Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po co kosmetyczka odkryłam coloron |
Dziewczyny odkryłam super paski na robienie makijażu i testowałam je rewelacja po co 100 za makijaż możecie go same zrobić w domu i naprawde sie trzyma http://www.youtube.com/watch?v=s79di_XfjAc http://www.youtube.com/watch?v=jsLTLCbUPSY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po co kosmetyczka odkryłam coloron |
Już od dawna były w sephorze i wcale nie są takie tanie. Na szybko można użyć a jednak wole sama sobie zrobić makijaż. Kobietki to nic trudnego, nie mam profesjonalnego wykształcenia w tym kierunku, ale maluje nie gorzej niż niektore kosmetyczki. Kwestia wprawy i nauki metodą prób i blędów. Dużo nauczyłam sie z filmów na YT. Szczególnie od KatOsu. Pozdrawiam.
|
|
No właśnie jak ktoś umie sie pomalować to mu dobrze, ale zamawiałam na internecie za 38 z wysyłką 48 ale miałam 3 makijaże a niedawno byłam na weselu i u kosmetyczki 90 zł dałam za makijaż i wcale nie był lepszy od tego kupionego na tych plastrach i miałam wybór kolorów a u kosmetyczki to mnie malowała jak chciała i mówiła, że tak ma byc juz nie bede mówiła gdzie bo za dużo postów na tą pania było ostatnio negatywnych a po co mam jej zła reklame robić i tak już chyba ma gdzieś tych klientów przez tyle lat sławy się doczekała kilka lat w stecz i teraz tandeta!! ale wracając do sedna to ja jestem zadowolona z tego wynalazku
|
|
To dobrze, lepiej wykonać coś samemu niż płacić dużo za makijaż, ktory wcale nie jest rewelacyjny. Z podkładów polecam Revlon Colorstay! Na allegro można zamówić. Porównywalny do mojego ulubionego podkładu z MAC'a i duzo tanszy. Polecam szczerze wszystkim kobietkom, delikatny, kryjący i wygląda na twarzy idealnie :) Wiele kosmetyczek go używa.
|
|
to super dobrze wiedziec i posłuchać innych
|
|
Prosze opinie od innych posiadaczek tych cieni. Zastanawiam sie nad ich zakupem, ale nie chce wyrzucic 50 zl w bloto.. h0jowe forum
|
|
Polecam ten produkt bardzo fajnie wygląda i długo się trzyma:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |