niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BLM

Sk..syny łobuzy je..ane wieśniaki czereśniaki łazany jeba*ne ooo nie popuszcze,podnosze wszystkie oddziały na podlasiu do poszukiwania piepszonego chama ze wsi z rejestracją BLM który zrobił mi wgniecenie w dzwiach na parkingu po czym zbiegł, nie żyjesz rozumiesz to? NIE ŻYJESZ, zgnijesz w pierdlu , będziesz jadł swoje odchody a na święta dostaniesz okruch chleba ze śliną w kubku

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BLM

ahhahahahahahhahahah

Jezeli piszesz o tym polonezie zardzewialym pod szmateksem to moge ci pomoc akurat przejezdzalem i prawdopodobnie jeden z lomzynskich hipsterow z zazdrosci kopnol podaj namiary

Chłopie kontroluj bajerkę bo bo sobie kiedyś krzywdę zrobisz. Trzeba było dzwonić na Policję a nie swoje żale na forum wylewać...

jakby to kogos interesowalo

prowokacja haha legendarny

legendarny obywatele żal mi Ciebie a jak Cie nie stać na auto casco to chodź na piechotę...

Mieszko

albo przerzuc sie na autobusy

ale jaja zdążył zobaczyć rejestracje a dogonić już nie mogłeś? pytanie jak mu teraz udowodnisz że to właśnie on :) chyba że sam sprawiedliość będziesz wymierzał

prostak

masz problemy z głową dziecko

W odniesieniu jak wyżej:
....ten który jest sprawcą bezczelnym czy ten który jest ofiarą zirytowaną ?

A poza tym czemu żalem nazywacie sygnał "pomocy"

Poza tym to raczej sprawca powinien wzbudzić żal.
A wy nie powinniście pożałować ofiary ?

Jaka parafia was urodziła kim jest wasz parafialny ojciec duchowy i "moherowa" babcia że boga w sercu nie macie jak bóg przykazał.

Legendarny_Obywatel - żal mi Ciebie..

for such a thing should castrate

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Masakra ...

Chłopie jak chcesz w wpier..... to powiedz a nie piszesz o głupotach tutaj! Ponieważ twe sytuacje życiowe nikogo tutaj nie interesują!!!!Transponder napisał(a):

Masakra...2

trzeba być deklem, żeby takie rzeczy na forum pisać :)

to sie nazywa 'szkoda parkingowa". zdarza sie.
_________________________________-

... & vice versa!

Legendarny_Obywatel Jesteś zajebisty!! Twoja kopuła mnie przeraża robisz DYM;P

Legendarny_Obywatel

prosiłem tyle razy - zmień nicka.

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

W odpowiedzi jak wyżej.

Autor: pudzian999 (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 22-12-11 21:13

Chłopie jak chcesz w wpier..... to powiedz a nie piszesz o głupotach tutaj! Ponieważ twe sytuacje życiowe nikogo tutaj nie interesują!!!!Transponder napisał(a):

A co tu kogo interesuje na tej Katolickiej Ziemi Łomżyńskiej ?

Jaka Ziemia Łomżyńska takie na niej życie w kościele spaprane u podstaw tacy na niej ojcowie dychowni przepraszam wielcy "Duchowni".

Legendarny Obywatelu, wyciągnij ze stodoły elektrycznego pastucha i podłącz do do swojego bolida, jak pizdnie, to spotka go zasłużona kara

No tak najlepiej przebaczyć, wybaczyć, miłosierdzie okazać, wyspowiadać odpuścić, "oczyścić", usprawiedliwić, sumienie "uciszyć" - rozpasać.
Ofiarę kontynuować - więcej ofiar i ofiarność lansować.
"żal" w ofiarach wzbudzać przestępcę ukrywać w sadzie prawdy nie szukać.

? 2000 lat "Chrześcijaństwa" a raczej katolickiego pogrzebu od wieków sprawowanego przez kapłanów który trwa nieustannie nad zwłokami "Kościoła Jezusa" umartwionego na modlitwie jak arcykapłańska ceremonia na cmentarzu.

Kiedy ten Kościół zmartwychwstanie - Czy Palikot go ożywi ?

jebać prostych cweli ze wsi. orajta pole rekami w dziurach i sie w Łomży nie pokazujta. Nie nie kupie od ciebie poloneza cepie

Leczcie wy się wszyscy na głowę...

...........................................

Łomżyniok sie znalazł., jestes gorszym wiesniakiem i brudasem niż bumy na dworcu

stoje w kolejce do kasy i dwie paniusie mniastowe prowadzą rozmowę na temat świąt i jedna mówi do drugiej ja nic nie szykuje bo wyjeżdzam do mamuśi na wieś i o czym tu biadolić Łomża to jedna wielka wiocha a legendarny obywatel jest jej przedstawicielem bo mamusia z łochtynowa a tatuś z marianowa hhhhhaaaahhhhhhaaaa czub pier.......lony

złapałem tego kolesia dzięki jednemu człowiekowi, który zna tego figuranta. Niech dziękuje Bogu że nie poczuł mojej silnej ręki, tylko zdejmą mu z OC, a cham zawsze będzie chamem bo ma to w korzeniach, jebć jebć jebć jebć jebć jebć jeać jebć jebć j3bać BLM !!!

awe szatan

Tez mam BLM prostaku! Zal mi Ciebie... Myslisz ze jak ktos ma BLM jest gorszy? Wcale nie.. poł zycia jezdzilem na BL i tez sie tym nie chwalilem. Nie oceniaj Prostaku ludzi po tablicach rejestracyjnych.
Tyte mam do powiedzenia, na wiec szkoda slow.

specjalnie założyłeś konto i sie fatygowałeś żeby mi pocisnąć widzę, to mi ciebie żal

LEGENDARNY OBYWATELU jesteś żałosny.

temat zdekonspirował forumowych BeeLeMowiczów, którzy dali swój wyraz dezaprobaty wobec tematu :)

Legendarny_Obywatel jeśli chodzi o BLM to zawsze to było moim marzeniem, nie każdego stać na to żeby nim być.
Bo albo nie ma kasy na zakup domu, albo pracuje gdzieś za 1500 zł i wydałby wszystko na dojazd do pracy.
Ja widzisz jestem szczęśliwym BLMemem mam internet, fax na miejscu i całą firmę w walizce.
Tak więc nie muszę wychodzić z domu żeby jechać palić głupa do jakiegoś biura na dodatek jakąś BMW na numerach WE.
A w zamian mam lasek, strumień i zwierzęta no i oczywiście cisze.......
A Ty człowieku masz chyba jakieś kompleksy :-))))))

To pojeb z pod kiosku a BLM to też jest Gmina Łomża buraku z SB czy KGB durnia trzeba wysłać na białe niedzeiedzie

bajer on po prostu by chciał mieć dom na wsi, nie stać go, a to boli haha

Polski rolnik zobaczył siwą małpę

http://www.youtube.com/watch?v=mCd8afLhEyU&feature=related

urodziles sie prostakiem kolego i taki juz zostaniesz!!! znam wiele osob jak to nazywasz blm-ów i powiem ci szczerze ze nawet w polowie nie masz tyle inteligencji!!!...skoro piszesz na forum takie idiotyczne obrazliwe i nic nie znaczace posty to twoj iloraz inteligencji tak naprawde jest rowny zeru,albo nawet i ujemny!!! jestes mlodym kretynem ktory ktory ma w swojej niewiem...padace uszkodzone drzwi czy cos tam,do brylanta debilu!!! napewno znajdzie ci jakis zamiennik!!!!! i przestan sie udzielac bo az zal czytac to co piszesz...

Legendarny_Obywatel
twoi starzy by nerkę oddali za to żeby być BLMami, a ty plujesz na te tablice synu marnotrawny Pojezierza Łomżyńskiego !

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Jaka tu wielka wieś takie tu wielkie "gumno" ( miasto ).
Parafialny "Folwark zwierzęcy" bez Wielkopolskiej godności.

Dziś 1wszy Dzien Świat, znany też jako Dzien BLMa. Radosnej, zdrowej napierdalanki wieśniury pod wejściem do yamy, życzy św Mikołaj. I nie płakac ze gumioki spod choinki za duże, wyrośniesz bedziesz chodzil dluzej.

Pasterz śpiewają bydlęta klękają ....
Kościół Świń.
Parafialny " Folwark zwierzęcy " odpustowej Ziemi Łomżyńskiej trwa jak na karuzeli kręcąc się nieustannie wokół tradycyjnego obrzędowego życia religijnych tubylców nierozumiejących prawdy swojej "totalitarnej" wiary.

Ks.Andrzej znowu się wina mszalnego ochlałeś pewnie pijesz do lustra bo kto by chciał z tobą się napić:)

W odniesieniu jak wyżej.

Ks. Andrzej Popielski spuścił mi krew do swojego kielicha mszalnego.
Parafialne bagno proboszcza Andrzeja Popielskiego arcy kapłana z parafii pw. Andrzeja BoBoli w Łomży trwa i kościół jego parafialnych judaszy rośnie jak na drożdżach.

W odniesieniu jak wyżej.
To taka metafora kielicha goryczy sączonego przez parafian pozostających w kanibalskiej " komunii " z proboszczem budującym swój kościół za przysłowiowe 30srebrników - budują go lekceważąc sprawy boże idąc po trupach do swojego parafialnego celu - kościołka.

W odniesieniu jak wyżej.
Proboszczowie na Ziemi Łomżyńskiej budują nadal swoje parafialne moloch a Bóg ma w Łomży nadal jak zawsze równie wymowną "stajenkę".

w odniesieniu jak wyżej
Errata
powinno być słowo moloch zamiast moloch ( pomyłka niezamierzona ale wymowna)
Molochy to wielkie budowle do ofiar.
Moloch to bóg "przyjmujący ofiary z dzieci.

kiedyś byl obciach teraz moda w wielkim mnieście Łomża bo co drugi samochód na wśi wczoraj to BL wszyscy odwiedzają babcie i biorą wałówki na nowy rok co by było taniej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org