niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A taka tam anegdotka Strażnika z jego życia

Mówi mąż do żony?
-Pokochamy się?
Żona odpowiada:
-Przecież my się kłóciły
Mąż zabrał pościel na poddasze wychodząc z sypialni.
Żona przychodzi po tygodniu do męża na podasze i mówi:
-Przecież Tobie to chyba pasuje żeby tu spać samemu, masz swój komputer, siedzisz do której chcesz itd. itd.
Na co mąż odpowiada:
-Skarbie, przecież ja unikam tych kłótni z Tobą i Kocham Cię, ale sama widzisz że jestem po prostu uniwersalny, neutralny i na poddaszu jest mi też dobrze też bez Ciebie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A taka tam anegdotka Strażnika z jego życia

jest wypadek, auto w rowie, poszczegolne sluzby się udzielają, lekarz udziela pomocy rannym, policja zabezpiecza miejsce zdarzenia,straz pozarna neutralizuje wycieki,a po pól godz przyjezdzają dzielni straznicy ze strazy miejskiej i wypisuja mandat za parkowanie w rowie

tego pierszego dowcipu to sory ale nie rozumie nawet ja .

to już się robi nudneeee

Poczucie humoru ma związek z inteligencją. Im ktoś ma większy iloraz inteligencji - zazwyczaj tym jest większe jego poczucie humoru. Osoba inteligentna (i do tego wykształcona) ma większe poczucie humoru od osoby prostej i niewykształconej. Ma większy zakres wiedzy, zatem jest w stanie więcej rzeczy ze sobą skojarzyć.:))))))))))))))

buebuebue nudzisz się denerwują Cie moje wklejki:))) zawsze możesz się odprężyć przed red tubem:)))))

Jak podaje serwis egospodarka.pl , poczucie humoru u pracowników jest poszukiwane przez wielu pracodawców z różnych branż. Standardowo szuka się go u handlowców – poczucie humoru pozwala bowiem przełamywać pierwsze lodym a zapewnie również pozwala znosić humory klientów. Jakie jeszcze branże poszukują osób z poczuciem humoru?

Poczucie humoru pojawia się w ogłoszeniach o pracę kierowanych do agentów nieruchomości i ubezpieczeń, ale zdarza się nawet w ogłoszeniach dla księgowych czy kucharzy. Dlaczego poczucie humoru dla pracodawców jest ważne?
bo osoby z poczuciem humoru traktowane są jako bardziej pogodne i optymistycznie nastawione, a z takimi łatwiej się pracuje
poczucie humoru pomaga mieć dystans do siebie i nie brać wszystkiego do siebie, co zmniejsza konfliktowość
poczucie humoru pozwala trudne sytuacje obrócić w bardziej przyjazne i o ile nie jest to czarny humor, to również rozładować napięcie

Jak pokazać poczucie humoru na rekrutacji?
Zabawną grę słów, czy delikatną anegdotkę można wpleść w List Motywacyjny lub treść maila
Przed rozmową kwalifikacyjną można przygotować sobie zabawną historię ze swojej pracy i opowiedzieć ją na rozmowie – pod warunkiem, że historia, choć śmieszna, nie umniejsza naszych kompetencji.
Nie próbować udawać, że bywamy zabawni, skoro nie bywamy.
Nie opowiadać na siłę dowcipów, ani nie posiłkować się emotikonami w liście motywacyjnym

Prawda też jest taka, że łatwiej pokazać swoje poczucie humoru, jeśli rekruter też je ma. Jeśli zaś przyjdzie nam siedzieć przed spowitym w czerń ponurakiem, poczucie humoru może być trudno wykrzesać. Jakie macie doświadczenia? Mają rekruterzy poczucie humoru czy niekoniecznie?

Andy C, mój post nie był skierowany do Ciebie, pisałam odnośnie tematyki o straży, ile można
Twoja wklejka jest ok, nie musisz mnie atakować w sekundę

Buebuebue masz rację PRZEPRASZAM za ten bez podstawmy atak na Twoja osobę.

bezpodstawny piszemy razem, ale spoko :)

Buebuebue zainteresował mnie Twój nick więc szybko musiałem go wy googlować i dla tego nie zauważyłem mego błędu;)

qqrydza qrde

Buebuebue czyżby nazwa nicka wzięła się z jęz. hiszpańskiego lub portugalskiego?:)

ocenzurowano :)

Śniegu nima, mrozu nima, gdzie ta pi(...)a zima !!
Sanki k(...)a zardzewiały, narty też się rozj(...)ały tylko deszczyk pada z nieba, więc się nachlać k(...)a trzeba :))

To też jakby z życia strażnika :)

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

ani hiszpański ani portugalski:) zgaduj dalej jeżeli masz ochotę i nie szkoda Ci czasu;)

widzę, że etymologia mojego nika jest bardzo interesująca, DLATEGO się cieszę, że zapewnia tyle radości :)
pozdrawiam

Buebuebue już wiem skąd ta nazwa Twego nicka wzięła się musisz lubić bardzo BLUSA?:)

http://www.youtube.com/watch?v=hMsMM7hYWGQ

Merry Christmas you all
Bu-bu-bu-bue-bue-bue...

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org