niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Serdeczny uśmiech nieznajomej.

Hej dziewczyno , która po 13-stej stałaś na światłach na ul. Polowej seatem leon i słałaś uśmiechy w moją stronę, odezwij się!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Serdeczny uśmiech nieznajomej.

;-) powodzenia

oksana

bot

Znam nawet nr rejestracyjny pojazdu , ale nie będę jego ujawniał.ha

Wylegitymować i mandat za uśmiech anulować jeśli da się zaprosić na kawę

odczep sie od mojej baby!!!

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

do kaligulik: to fajną masz panne skoro uśmiecha się do innych i chyba to nie był zwykły uśmiech skoro chłopak jej teraz szuka :|

do marta:ona ma taki grymas twarzy,efekt urazu a wszyscy zaraz sobie nadzieje robia ze to usmiech i to akurat do nich.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Według mnie ludzie są różni, może miała dobry humor lub ma pozytywne podejście do świata, ale żeby od razu szukać dziewczyny, która uśmiechnęła się do Ciebie czekając na zielone światło? No ale cóż, powodzenia.

Śmiała się z niego a on wyślał że do.

Co w tym złego, że się uśmiecha do innych? Marta03- nie rozumiem Cię kompletnie. Ja często uśmiecham się do obcych ludzi lub odwzajemniam uśmiechy i dla mnie to normalne. Sympatyczni ludzie z optymizmem właśnie tak robią !
Najlepiej według Ciebie chyba byłoby patrzeć sobie pod nogi i spuszczać głowę na wzrok innych hehe a uśmiechać się to już w ogóle. Przecież to przestępstwo! :)

Pozdrawiam uśmiechniętych ludzi na łomżyńskich ulicach! ;)

Dokładnie - miło jest, jeśli na ulicy obcy człowiek mijając drugiego się uśmiechnie. Czy to kobieta, czy mężczyzna. Oczywiście bez podtekstów. No ale nie należy odbierać tego z przesadnym entuzjazmem.

A ja się nie uśmiecham !!!!
krochmale to !!!
A tym którzy sie do mnie usmiechaja, pokazuje że maja kuku na muniu :):):):)

fanka bocianka hehe;)
co do uśmiechu to teraz to takie "dziwne", większość chodzi ze spuszczonymi głowami albo z groźnymi minami pokazując, że są groźnie he Zenit dobrze piszesz miło jest, ja czasami chodząc sobie po sklepie gwiżdżę bo mam dobry nastrój albo nucę nutę pod nosem bo chodzi za mną i mam ******** na to, że ktoś pomyśli sobie dziwny typ z niego

Odezwij się......

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org