Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ślub |
Witam,potrzebuję kamerzysty do ślubu w dn.4.08.2012r zapraszam do przesyłania swych ofert wraz z linkami Państwa stron na mój adres czarny1342@wp.pl dziękuje i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ślub |
masz nasrane :D
|
|
wyrazy współczucia :) .. i jeszcze chcesz to uwiecznić :D
|
|
o ludzie :D:D to TY masz szukać,przeglądać linki,oni mają dużo roboty i nie muszą szukać na siłę (no chyba,że są słabi i maja mało zleceń) a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
jeśli nie masz jeszcze zaproszeń to polecam http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=3188594 gość jest z Łomży i robi zaproszenia w 3 dni. pozdrawiam
|
|
prosiłem o krytykę czy o informacje od ludzi ktorzy się tym zajmują?moje życie moja sprawa! więc Ci co tak krytycznie napisali niech lepiej powstrzymają się od komentarzy miłego dnia pozdrawiam:)
|
|
Każdy ma prawo szukać tam gdzie chce, a z tym przepełnieniem zleceń to jeszcze za wcześnie.....
|
|
...najlepiej jest porównać jak wesela były w rodzinie lub u znajomych, obejrzeć film i wtedy zdecydować.... kto trafił w mój gust... Odnośnie terminów, mój kolega zajmuje sie juz dośc długo nagrywaniem i na 2012r. ma już niewiele terminów wolnych. Tak to wygląda... także dla jednych jest czas, a dla drugich za późno... TO NIE REKLAMA, TYLKO INFORMACJA- nie podaje żadnych namiarów, ani nazw firm które się tym zajmują. ..."czarny13"- wejdz w google i poszukaj Łomża i okolice, zawsze kogoś znajdziesz.... Dziś firmy, których nie ma w internecie nie istnieją... taka jest rzeczywistość. Powodzenia....
|
|
ja tam szukałem kamerzysty w lutym i znalazłem bez problemu...sztuczny tłok....
|
|
www.annafilm.pl \
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |