Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
budowa domu |
ile biorą wykonawcy za pokrycie domu blachodachówką Jaką blachę wybrać (połysk mat satyna) i jakiej firmy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: budowa domu |
Ja bym wybral polysk. Najlepiej sie skladaja Szwedzkie blachy. Co do ceny to zalezy ile metrow dachu. Folia, kontrlaty, laty, deski czolowe i tez ich obrobienie. To zalezy jak sie dogadasz. Czy od metra czy od calosci. Teraz sie nie orientuje jakie ceny chodza. Fachowiec Ci zrobi za wieksza cene - ale fachowo, wiadome. A przyjdzie Ci tez taki co liznal troche tej pracy i zrobi za 1/3 mniej. Takze trzeba pytac. ...
|
|
mi robiła firma to niewiem ile od metra wzieli bo chyba ogułem zgodzili ale robią dobrze to chyba syn z ojcem i mają jeszcze dwóch pracowników , ale nic mie nieinteresowało , ani drzewo ani materiał , pełen profesjonalizm i wiem ze Vat był mniejszytakze warto polecam , jak będzie potrzeba to poszukam do nich nr kontaktowy
|
|
mejko - a nie pamietasz jak sie ten syn i ojciec nazywal.? ...
|
|
syn to Łukasz a ojciec niepamiętam jak miał na imię ale to stary dekarz ok 35 lat praktyki z tego co wiem
|
|
To chyba ich znam kiedy tak :) ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |