Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zima |
Zima znów zaskoczyła naszych drogowców. Na ulicach biało a piaskarek nie ma...standard
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zima |
Nie przesadzaj, spadło kilka płatków śniegu, przez noc może nasypać ale póki co do dziś mieliśmy jesienną pogodę.
|
|
Chyba jutro ze szczęscia bałwana ulepie ;p Natalia...
|
|
Ja nie wierzę, że do rana będzie leżał śnieg :( ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Niestety ale sielanka nie może wiecznie trwać, pogoda do tej pory dopisywała kierowcom, ale cóż poradzić - czas najwyższy na zimę.
|
|
No nareszcie! Ileż na ten śnieg można czekać.
|
|
chój w tych kierowców, sam nim jestem a zima i śnieg musi być bo święta idą. Dziękuję za uwagę idę szykować potrawy Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Legendarny_Obywatel też jestem kierowcą, jeżdżę sporo, ale tu muszę się z Tobą zgodzić, chcemy PRAWDZIWYCH, BIAŁYCH ŚWIĄT! :)
|
|
swieta bez sniegu to zadne swieta..
|
|
Garfield drogowcy maja do 3 h na odsniezenie ulic PO USTAPIENIU OPADOW, a nie w trakcie!! I popieram poprzednikow, co to za swieta bez sniegu :(
|
|
ejjjjj właśnie ze solarki jeżdziły po miescie bo widziałam i to ze 4 :) więc dzis zima ich nie zaskoczyła :)
|
|
W sumie to jeszcze żadna zima, niech spadnie tego śniegu większa ilość, a taka pogoda mogła co najwyżej zaskoczyć kierowców, nie drogowców. Bo każdy powinien śmigac juz na zimówkach.
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111128/REG20/734822073
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |