poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kwiaty

witam. mam małe pytanko w szczególności do pań. wyobraźcie sobie że kurier przynosi wam piękny bukiet róż, np składający się z 24 kwiatów barwy białej. w środku jest bilecik w którym napisane jest że jeśli chcecie się dowiedzieć od kogo są to żebyście zadzwoniły na podany numer. dzwonicie? jestem bardzo ciekawy waszej reakcji

ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kwiaty

jasne a dlaczego by nie :)

dostałam kurierem 40 czerwonych,ale bez bileciku i co miałam zrobić? jeśli by był- zadzwoniłabym

moja babcia zawsze mawiala ze kwiaty parzyscie kupuje sie tylko na pogrzeb wiec kochane panie takie cos mozna odebrac jako pogrozke.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Tyle róż ile lat :):):)

Niestety ale słowa Twojej babci nie mogą być wyznacznikiem ;) Kiedyś faktycznie faceci mieli większą klasę, i do takich rzeczy przywiązywano większą uwagę.

Moim zdaniem warto skorzystać z pomocy kwiaciarni i zamówić kwiaty żeby jak najmniej myśleć o papierach i zbędnych rzeczach w tych smutnych chwilach. Nigdy nie lubiłam przechodzić przez coś takiego, kwiaty zawsze zamawialiśmy z mężem tutaj http://www.twojekwiaty.pl/do/cat/wiazanki-pogrzebowe/Wiazanki-Pogrzebowe żeby już o tym nie myśleć. Pozdrawiam

Ja bym zadzwoniła - chociażby z ciekawości :)

:) :) :)
:) :)
:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org