Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS - pytanie o przyszlość |
Do tej pory nie udzielałem się w dyskusjach na temat ŁKS-u, ale nurtuje mnie jedno pytanie, na które mam nadzieje uzyskać od was odpowiedz: - Jakie Łomża ma szanse na awans do II ligi i utrzymanie się w niej jesli najlepsi zawodnicy opuszczają klub? - Czy mają równie zdolnych nastepców? Wiem, że za wcześnie na rozmowę o II lidze, gdy sezon w połowie, remont stadionu wisi na włosku, a sytuacja finansowa klubu nie jest stabilna. Pytań miałbym więcej, ale na razie moze odpowiedzcie mi na dwa wcześniejsze. Zaznaczam, że postępy naszego klubu śledzę tylko od czasu do czasu, co nie zmienia faktu, że chetnie bym zobaczył ŁKS-Łomża w wyzszej lidze. Pozdrawiam fanów ŁKS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS - pytanie o przyszlość |
No napewno szanse będa mniejsze :(
|
|
Najlepsi zawodnicy JESZCZE nie opuszczają klubu. Dzikiego nie sposób dłużej zatrzymywać, Marczak odrzucił na razie propozycje z Łodzi, natomiast Truszkowski dostał dopiero PROPOZYCJĘ podpisania kontraktu z Amicą. Zresztą, jeśli nawet odejdą, to może się okazać, że pozyskani w ich miejsce (a na pewno tacy będą) nie grają wcale gorzej. Problemem ŁKSu jest możliwość nieusyskania licencji na grę w II lidze - temat nie nowy... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
CHCEMY STADIONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
KCEMY SŁOWNIKUF ORTOGRAFICZNYH!!!
|
|
Zobaczcie jak rysuje się przyszłość futbolu łomżyńskiego. Rosną następcy i już poczynają sobie wcale nieźle. Pozdrowienia.
|
|
już wszystko wiadomo
|
|
Współczuję Ci chłopaku, musisz mieć straszne życie skoro już drugi dzień siedzisz i wykopujesz stare tematy na forum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |