwie do niektórych. Nigdy również nie miałam problemów z serwisem. A karta graficzna ze stacjonarki ( dodam bardzo droga karta), która wywaliła się po ponad 2 latach została mi wymieniona na lepszą za free. Po tych miłych doświadczeniach będe tam wracać. I nie jestem ani z tej firmy, ani nikim z rodziny.
|
|
Reklama owego sklepu była zamieszczona a 4lomza jakiś czas temu, i proponuje nie ograniczać się do "trolowania" na forum skorzystać z innych mediów. Aby oświecić waszą ciemnotę : sklep EXPERT sponsoruje wiadomości sportowe w jednym z łomżyńskich radio. Zacznijcie myśleć mózgiem, bo to czego używacie na pewno nim nie jest. Więc nie oczerniajcie ludzi, bo wasza głupota nie zna granic.
|
|
A ja nie będę się wypowiadał bo wszystko co mi potrzebne do mojego ukochanego kompika kupuję tylko u nich i nie zmienię ich na żaden inny sklep .
|
|
Wolę ten sklep niż kupować kompy w Media Expercie ;) Kupiłem tutaj już 2 kompy i jakoś nie narzekam na ten sklep :) Pozdro “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |