Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kwiaty |
witam. mam małe pytanko w szczególności do pań. wyobraźcie sobie że kurier przynosi wam piękny bukiet róż, np składający się z 24 kwiatów barwy białej. w środku jest bilecik w którym napisane jest że jeśli chcecie się dowiedzieć od kogo są to żebyście zadzwoniły na podany numer. dzwonicie? jestem bardzo ciekawy waszej reakcji ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kwiaty |
jasne a dlaczego by nie :)
|
|
dostałam kurierem 40 czerwonych,ale bez bileciku i co miałam zrobić? jeśli by był- zadzwoniłabym
|
|
moja babcia zawsze mawiala ze kwiaty parzyscie kupuje sie tylko na pogrzeb wiec kochane panie takie cos mozna odebrac jako pogrozke. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Tyle róż ile lat :):):)
|
|
Niestety ale słowa Twojej babci nie mogą być wyznacznikiem ;) Kiedyś faktycznie faceci mieli większą klasę, i do takich rzeczy przywiązywano większą uwagę.
|
|
Moim zdaniem warto skorzystać z pomocy kwiaciarni i zamówić kwiaty żeby jak najmniej myśleć o papierach i zbędnych rzeczach w tych smutnych chwilach. Nigdy nie lubiłam przechodzić przez coś takiego, kwiaty zawsze zamawialiśmy z mężem tutaj http://www.twojekwiaty.pl/do/cat/wiazanki-pogrzebowe/Wiazanki-Pogrzebowe żeby już o tym nie myśleć. Pozdrawiam
|
|
Ja bym zadzwoniła - chociażby z ciekawości :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |