Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Choinka na rynku ... znowu.... |
No i już Grudzień się zaczoł i choinki stawiają jak co roku ... zamiast zrobić park jakiś na którym w środku by stała żywa i wieczna choinka to nie robio jakies cuda chyba półowa tych z urzędu to się urwała z choinki.... A wy co myślicie ? na ten temat...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Choinka na rynku ... znowu.... |
W tym roku aż 2 będą ?
|
|
Śledczy popieram. Tyle, że...nie ma wiecznych choinek - nawet te rosnące mają swój kres... Jantar
|
|
Sorki za pomyłke 1 będzie ńie zerkonołęm dokladnie bo Śledzczy jedo na drugie zdiecie naniósł :)
|
|
hahahah, tak dwie będą:)
|
|
oj ptysiu...
|
|
a to niby co ?? ptysiu namnożył nam choinki ...
|
|
śLeDcZy moze już zapomniałeś bo to dawno było ale w tamtym roku nawet dwie zywe były ubrane- na rondzie i w małpim gaju. A ta na rynku też kiedyś była żywa ale cos sie jej stało i teraz jest co roku wstawiana cięta. ____________________________-- ... & vice versa!
|
|
Wiem Wiem ale by bardziej łądniej wyglądał rynek z tyloma choinkami niż jedno jakoś licho ... że prawie gałązek nie ma ;-)
|
|
śLeDcZy Pewnie. Przecież to żaden problem posadzić drzewko o wysokości 15m, żeby się przyjęło od razu:) Albo jak się posadzi młode, to przecież za rok urośnie:) A ten świerk rósł jakieś 60 lat.
|
|
w tym roku wyjątkowo brzydka choinka. od dołu poobcinana. chyba wybierali ją z zamkniętymi oczami.
|
|
wzieli takiego kota w worku : P po pijaku pewnie wybierali :P a jak
|
|
Wybór takiego drzewka mogą tłumaczyć dwie okoliczności: oszczędność (brzydkie bo tańsze) albo to, ze zostało podarowane ( a darowanej choince nie zagląda się w gałązki).
|
|
Śledczy, Twoja ortografia mnie rozwala, poprostó nie mam słuf. Co do samej choinki, niech jest tak jak jest. Może kiedyś, za parę lat, nasi radni wpatrzeni w ten chyba świerk, dojrzą się, że coś przez te wszystkie lata było nie tak :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Typowa Polska mentalność. Czy wy kiedyś z czegoś byliście zadowoleni ? Dla mnie choinka jest ok. A urok świąt polega na czyś innym niż na tym ile ten biedny świerk ma gałęzi i z której strony.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |