Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wesołych Świąt Moi Parafianie |
;*
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wesołych Świąt Moi Parafianie |
Nawzajemnie Jasiu!
|
|
.. a wzajemnie, wzajemnie )) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Jasiu mój proboszczu:) DZIEŃ DOBRY ``*``__/\__``*``★````*``__/\__ `*```>•★•< WESOŁYCH☆```>•★•< ``*`¯¯\/¯¯ ```☆``*``★``¯¯\/¯¯ ★``☆``*ŚWIĄT`☆`BOŻEGO*``★ ```*``__/\__``*``★````*``__/\__ `*>•★•< `*NARODZENIA`☆'*•★• ```*`¯¯\/¯¯ ```☆``*``★``¯¯\/¯ ♥$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ._$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____$$ .___$$$$$$$$$$$$$$$________$$ ____$$$$$$$$$$$$________$$ ______$$$$$$$$__________$$ ______$$$$$$__#♥#♥____$$ ______$$$$$$__##♥#__$$ ________$$________$$ ________$$____$$$$ ________$$$$$$ ......................._/|_ ......................>,\"< ......._/|_ . .....>,"< Gdy pierwsza gwiazdkę ujrzysz na niebie, Wspomnij tych, co kochają Ciebie, Gdy pierwsza zagaśnie, a druga zabłyśnie, niech Cie Aniołek ode mnie uściśnie !!! I złoży serdeczne życzenia z okazji Świat Bożego Narodzenia!!![b/]
|
|
dzien dobry : )
|
|
Masakra ...
|