Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarobki - |
myślę, że po "Marszu Wolności" najwyższy czas na nastepny temat "tabu" - zarobki. Warto o taką sondę dla wiedzy nas samych. Zobaczmy, ile zarabiamy... łatwiej będzie o pokorę, ale także o walkę o wyższe uposażenie. Podawajmy: 1. wykształcenie (jeżeli ktoś nie chce, pomijamy) 2. właściciel (prywatna, budżetówka, państwowa, inne) 3. kwota pensji 4 uwagi (jeżeli ktoś nie pracuje, uczy się, studiuje) proszę o propozycję oczekiwań od pracodawcy) Jako pierwszy "gniewny" - podaję: 1. wyższe 2. prywatna 3. 1.500,00 4. O dużo za mało, oczekuję więcej !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarobki - |
1-... 2-Prywatna 3.Dużo 4.Bez Uwag :)
|
|
1. Student - prawie wyższe 2. Dorabiam w wakacje za granicą lub w kraju 3. Zależnie od sytuacji od kilkuset (Polska) do kilku tys. miesięcznie 4. Zarobki prawie całkowicie idą na utrzymanie i wymianę środków transportu. W przyszłości chciałbym żyć za godziwe pieniądze w Polsce.
|
|
pensja - brutto czy netto ? :)
|
|
1. Wyższe 2. Prywatna 3. 1200 Netto 4. Każdy chciałby więcej, ale nie narzekam :) Mój mąż 1. Średnie 2. Spółdzielnia 3. 2000 netto 4. Zadowolony ;) - ale zawsze może być więcej :)
|
|
moderator - usunąć ten post. Pomyślałem i stwierdzam ...... jest bez sensu!!
|
|
za późno :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Nie martw się Peter, każdemu się może zdarzyć...:)) Jantar
|
|
niestety tak :)
|