Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zebrania rodziców, wywiaduwki |
Chciałbym abyście pisali tu pisali o waszych popisach w szkole, czyli co sie dzieje po zebraniu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zebrania rodziców, wywiaduwki |
Najpierw się naucz pisać, analfabeto. Przeczytaj co napisałeś: "Chciałbym abyście pisali tu pisali o waszych popisach w szkole, czyli co sie dzieje po zebraniu" Bezsens. Nawet w nazwie tematu zrobiłeś błąd. Wywiadówka przez "u", ROTFL. Pozdrawiam
|
|
On pewnie liczy na sensacyjne wiadomości typu: dostałem po tyłku, ewentualnie: mam szlaban albo bardziej drastycznie: zabronili mi oglądać telewizję/korzystać z kompa! ;)
|
|
No cóż, każdego kręci co innego... Różne sa zboczenia. "Jeden lubi chłopców, drugi pomarańcze" Pozdrawiam
|
|
hehe... kamilo dastał kare albo szlaban, ja nie mam przeżyć po wywiadówkach bo mój brat nanie chodzi i tylko mnie upomina he ;-)
|
|
Zamotał sie chłopak :)
|
|
Ja na samo dzień dobry, bym ci kamilo radziła do słownika zajrzeć=) Bo problemy chłopie z gramatyką to Ty masz i to niemałe=) Zresztą tylko nie to bym Ci radziła poprawić=) I jak po wywiadówce? Tata zajrzał, gdzie trzeba? Czy jeszcze nie? Ja sama przed chwilą wróciłam z wywiadówki brata i moje uszy to chyba jak u słonia wyglądają. Aż się boje w lustro spojrzeć. Powiem jedno: gdzie te dzieci się wychowują? Chyba ulica to miejsce, gdzie poznają "kulturę"!!! Bezczelność, chamstwo i brak szacunku to to, czym mogą się poszczycić. I to niestety nie są już tylko poszczególne przypadki... Wyjątkami są Ci, co wiedzą, czym jest szacunek... Smutne, ale prawdziwe... Pozdrawiam=)
|
|
Najfajniejsza ta nasza młdzież nie jest..to prawda. Ale idzie sobie jeszcze z nimi poradzić. Mnie najbardziej boli to, że oni (w wiekszości) nie myślą, chodzą do szkoły, bo muszą, bo rodzice karzą, zero jakichś ambicji, tylko zniechęcenie i temat numer jeden: komórki !!! Jak ktoś sie uczy to według nich jest to raczej powód do wstydu, a nie do domu. Przykre !!! Ps. Oczywiście nie do calej młodzieży to sie odnosi. Na całe szczęście. Ps. Oczywiscie nie piszę na temat, ale jak sie nie odezwać w temacie, gdzie powodem do dumy maja być awantury urządzane przez rodziców po wywiadówce? Paranoja
|
|
ptysiu zamotać to ty sie możesz jak w 3 dostaniesz wpier***
|
|
I to się nazywa inicjatywa społeczna :-))) Pozdrawiam
|