Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przepis |
szukam przepisu na sałatkę warstwową którą jadłam kilka lat temu a nie mam teraz kontaktu z tą osobą co ją robiła. Wiem że była tam cebulka konserwowa, seler konserwowy, jajka i tyle pamiętam wiem że nie było szynki, kukurydzy i ananasa. Proszę o pomoc jeżeli ktoś zna taki przepis
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przepis |
moze byly tam sledzie? h0jowe forum
|
|
A pamiętasz ile było ceculek ?
|
|
cebulek
|
|
Kukurydzy i szynki nie było, bo być może jej wykonawca nie chciał dodać...
|
|
mogę Tobie podać ale jemy ja razem:]
|
|
ok ale ma być identyczny taki jak kiedyś jadłam:P
|
|
- śledź w oleju, kojony w kostkę - cebula, j.w.- też krojona w kostkę :) - ziemniaki gotowane, j.w., - czosnek, j.w., - kwaszony ogórek j.w., - gotowana pierś z kurczaka j.w., - ananas z puszki j.w., - jajka na twardo, j.w., Cebulę, ziemniaki i jajko na twardo solimy, pierś z kurczaka solimy i pieprzymy, a każdą warstwę mieszamy oddzielnie w miseczkach z majonezem :) Smaczne, zawsze pierwsze znika :). Przybieram papryką konserwową :). Smacznego:)
|
|
Ja ostatnio odkryłam Cooking Box i chyba skorzystam. Można tam wybrać przepis na ulubione danie, zamówić a kurier dostarczy box z potrzebnymi składnikami do domu. Jak dla mnie rewelacyjna opcja na szybki obiad albo romantyczną kolację. Osobiście nie znoszę biegania po sklepach i zastanawiania się co kupić.
|
|
Polecam spróbować przepisów na sałatki womensheatlh, są na prawdę spoko https://www.womenshealth.pl/odzywianie/5-przepisow-na-pyszne-salatki,6751,1
|
|
Polecam spróbować przepisów na sałatki womensheatlh, są na prawdę spoko https://www.womenshealth.pl/odzywianie/5-przepisow-na-pyszne-salatki,6751,1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |