niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Troche śniegu i max 30km/h

-.- Ludzie bez przesady.... Na letnich też można jakoś się poruszać a nie tamować ruch . Na dodatek na lewym pasie Kurrwa!!!!!!!

Nauczyć się , żeby jeździć prawym !!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Troche śniegu i max 30km/h

Każdy szanujący się kierowca powinien już jakiś czas temu mieć zimówki, a nie później płakać, bo zima zaskoczyła kierowców- nie drogowców.

masz racje ***** w lomzy ludzie nie wiedzą ze na lewym pasie sie jedzie a nie spaceruje dotyczny to głownie pojazdów BLM BKL itp

Ja to kiedy widze to staram się tępić tych co lewym jadą , przed niego i hebel , może komuś coś to do głowy wpoi ^^

Elo_Pro jak mniemam jesteś "mistrzem prostej".Właśnie takich kierowców nam trzeba.Tylko pamiętaj jak wskazówka prędkościomierza będzie się uginać na maksa-Celuj w drzewa,nie w ludzi.

Dzięki za cenną radę chłopcze !

Krzyżyk Ci na droge za to !

Nie ma za co dziewczynko.Pa różowa landrynko.

Czasami jezdzi się specjalnie lewym 60km żeby przyhamować tych co jadą 120 i śmiać się z nich jak oni klną hehe dobrze ze tego nie słychać

ELo_Pro gratuluje glupoty i zycze Ci wiecej cierpliwosci :)

Prezes4 rozsmieszyla mnie Twoja wypowiedz. To ja dodam cos od siebie i zwlaszcza kto ma pierszenstwo na skrzyzowaniu mowie o wczorajszym Panu z BMW, ktory mial BL :)

Poza tym kazdy jezdzi tak jak chce i umie. Sorry, ale to My, PRAWIE wszyscy kierowcy nie posiadamy kultury jazdy i o byle powod blachostke sie sramy i plujemy. Ludzie wiecej wyrozumialosci i cierpliwosci. Nikogo jeszcze 5 minut nie zbawilo, a jak juz to wyjedz te 5-10 minut wczesniej!!

I szczerze mam to gdzies, czy teraz ktos po mnie pojedzie, czy nie :) Mialam prawo wyrazic swoja opinie!!

wypadek na poznanskiej

kto widział wypadek na poznańskiej.nie wiecie co się rudej stało.ciekawy jestem bo niezła **** z niej och ach taką laskie mieć

xxxANGELxxx Ja mam prosty sposób na tępienie takich lewo pasiaków . Przed niego i po heblach , wjedzie w dupe - upssss . Jego wina . Tyle w tym temacie !

ja jak lewy zajety to prawym wyprzedzam co za problem po miescie mozna gorzej poza miastem bo zabronione jak jade do wawy i spieszy mi sie to juz wczesniej dlugimy rozganiam tych z lewego

Po co hebel lekko ręczny aby tylko czujnik załączył światła stopu wtedy masz pewność że nie wjedzie Ci w tył bo nie zwolnisz :P

Autor: Elo_Pro (---.elomza.pl)
Data: 21-12-11 19:23

xxxANGELxxx Ja mam prosty sposób na tępienie takich lewo pasiaków . Przed niego i po heblach , wjedzie w dupe - upssss . Jego wina . Tyle w tym temacie . ..>> ON wjedzie w dupę a co jak Ty zatrzymasz się w rowie albo na drzewie a on pojedzie dalej?<< Tak miał mój znajomy który dzisiaj porusza się na wózku. Klient wyprzedzał na trzeciego a jak załapał że nie da rady to nie zdążył wychamować i lekko uderzył w lewy róg samochód poprzedzający i przestawił mu tor jazdy.

fanka bocianka Sory ale na mieście nie ma takich warunków żeby zaraz dachować ^^ .

P@wcio O to chodzi , żeby wjechał ;D

Andre695 - Co do jazdy lewym pasem w mieście jest to też zabronione . Przepisy mówią , aby trzymać się najbliżej prawej strony jezdni , lewy pas jest to pas manewrowy do wykonania różnych manewrów - Mandat 200 zł +5 pkt

oooo:))) kubice sie odezwali:))))))))))))))

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Re: wypadek na poznanskiej

apropo rudej to spędziłem z nią kilka przyjemnych chwil i nie warto ma 2 dzieci i porywczego męża a problemy mam po dziś nic specjalnego spragniona 30

taa a w Łomży są dwupasmówy, parę metrów i skrzyżowanie, jest, gdzie cisnąć

---------------------------------------------

Elo pro masz racje ale to ich problem tych co jezdza lewym

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org