Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubrania w stylu ROCK |
Gdzie w naszej ŁOMŻY można dostać ( o ile wogóle :)) takie ubrania?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubrania w stylu ROCK |
a czym, ze tak zapytam, takie ubrania sie roznia? Kupujesz czarne i z bani, ewentualnie mozna samemu je przerobic, pociac itp :P
|
|
a jasne że sie różnią. :) tu w łomży trudno o bluzkę czarna z koronką z wycięciami różnego rodzaju.. i nie dla paniuś...:)
|
|
bluzka z koronka i wycieciami dla chlopa? To chyba sklep dla gejow musi byc :P przejdz sie po szmateksach, bo na pewno cos mozna tam znalezc.
|
|
P.A. często musisz się przyglądać facetom jak nie odróżniasz ubrań damskich od męskich:)))
|
|
Andy bo P.A. chyba myśli, że ja to facet :)
|
|
Mrauuu jesteś bardzo sympatyczną koleżanko:) a P.A. to męski nick bo jam wątpliwości:)))
|
|
haha Mrauu napisala o bluzce z koronkami itd i potem zdanie "i nie dla panius", wiec zostajac przy temacie myslalem, ze szuka gejowatej koszulki dla chlopa, ktory bawi sie w jakis gotyk.. andy rozbawiles mnie, na prawde, nie wiem po czym wnosisz, czemu, czy komu sie przygladam. Nie stawiaj wszystkich na rowni z soba :) P.A. To skrot, wiele razy to juz tlumaczylem tutaj :)
|
|
P.A. faktycznie nie zauważyłem ze jesteś starym wyjadaczem tego forum. Podziwiam twoja wiedzę na temat młodzieżowych subkultur , odmiennych orientacji płciowych. Jestem pewien że na pewno glosowałeś na Janka Palikota bo to młodzieżowa postępowa partia .
|
|
tak ewidentnie, Palikto to wzor do nasladowania haha eh andy..
|
|
no i dobrze, że się wyjaśniło. wszystko. :P to jak? widział gdzieś ktoś?:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |