Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś pracuję w ALUSTIC? |
Tak jak w temacie ; -) Czy ktoś w tej Firmie pracuję? kwestia dojazdu i dokładanie do paliwa na Górki Sypniewo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś pracuję w ALUSTIC? |
a co chcesz od alustica?
|
|
zapytaj kierownika... jestem ... sobie
|
|
a już przyjęli Ciebie tam? bo widziałem ofertę wczorajszą... jestem ... sobie
|
|
Cześć Wam. chodzi mi o to czy ktoś tam dojeżdza z samego rana? dopłacałbym do paliwa, bo sam prawka nie mam..
|
|
tak dojezdza KIEROWCA PEKAESA! h0jowe forum
|
|
nie dojeżdżają z samego rana pksy ; -) ,więc nie ma innej opcji jak własnym autem dojeżdzać : -))
|
|
to w koncu posiadasz te prawo jazdy czy nie? hehe. a czym sie zajmujesz w alusticu? tak miedzy nami. jestem ... sobie
|
|
Bear dawaj na moje GG : -)
|
|
to najpierw podaj numerek :D jestem ... sobie
|
|
nie chcę, żebyć mnie źle zrozumiał. ja tam nie pracuję, tylko tak ciekawość mnie zżera przed północą jestem ... sobie
|
|
Tu Daniel W. pracuje w alusticu jestem kierownikiem w Górkach za każdy kilometr będzie miał oddawaną kasę 1km/3baty na goła dupę. Jak sie spóźnisz od 1-5min kutasem po plecach, 5-10 min kutasem po czole, 10-20 schylasz się po mydło. Za złe wstawienie okien i złożoną reklamacje płacisz kare dożywotniego murzynowania w Alustic. No to chyba wszystko jasne zapraszam do pracy. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Je.bnij się tym kutasem w mózg nie.dojebany człowieku! : -)))
|
|
hahah ; -)))
|
|
Kool-Aid po takim opisie zapewne do robory zgłosi się naczelny pedał 4lomza Andy C :)
|
|
moim zdaniem w Alustic ktoś pracuje.
|
|
hahahaha ho, ho, ho Wesołych Świąt dzieci i uczcie sie żeby nie pracować w Alustic. Delicjas a ty gdzie robisz u JAnkowsiego, ze sie tak wypytujesz o konkurencje? ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Mam coś lepszego! http://londonay.com/LM4949 -zarabiaj,kupuj.sprzedawaj http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę http://MixReq.com?ref=1247262 -ankiety 4$ jedna www.abantonino.blog.onet.pl- zobacz wszystko
|
|
Kool-Aid spadłem z fotela hahahahahahahahahhahahahhahaha OSTRO TAM JEST !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Czytając Wasze wypowiedzi postanowiłem założyć konto na tym pożal się Boże forum. Nie rozumiem tego braku inteligencji w Waszych mózgach, oraz zupełnego braku wyrozumiałości. Człowiek normalnie się pyta, któż tam pracuje, aby to sobie dorzucić się komuś do paliwa i jeździć do pracy, bo mu na niej zależy. Walicie głupie teksty, nie wiem?! Być może żal Wam dupę ściska, że On znalazł pracę, a poniektórzy nadal siedzą przed kompem się onanizując. Ah :) Więcej wyrozumiałości na przyszłość Wam życzę w Nowym Roku..
|
|
Specjalnie założyłeś konto,żeby nam powiedzieć co robisz przed kompem?
|
|
Kolejna inteligentna wypowiedź. Czyżby internet był prezentem na tegoroczne święta ?. Po samym nicku mogę stwierdzić, iż od ziemi to zbyt wiele nie odrosłeś, a już taki wyszczekany ;). Uważaj, bo ktoś Ci kabelek od IST urwie i będzie płacz. :))
|
|
Nie przeszkadzaj sobie.
|
|
Jedną ręką mi tu nie odpisuj.
|