Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
o widze ze nawet ja jestem na fotogalerii z wigilii |
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=27371
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: o widze ze nawet ja jestem na fotogalerii z wigilii |
Jaka to hipokryzja resztek ze stołu po "politcznym" spektaklu. Warto dodać, gratulując pomysłodawcom, organizatorom i wykonawcom udanego przedsięwzięcia, że potrawy wigilijne, które zostały po łomżyńskiej wieczerzy na Starym Rynku, ofiarowano stołówce Caritas. Bezpośrednią transmisję z niezwykłego wydarzenia przeprowadziła Telewizja Narew. (cytat z 4lomza) PR - Propaganda Rzymskokatolickiego pijaru i polityka interpersonalna władców Łomży pod religijnie naiwna publiczkę.
|
|
młody wykrztałcony nie wierze że brałeś udział w tym "politcznym" spektaklu.: :)))
|
|
Czubek wieńczący świąteczną choinę to właśnie założyciel tematu ...
|
|
Na tym zdjeciu,wygladajacy jak qtas mamuta to ty?! Zrob sobie facet jakis plastikon na twarz bo nie bedziesz mogl sie nawet w oborze pokazac.Krowy by wtedy na palcach gwizdaly. :0
|
|
siwy ty sie nie odrywaj od produkowania nawozu pod choinkami na rondzie solidarnosci.
|
|
Obraz nędzy przytaczam za 4lomza Cytat: " Biskup elekt ucieszył się, że na spotkania opłatkowe przybył „tłum dość liczny”. Ostrożnie licząc, o godzinie 15., gdy biły ratuszowe kuranty, w centrum wydarzeń zgromadziło się około pięciuset mieszkańców miasta. Czyli przyszła reprezentacja - garstka trzymająca "z gardło" Łomżę w swojej garści : Organizatorzy i ich rodziny. Podglądacze którzy przyszli z ciekawości. Pracownicy administracja samorządowej publicznej i kościelnej Pracownicy szkół i uczniowie z opiekunami. Wygłodzeni ludzie z ulicy głodni kulinarnych wrażeń. Przydupnicy i Poplecznicy oraz zausznicy Osoby prywatne, spekulanci społeczno - polityczni. Egoiści działający na zasadzie dają biorę, biją uciekam Gapie spragnieni zaistnienia w mediach.
|
|
Musiało byc bardzo zimno na tej wigili bo Panu prezydentowi się rączki trzęsły gdy czytał życzenia z kartki.
|
|
Albo gorąco haha Wyobraźcie sobie szanowni państwo odwrotną zuchwałość i uległość http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=89133 Czy będzie w Łomży kolejny kościołek przyrodników i popleczników ? Czy w końcu będzie konkretny Kościół ( wspólnota )
|
|
|
|
http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=89158 to ty? miszcz pierwszego czy drugiego planu?
|
|
1szy to moj kolega z jednaczewa, ja nigdy nie byłem na pierwszym planie - skromność
|
|
Kurde czemu od razu tego nie odgadłem.CZMU?!?! Wybacz zem cie nie rozpoznal na ty chwalebnym zdjeciu
|
|
I to tym czarnym dodatkiem Cię podtruli:
|
|
Jemu nie trzesly sie rece z zimna. To pozostaly tick po porannym ,targaniu lacha'.
|
|
Mietek Czerniawski koniecznie chce odpokutować swe grzechy popełnione w okresie kiedy był I sekretarzem PZPR i dziś kala się wchodząc pod biskupie sutanny. Choć jest on już człekiem dojrzałym to jednak zachowuje się jak chorągiewka na dachu co wychyla się zawsze zgodnie z kierunkiem aktualnie wiejącego wiatru. Powiem wprost: Mietek! choć na ciebie głosowałem jako mniejsze zło od Kołaka, dziś tobą gardzę, wstydzę się takiego prezydenta mojego miasta i gdybym mógł cofnąć czas, zagłosowałbym jednak przez rękawiczkę na PiS-dzielca, wówczas dziś nie musiałbym rzygać opłatkiem... rudy błazen z druhem
|
|
"- Rynek w krajach basenu Morza Śródziemnego to plac, na którym sprzedaje się towary i zwierzęta – mówił ks. Stepnowski. - To też miejsce, gdzie ludzie się spotykają, aby przeżyć momenty historyczne. To miejsce spotkań świeckich, cywilnych i przeżyć religijnych." JACY LUDZIE ? Kto tu z kogo robi bydło i poniewiera - upadla ludzi ? KTO TU JEST W ROLI PRZEDMIOTU A KTO PODMIOTU WŁADZY ! Wyobraźcie sobie szanowni państwo odwrotną zuchwałość i uległość Czy będzie w Łomży kolejny kościołek przyrodników i popleczników ? Czy w końcu będzie konkretny Kościół ( wspólnota )
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |