Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kobiety. .. co z Wami? ! |
przed sekunda w jednym z wątków przeczytałam coś co mnie wbiło w fotel! Kobieta napisała, że o faceta trzeba dbać, pilnowac i bog wie co jeszcze bo jak nie to odejdzie. ..... Matko i corko! Co to za seksistowskie bzdury?! Takie kobiet naprawde jeszcze istnieja? Przeciez zycie z fajnym facetem to nasze prawo a nie przywilej! I to oboje w zwiazku musimy dbac o wszystko a nie kobieta! Matko! Jak facet cipa to i tak odejdzie i skoczy w bok na wycieraczce i niewazne jak bedzie mu nadskakwac! Skandal! Juz mnie dawno tak nic nie ruszylo! Puenta! Jak facet chce odejsc pomoz mu sie spakowac! I sie ogarnij na boga! oksana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kobiety. .. co z Wami? ! |
racja
|
|
zgadzam się w 100% z oksaną
|
|
no i właśnie ja tej pani która tak bardzo dba o męża zapytałam co ona robi takiego ale odpowiedzi nie otrzymałam....:)
|
|
Nicnie robi, a co ma robic. Skacze pewnie wokol niego a on jest tak nia znudzony ze jej nie zauwaza. Kobiety przez wieki walczyly o rownosc a taka niunia pokazuje ze jej rodzina przekazala jej bardzo mylne wskazowki co do utrzymania zwiazku i do tego jak byc prawziwa kobieta! oksana
|
|
Autor: oksana (---.182.52.2.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 17-12-11 15:58 Nicnie robi, a co ma robic. Skacze pewnie wokol niego a on jest tak nia znudzony ze jej nie zauwaza. Kobiety przez wieki walczyly o rownosc a taka niunia pokazuje ze jej rodzina przekazala jej bardzo mylne wskazowki co do utrzymania zwiazku i do tego jak byc prawziwa kobieta nic nie robi..? nie wydaje mi się :D śniadanko do łóżeczka, przytakiwanie za każdym słowem, pranie smrodów, o nic się nie upomina...jak służąca...mi takie coś się nie uśmiecha..:)
|
|
O ile to idzie w dwie strony ok. I wiem ze tak mozna bo taki mam zwiazek. Jest po rowno po kazdej stronie i moje dzieci nie maja mylnych wzorcow. Takie kobiety powinny byc karane oksana
|
|
Może to,co napisała wpm ,to żart,próba wywołania dyskusji na forum.Trudno mi uwierzyć,zeby ktoś miał tak anachroniczne wyobrażenie na temat związków i roli kobiety.
|
|
A ja jestem pewna ze sa takie kobiety.. Moja siostra taka jest, moja mama i wiele innych znanych mi kobiet oksana
|
|
No Dziewczynki!! możecie zapodać link do tego artykułu, który to tak „zbulwersował” naszą drogą bojowniczkę o równouprawnienie kobiet, oksanę, że, aż zaczęła pisać Bóg z małej litery. Chętni przeczytam - jak ta gorsza, brzydsza połowa.
|
|
niektorym przydaly by sie wakacje w afganistanie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Z malej z duzej, co za roznica? Od razu ignorantow przyciagamy co? Od razu wiadomo ze albo faszysci albo faceci. co do watku to zapraszam na watek o poszukiwaniu adwokata. oksana
|
|
Dziękuję – poczytam………………, zastanowię się i odpowiem.
|
|
Hehe. Miło poprawić sobie humor w sobotnie popołudnie. :) Ignoranci? Faszyści albo faceci? _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Ps. Nie napisalam ze faceci sa ani brzydsi ani gorsi.... oksana
|
|
Brzydsi hmm to kwestia gustu, ale gorsi? To byłby wręcz absurd :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Nie lubię wypierdków natury jaki jest mój szwagier mamin synek lata ze skargo na żonę do mamusi żałosne....
|
|
Brzydsi napewno nie, gorsi. . Kwestia przedyskutowania tematu. Cleric. . . O seksistach zapomniales ;-) ciesze sie ze humor poprawilam oksana
|
|
Hehe może i zapomniałem, Ty za to zapomniałaś, że kobiety to wiecznie manipulujące, przebiegłe istoty. Można by rzec, że trafił swój na swego. :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
zeby nie faceci to bys teraz pisala paltykiem po piachu:) wszystko wynalezli mężczyźni i takie sa fakty bezdyskusyjne Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Szkoda ze nie mozna tu odtworzyc mojego smiechu ;-) dobre to bylo ;-) dam wam jeden przyklad : polska rzadzi setka facetow i zyjemy w syfie a niemcami 1 kobieta ;-) cos jescze mam dodac? ;-) teraz to mnie rozbawiliscie ;-) buehehe oksana
|
|
dodaj jaka jest roznica miedzy rządzeniem czyms a wynalezieniem czegos Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
czyli stwierdzam ze kobieta nie rozumie tego co czyta przynajmniej niektora:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Przestan adamo ze mna polemizowac, pozdrawiam twoja kobiete ;-) oksana
|
|
haha za duzo sobie schlebiasz nazywajac to co piszesz polemiką co innego z mojej strony to i owszem. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx lubię Ciebie czytać bo brzmisz jak GETRYCH:)))))) Badania rosyjskie dowiodły, że wszystkie mamuty padły uduszone. I to błyskawicznie - w żołądku jednego z nich znaleziono niestrawione kaczeńce, a - to sprawa trochę wstydliwa - samce miały sztywne członki
|
|
Z kilku zdan wnioskuje ze kobiety nie posiadasz, ze jakas cie pewnie zostawila a ty masz bardzo zly stosunek do kobiet i zle je traktujesz. Dodatkowo nie jestes samcem alfa i przy silnej koboecie zapominasz jak sie nazywasz. ;-) oksana
|
|
Andy C ;-) chyle czola O:-) boskie stwierdzenie O:-) oksana
|
|
Hehe oksana, przykład pomysłowy chociaż nie trafiony. Weź pod uwagę historię obu krajów po zakończeniu drugiej wojny światowej. Jaką gospodarkę zastała już Merkel kiedy obejmowała urząd, a co u nas się dzieje od 1989 roku :) Wracając do tematu, nie ważne czy to kobieta nadskakuje mężczyźnie czy odwrotnie. Jeżeli ta druga osoba to docenia i wzajemnie się kochają to potrafią z pewnością to docenić. Nie mierzcie wszystkich swoją miarą :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Oksana adamosxx ma wszystkie cechy neandertalczyka. Tacy ludzie są wśród nas. To rasa człowieka, kiedyś może bardziej rozpowszechniona, ale wciąż istniejąca.:))))))
|
|
Masło maślane o tym docenianiu, ale mam nadzieję ,że sens wypowiedzi zrozumiały :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Cleric. Ja dokladnie to wczesniej napisalam, jesli oboje sie na to godzi, ok. Dodatkowo, nie mierze wszystkich swoja miara, ale takie pieprzenie jak tu pokazuje adamoxx. Wybacz oksana
|
|
taaa zapominam jakbym ci mrugnął okiem to bys zapomniala jak sie nazywasz hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jakie pieprzenie? udowodnij ze kobiety wynalazly wiecej rzeczy codziennego uzytku przemysly itd Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Biedny adamosxx. Jesli na inne to nie dziala, dobrze, poswiece sie, mrugnij, pewnie bede pierwsza i jedyna :-) oksana
|
|
Ja ci nic kundelku nie musze udowadniac. Jak wymyslisz cos godnego uwagi zapraszam na forum. oksana
|
|
haha i pokazala gwiazda swoje oblicze :) to ze mnie obrazisz nie zmienia faktu ze jestes glupia koza a faceci i tak wynalezli prawie wszystko na swiecie haha. tyle twego co popiszesz:) poprostu z faktami sie nie dyskutuje Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx ale narcyz z Ciebie:)))))) Coraz więcej mamy niezdolnych do odpowiedzialności za rodzinę mężczyzn, aktywnych seksualnie, ale ubezpłodnionych i coraz więcej homoseksualistów, czyli osób pozbawionych prawdziwej męskości.Maciej Giertych
|
|
Tak tak. Nie denerwuj sie. Dokladnie jest jak mowisz. Zapytam mojego faceta czy da ci pare rad. Samiec alfa jak sie patrzy :-) z takim nigdy nie jest nudno i takiego faceta wam kobietki polecam:-) adamosxx. .. Napewno kiedys dorosniesz i priorytety ci sue zmienia :-) ps. Ja tu chcialam z kobietami dyskutowac :-) oksana
|
|
widze ze macie trudnosci z tymi wynalazkami kobiet hehe i bedziecie takowe mieli bo ich niema poprostu, a reszta tego tematu to bzdury. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Andy C. . On nie jest narcyzem, mysle ze to bardzo zakompleksiona osoba walczaca z samym soba. oksana
|
|
oksana z ty to mozesz dyskutowac o wyzszosci rózu nad fioletem hehe i to pod jamą:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
:-) chyba mnie z jakas siksa pomyliles :-) nie chodze w takie miejsca. Nie staraj sie udowodnic wyzszosci mezczyzn bo ta wyzszosc juz od dawna nie istnieje adam oksana
|
|
To tak, jak swego czasu stare pryki z Akademii Francuskiej oświadczyli, że pierwszy Nobel M.C. Skłodowskiej był dziełem jej męża, a nie jej .Kiedy już Piotr nie żył i dostała drugiego Nobla - wtedy te stare pierdła zamilkły ze wstydu nad swoją głupotą. Niektórzy tu wypowiadający się też powinni przestać się kompromitować. Takos
|
|
Takos. Przynajmniej mamy obraz naszego zacofanego spoleczenstwa w takiej dyskusji. Wstyd i ganba! oksana
|
|
wyjatek sklodowskiej potwierdza regułe. chodzi o wynalzki codziennego uzytku te mnie i bardziej skomplikowane Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
i moze poznamy jakies nowe słowo jak "ganba" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Adamo, prosze, nie kompromituj sie juz. oksana
|
|
Gańba to po ślazku wstyd ogromny oksana
|
|
a czemu kreske nagle dodałas ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Bo nie chce mi sie polskch znakow pisac, ale tego pewnie w swojej zlosci nie zauwazyles oksana
|
|
sama sie kompromitujesz bo nie umiesz podac przyklady co kobieta zrobiła jakis wynalazek, odpowiadasz na to jakas obelga ktora mam w doopie. nie wyszlo ci błysniecie :)))))))) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
@oksana – Ja- jako mężczyzna - widzę w Jej wypowiedzi: ciepło, miłość, namiętność, dobro, szacunek. Pewnie jesteś ciekawa dlaczego tak uważam?....Otóż! czymże jest miłość, jeśli nie dawaniem tego co najlepsze z siebie dla drugiej osoby…….. nieprawdaż? Chętnie bym przeczytał wypowiedź, drugiej strony z tego związku, ciekawe jak to widzi Jej partner? Natomiast - Ty pewnie, widzisz w Jej wypowiedzi coś zgoła innego? Cytat: „a po co ci adwokat do sprawy rozwodowej jak niemasz nic do podzialu,chyba ze masz za duzo kasy to mozesz sie z adwokatem podzielic.” Po powyższym cytacie widać, że nie jest „słodką idiotką”. Kto miał do czynienia z nieuczciwymi adwokatami to wie, co to znaczy. Mogę wiedzieć, czymże to ja zasłużyłem na określenie „faszysta”. Może w ramach ugody, podrzucę kilka haseł do walki na odcinku – równouprawnienia płci. 1) Pięćdziesiąt procent kobiet na traktory!!!! Może trochę stare, ale jakby tak, trochę przypudrował różem - to wtedy ho..,ho.. 2) Pięćdziesiąt procent kobiet, do wyrębu lasów w Bieszczadach!!! Dlaczego to tylko mężczyźni mają jeść jagody, i poziomki? 3) Pięćdziesiąt procent kobiet do kopalń śląskich!!!!!!Niema to jak palić węglem wydobytym przez kobiety. To tyle na początek.
|
|
to idz na slaskie forum albo jakies, w jakiej zlosci poprostu smiesza mnie takie gwiazdy kore chca błyszczec a nie wiedza nic w zadnym powaznym temacie. a brak wiedzy oznacza sie obelga haha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
:-) zapraszam na lady business club :-) oksana
|
|
i co tam mi wymienisz kobiet wynalazczynie czy co? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wladima. Odpowiedzia na twoje 3 zagadnienia jest to, ze kobieta nie posiada odpowiedniej sily fizycznej poniewaz nie ma jąder a tym samym odpowiedniej dawki testosteronu, ktory zasila miesnie do ciezkiej pracy. Testosteron ktory znajduje sie w macicy odpowiada jedynie za owlosinie i olec dziecka. Czy nadal bedzimy dyskutowC NA taKIM poziomie? oksana
|
|
Oksana widzę że sobie nie podyskutujesz bo adamoxx inteligentne kobiety odstrasza i dla tego nie chcą się wypowiadać w tym wątku....
|
|
no widzisz niema tylu cech ma za to inne ale niektore lewaczki chca parytetow bynajmniej nie w gornictwie. same sobie uwłaczają skoro chca parytetow tzn ze sa mniej zdole i bystre czy nie???????????????????? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Andy, zaczynam sie bac, ze takich kobiet moze juz nie ma :-( oksana
|
|
taaaaaak wyjątkowo inteligenta kobieta nie umie uzasadnic swojej tezy i wymienic kobiety wynalazczynie. wiec paple tylko 3po3 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Adam, parytety czy inaczej partycypacja to nie jest przywilej! To prawo obu płci! oksana
|
|
powiedz to feministkom, a na trudne pyt nie odp. czy to kobiete poniza ze musi miec jakies parytety np w polityce? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
@oksana – czyli jak sama przyznajesz, nie może być równouprawnienia? Bo sił brak. Napisz mi jak Ty widzisz Jej wypowiedz, i dlaczego tak.
|
|
Adam, kobieta wynalazla mezczyzne, zminila prymitywnego samca w prawego i madrego czlowieka. Dlatego w spoleczenstwie w tej chwili sa faceci i mezczyzni. A ty kim jestes? oksana
|
|
a wg mnie to wlasnie Adam stworzyl ewe z kawałka zebra. a ty jestes babą czy kobietą Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wladim, czy ty rowniez nie jestes pelnowartosciowym czlowiekiem bo nie potrafisz urodzic dziecka? Bedziemy sie licytowac co ktora z plci wniosla do spoleczenstwa? Mam zaczac pieprzyc na waszym poziomie i stwierdzic ze bez kobiet nie bylo by ludzkosci? Przeciez mozna sztucznie zapladniac czyz nie? Przestancie! oksana
|
|
Jestem slaska baba i polska kobieta oksana
|
|
to nie mow tego przy senatorze kutzu bo cie ze slaska wygoni hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Koncze to dyskusje z wielkim niesmakiem. Wstydze sie ze mamy takie spoleczenstwo, ze mezczyzni sa takimi ignorantami, a kobiety tchorzami. Pozdrawiam silne kobiety i prawdziwych mezczyzn. Oni wiedza o kim mowie :-) oksana
|
|
@Adamoxxxx – ja Ci odpowiem za Nią – Skłodowska. I znów facet musi pomagać”kobieto puchu marny”;) Ja nie twierdzę że kobiety są upośledzone!! Niestety! ale nie można, sztucznie zapłodnić kobiety, bez udziału żywego męskiego plemnika{ czy jak tam się to zwie} może się mylę?
|
|
czuje sie pozdrowiony ale tez czuje absmak hahaaaaaaaaaaaa Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Oksana widzę że zostałaś osaczona przez tzw. mężczyzn... Prawda jest taka że jest tu dużo inteligentnych kobiet .. tylko w tej chwili są zajęte czynnościami codziennymi typu praca porządki w domu a takie typy odstraszają bo nic nie wnoszą do postu tylko się czepiają...
|
|
Podsumowanie. Pozwole sobie ok? Wladim: inteligentna bestia, adamosxx: bez komentarza, andy : umowmy sie na kawke :-) oksana
|
|
i jeszcze nie dotrzymuje słowa miala isc a dalej pisze hehe. traktuje mezczyzn z gory uwazajac ze andy skusi sie na kawe haha to sexizm troche pokory. to byly moje ostatnie wnioski Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie traktuje z gory, ja jestem na gorze i nic na to nie poradze :-) oksana
|
|
chyba łysej hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Chyba adamos myslal ze zaprosze jego :-) i nadal czeka az napisze :-) :-) :-) oksana
|
|
władziu :):):) To co ci kobieta jako niepełnowartościowa??? Myj po sobie gary, pierz, prasuj, sprzątaj swój chlewik:):):):) Wygoń ułomka z domu i żyj po bożemu :):) A dzieci to sobie na ścianie rób oszołomie biblijny :):) Oksana :) Szkoda nerwów na to oszołomstwo :)
|
|
adamos pija kawe tylko z kulturalna osobą:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
@oksana – Dzięki za uznanie :).
|
|
adamosxx Maria Curie Skłodowska
|
|
adamosxx dla tego nie wie jak smakuje kawa :):) Bo nikt nie ma ochoty sie z nim napic :):):)
|
|
Maruda. Mialam to na koncu jezyka ale nie chce juz dolewac oliwy do ognia :-) oksana
|
|
Oksana na pisz do mnie na subhuman5@wp.pl ? :)))
|
|
miedzy nami jest taka roznica ze ja pije kawe z kim chce a wy szukacie na forum kto z wami wypije jakas lure hehe, aleze wzgledu na moj ugodowy charakter tez nie doleje oliwy do ognia. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx kobiety chodząc po mieście zastanowią się który to desperat adamoxx:))) boja się Ciebie:(
|
|
andy ty po tej kawie jak juz wrocisz i ochloniesz to powiesz sobie do lustra: ale ze mnie desperat Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Oksana :):) maruda z małej literki :):) Ile mozna was prosic co ????? Się nauczcie w końcu szanować mój piękny nick !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)
|
|
adamosxx jedyna kobietę jak znasz w życiu jest Twoja Mama przykro mi z tego powodu:(
|
|
musze cie rozczarowac jestem z domu dziecka i nie znam hehe i cooooooooo teraaaaaaaaaa:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To teraaaaaa na litosc nas bierze :-) oksana
|
|
ta na litosc. teraz. powinni cie zlinczowac POmedia i lewacy ze myslissz ze ktos z domu dziecka chce litosci? znow sie wywyzszasz??????????poza tym mialas juz isc i to dawno Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jednak desperat :):):):):) Lustra mu z domu pouciekały na widok jego gęby , to przed monitorem świruje jarząbka :):):):):):)
|
|
Dtrasznie cie musialam zdenerwowac adamos. Troche sily charakteru i bedzie dobrze. Kazdy ma prawo do wlasnych opinii i uszanuj to. oksana
|
|
"ZAPRAWDE POWIADAM WAM KTO SIE WYWYŻSZA BĘDZIE PONIZONY" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
O matko i corko. Biada mi oksana
|
|
zdaje ci sie, a głupich opinii nie szanuje z tegoż tytułu ze są głupie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a propos "corko" ide dzieciak sie obudził kaszy beczy, trzeba ugotować tymczasem. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dobrze. Juz sie uspokoj, wez goraca kapiel, zrelaksuj sie, zrob sobie tatragrzanca i bedzie git majonez oksana
|
|
adamosxx :):) A matki służącej to ten twój dzieciak nie ma ?? Czy porzuciła na rzecz normalnego życia ?? :):):):)
|
|
takie kobiety zostawic z miesiecznym dzieckiem na ręku a sama w swiat, ide bo kipi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To ja przyjade i pomoge :-) oksana
|
|
Tu sroczka kaszkę wżyła tu sobie ogonek sparzyła temu dala na łyżeczkę temu dala na miseczkę temu dala do fartuszka temu dala do garnuszka a adamosxxowi nic nie dala-tylko ogonek urwała i frrrr..poleciała do laska po nowego ptaszka
|
|
Re: kobiety. .. co z Wami? ! WŁAŚNIE, K...RWA, CO !? |
UWAGA: KOMUNIKAT Witam. Jestem mężem Oksany. Byłem z kumplami na rybach, a żona korzystając z mojej nieobecności cichaczem i bezczelnie wymknęła się z kuchni. Ale już wróciłem. Obiecuję, że będę miał ją na oku i to się więcej nie powtórzy. Oksana chce przekazać, że wyraża skruchę i teraz już wie, jak bardzo się myliła. Zaleca za moim pośrednictwem (gdyż właśnie smaży schabowe) wszystkim paniom na forum, aby dbały o swoich mężów jak o źrenice swego oka. Żeby wszystkie swoim głowom domu przynosiły kapcie, pilnowały poziomu piwa w lodówce itp. itd. etc. Jeszcze raz Panowie: przepraszam za chwilę nieuwagi. Janusz
|
|
Taka bajeczka to napewno dziecka nie uspisz :-) oksana
|
|
Janusz, nie gadaj, serio? Przeciez sie umawialismy ze nie sprawdzasz tego co tu pisze. Poza tym jestesmy juz po rozwodzie i masz zakaz zblizania sie oksana
|
|
darty ten dzieciak w matke musiał pojść. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Autor: oksana (---.182.52.2.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 17-12-11 18:47 Janusz, nie gadaj, serio? Przeciez sie umawialismy ze nie sprawdzasz tego co tu pisze. Poza tym jestesmy juz po rozwodzie i masz zakaz zblizania sie oksana Ten zakaz nie koliduje z twoim sądowym zakazem opuszczania kuchni.
|
|
Dobre :-) gratuluje pomyslu Janusz oksana
|
|
adamosxx ale masz idola :))))))))) Życie osobiste także dalekie było od standardów moralnych wyznaczanych przez Kościół. Liczne romanse, korzystanie z usług prostytutek, „straceńczy styl życia" (o którym donosił w listach do Stefana Żeromskiego) trudno byłoby pogodzić ze szczerym religijnym zaangażowaniem. http://www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/roman_dmowski%3A_polak-poganin_16793/
|
|
Jestem za oksana, adamoxx jestes zalosny.. pazura
|
|
Wy wszyscy jesteście żałośni!!!Na żywo jak się idzie to spuszczacie łby,a tutaj to wielcy bohaterzy!!!
|
|
ehhhh ja to tak z natury mam Omanio :):):):)
|
|
Nie mówię o Tobie,nie mówię o adamosxx.!!!!Mam na myśli resztę wymądrzających się na tym forum.
|
|
Omania Nigdy nie robiłem z siebie bohatera, ale żeby zaraz żałosny? Rozumiem, że znasz mnie z imienia i nazwiska oraz wiesz jak wyglądam, zatem zapraszam do siebie i powiedz mi to prosto w oczy. :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Powiem Ci to jeśli tak bardzo tego chcesz!
|
|
Chcę. Oświeć mnie i pogrąż, ja, żałosny twór forumowy spuszczający tchórzliwie łeb Cię o to proszę. Kiedy mam się Ciebie spodziewać?:) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
W najbliższym czasie!!!(ale już nie przesadzaj)
|
|
Apatia mojego pokolenia. Obrzydza mnie. Obrzydza mnie też moja własna apatia, bycie tchórzliwym i nie przeciwstawianie się rasizmowi, seksizmowi i wszystkim innym -izmom, na które kontrkultura narzeka od lat. — Kurt Cobain
|
|
Mądra natura wie, że dla przetrwania gatunku najważniejsze są kobiety i to onę muszą byc zdrowsze i dłużej zyć. Samiec nie musi żyć długo , wystarczy, ,że zapłodni (jak trutnie w ulu), Na skutek testosteronu mężczyźni podejmują się ryzykownych działań (w nauce i technice również) i przy tym mogą ginąć bo żyć długi nie muszą, kobiety sobie zawsze poradzą. To nie kobiety wymyślają broń, bomby atomowe itp ( a to też "wynalazki"). Te dwie płcie są rzeczywiście różne (kobiety mają znacznie więcej splotów nerwowych łaczących obie półkule mózgu), ale to nie są różnice "wrogie" (jakby to chcieli zwolennicy Biblii), ale są to dwa uzupełniające się byty, które dopiero razem stanowią pełnię życia i jego całość (ing i jang). Tu nie ma lepszej i gorszej płci bo tu są dwie połówki tego samego istnienia. Wypisywanie powyższych głupstw świadczy albo zwykłym nieuctwie vel głupocie, albo o zwichrowanym rozumienie sensu istnienia. Dużo by o tym mówić i powiem tylko - jako mężczyzn: kobiety, nie musicie niczego udowadniać i nikogo przekonywać o swojej wartości - bo mądry to rozumie, a głupi gdy wszystko już przegra - przylezie do Was po pocieszenie. Takos
|
|
Takos:):):):) Normalnie wyjąłeś mi to z pod palców :):):) KOBIETY !!!!!!!!!!!!! JESTEŚCIE WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!! :)
|
|
Patrze temat się rozbudował. Ale niestety na niunie to wyglądasz tylko ty oksana. Feministko niepodległej 'myszki'. Wiesz co to znaczy śniadanie do łóżka albo codzienna pomoc, jak będziesz miała dziecko i zastanie cie tak przemiła sytuacji to będziesz wiedziała ze to jest PRAWDZIWA MIŁOŚĆ. Bo cwela który cie wyrucha i zastawi za tydzień to znajdziesz wszędzie pewnie już coś o tym wiesz bez obrazy. I nie ubliżaj dziewczynom które sie starają mieć stały związek i nad nim pracują. Niektóre kobiety sie w obowiązkach matki dbającej o dom doskonale odnajdują, wiec to jest ich wybór i ich nie dyskryminuj lala. I znajdź se prawdziwego chłopa z jajami który też pomyśli o tobie! ?)@.)%.!(*(.?
|
|
sa rozni faceci (sniadanie do lozka i prane skarpetki albo zwiazek partnerski) i sa rozne kobiety (wojujace feministki albo potrzebujace maczo kury domowe). najwazniejsze zeby dobrali sie w odpowiednie pary bo jak nie to bedzie dym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Maskulizm "Pozostając przy erotyce, chciałbym poruszyć sprawę bardzo mizoandrycznej akcji przeciw piratom drogowym przeprowadzonej w Australii. Zachęcano tam panie, do pokazywania mężczyznom uznanym przez nie za piratów drogowych specjalnego gestu, sugerującego, że mają oni krótkie przyrodzenie. Odwoływanie się do męskich fobii i kompleksów na punkcie wielkości własnego penisa, podczas gdy od dawna psycholodzy i seksuolodzy starają się te bezpodstawne fobie wyrugować, jest wyjątkowo nikczemne. Cel może i był szczytny, ale co byśmy powiedzieli, gdyby piratkom drogowym sugerować, że są głupimi blondynkami? " http://maskulizm.blog.onet.pl/ Niestety!... Bywają kobiety, w których matka uśmierca żonę. autor: A. Daudet
|
|
@Kool-Aid napisał: „ Feministko niepodległej 'myszki' „ ----- Ha….Ha….Ha… świetne.
|
|
doszedłem do wniosku, że najlepszym przyjacielem człowieka jest jednak KOBIETA... ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
taki tylko żarcik :)) ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Kool -Aid....dokladnie!!!!!;-)
|
|
@omnia – mogę jakiś żart - bardziej rubaszny wstawić, nie będzie obrazy?
|
|
Będzie;-)Nie wstawiaj;-)
|
|
Skoro mówisz nie wstawiaj, no to ja wstawię, spróbuję zapolować na niepodległość Twojej „myszki”. Tylko zrobię to wieczorem, jak młodzież będzie spała.
|
|
To po co mnie pytasz skoro i tam masz zamiary;-)
|
|
Kobiece nie=męskie tak.
|
|
ehhhh Miłego dzioneczka wladima;-)
|