poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ślub

Witam,potrzebuję kamerzysty do ślubu w dn.4.08.2012r zapraszam do przesyłania swych ofert wraz z linkami Państwa stron na mój adres czarny1342@wp.pl dziękuje i pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ślub

masz nasrane :D

wyrazy współczucia :) .. i jeszcze chcesz to uwiecznić :D

o ludzie :D:D to TY masz szukać,przeglądać linki,oni mają dużo roboty i nie muszą szukać na siłę (no chyba,że są słabi i maja mało zleceń)

a po nocy przychodzi dzień
a po burzy spokój

jeśli nie masz jeszcze zaproszeń to polecam
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=3188594
gość jest z Łomży i robi zaproszenia w 3 dni. pozdrawiam

prosiłem o krytykę czy o informacje od ludzi ktorzy się tym zajmują?moje życie moja sprawa! więc Ci co tak krytycznie napisali niech lepiej powstrzymają się od komentarzy miłego dnia pozdrawiam:)

Każdy ma prawo szukać tam gdzie chce, a z tym przepełnieniem zleceń to jeszcze za wcześnie.....

...najlepiej jest porównać jak wesela były w rodzinie lub u znajomych, obejrzeć film i wtedy zdecydować.... kto trafił w mój gust...
Odnośnie terminów, mój kolega zajmuje sie juz dośc długo nagrywaniem i na 2012r. ma już niewiele terminów wolnych.
Tak to wygląda... także dla jednych jest czas, a dla drugich za późno...
TO NIE REKLAMA, TYLKO INFORMACJA- nie podaje żadnych namiarów, ani nazw firm które się tym zajmują.
..."czarny13"- wejdz w google i poszukaj Łomża i okolice, zawsze kogoś znajdziesz....
Dziś firmy, których nie ma w internecie nie istnieją... taka jest rzeczywistość. Powodzenia....

ja tam szukałem kamerzysty w lutym i znalazłem bez problemu...sztuczny tłok....

www.annafilm.pl

\

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org