Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pizza na ul. Spokojnej |
Witam Ostatnio trafiłem do nowo otwartej pizzerii na ulicy Spokojnej chcę wszystkich ostrzec ta pizzeria to pomyłka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pizza na ul. Spokojnej |
Dlaczego pomyłka?
|
|
no dokładnie , dlaczego pomyłka ? moja żona maiała na drugie pomyłka
|
|
Da..&soo to tez pomylka, pizza w dostawie jest okropna.
|
|
w Da..&soo ostatnio się zepsuła.... , a w dostawie już wogóle nie dopieczona surowe cisto.... jakaś masakra, ostatnio często Benek u mnie gości :) a o tej nowej pizzeri się niebawem wypowiem jak w tyg. skosztuję, lepiej sprawdzić i mieć swoje zdanie , każdy co innego preferuje ;p pozdro
|
|
nie polecam na spokojnej
|
|
Dlaczego nie polecacie na Spokojnej ??
|
|
Konkurencja atakuje? Uzasadnijcie swoją opinię,a nie krótkie zdanie "nie polecam"
|
|
Konkurencja nie konkuruje ze slabeuszami ;)
|
|
Podobno makaron dorzucają gratis
|
|
makaron z biedronki?
|
|
Gorzej. Brak patryjotyzmu. Makaron jest z LIDLA :))))
|
|
A ja ze swojej strony polecam bardzo pizzerie na Spokojnej. Ciasto wyśmienite. Jedyne do czego można się przyczepić to to, że dają mało składników. Jadłem ze znajomymi w lokalu i bardzo nam smakowało. Nie polecam Grubego Benka, ser spaskudzony. Jak tylko go otwierali był cud, miód i orzeszki. Na dzień dzisiejszy jest masakra. Dla smakoszy diavolo albo ta pizzeria ze spokojnej. Pozdrowienia.
|
|
A mi na Spokojnej smakowało :P
|
|
Nie polecam bo: - Zamówiłem pizzę na wynos XL z 5 składnikami -wszystkie jakieś surowe - ciasto było surowe - dodatkowo zamówiłem pieczywo czosnkowe to czekając na pizzę jeden z gości poszedł do spożywczaka po bułki a wracając schował je przed lokalem pod kurtką, także zamiast zjeść coś innego zjadłem pizzę na surowym cieście i pieczywo ze spożywczaka z serem i masłem czosnkowym Natomiast jeżeli chodzi o konkurencję to dobra pizza jest w Diavolo i D`angelo.
|
|
Jak dla mnie też smaczna, chyba konkurencja macza w tym palce. Cena niezbyt wygórowana jak na Łomżę, sosy smaczne, jedyny minus to stoliki, które kiwają się przy krojeniu pizzy:(
|
|
Tanie mięso to psy liżą. Nie przeszła.
|
|
Dla mnie pizza ze spokojnej może być. Ciasto ok, nie zagrube, ser nie najgrorszy, ogólnie mi smakowało, na start ok, zobaczymy jak bedzie póżniej bo jeśli z tymi bułkami to prawda to lekka przesada:)
|
|
na bank konkurencja ja wlasnie czekam na druga juz w tym tyg pizze od nich i az boje sie o swoje kilogramy ale naprawde jest co pochwalic, ciasto pulchniutkie naprawde jest dobra, sosow nie bralam wiec nie wiem jak smakuja ale pizza jest smaczna!
|
|
Pizza smaczna, jednak proszę o więcej dodatkow.
|
|
Dla mnie dobrze by zobili jakby była opcja wypas tak jak w benku(podwójna ilość składników).
|
|
robia tez pizze pol na pol, fajna opcja, a probowal ktos zestawowo obiadowych
|
|
Próbowałam i moim zdaniem jest smaczna. Sos czosnkowy gęsty, aromatyczny pychota. Na pewno jeszcze tam wrócę :D
|
|
nie pasuje-nie chodzić,nie próbować. a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |