Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STS-y jak grać żeby czasem wygrać ? |
Macie już może jakieś metody, które są od dawna lub nie, znane tym, co grają już od dłuższego czasu? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STS-y jak grać żeby czasem wygrać ? |
Trza mieć szczęscie :)
|
|
A może chcesz blache na odmuł, to może wpadniesz na jakis pomysl :)))
|
|
Jak wygrać? To proste - nie grać!!!
|
|
Poszukaj w necie stron na ten temat, jest tego troche. Jedna z metod jest progresja przy grze na remis. Bierzesz druzyne i walisz kolejne kupony na remis. Oczywiscie przegrywasz ale za kazdym razem zwiekszasz kwote (nie pamietam czy do kwadratu czy x2-to b.wazne) w koncu trafiasz i jestes do przodu. Oczywisxie w tym systemie musisz miec prawdziwe pieniadze i "jaja"-nie mozna spanikowac chocby 10x z rzedu nie bylo remisu... Ja progresji nie wykorzystywalem, gralem inaczej. Bralem 2,3 pewne mecze z kursami powiedzmy 1,2 czy 1,3 i stawialem 200-300 zl. Zdarzaly sie wpadki ale mnostwo wchodzilo. wygrywalem moze z 60-70 zl ale to zawsze cos. Od 2 lat nie gram i b.sie ciesze, sporo stresow z glowy.
|
|
Dzisiaj gramy REAL i CHELSEA za 200 = 300 zł :D
|
|
nałogowo koziol0
|
|
|
Stosowałem tą metodę co Czarny. Kilka meczyków tzw. "pewniaków" i grubsza kwota. Oprócz tego gdy zostały jakieś drobne w portfelu obstawiałem kilkanaście spotkań po niskim kursie i czasem się udawało. Ostatnio tą metodą z 2 zł wyjąłem 540 :) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Autor: A-Z (---.elomza.pl) Data: 17-03-11 07:04 Stosowałem tą metodę co Czarny. Kilka meczyków tzw. "pewniaków" i grubsza kwota. Oprócz tego gdy zostały jakieś drobne w portfelu obstawiałem kilkanaście spotkań po niskim kursie i czasem się udawało. Ostatnio tą metodą z 2 zł wyjąłem 540 :) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!! jestes skonczony
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |