Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
konto walutowe |
który bank najkorzystniejszy żeby założyć konto walutowe i czy nie będzie problemu z przelewem za granicy i jak jest z utrzymaniem konta z góry dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: konto walutowe |
szczerze mowiac w jakis malym spoldzielczym Banku - ktory nie zostal jeszcze sprzedany .!Bo jak ruszy rozwalka z euro to pierwsze ogolocone banki beda polskie wykupione przez Wlochow ,Hiszpanow Moze SKOK prowadzi waluty -nie wiem ,musisz sie popytac. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
mam w PKO SA i jes OK
|
|
kredyt bank polecam
|
|
Ja mam w Deutsche Banku. Naprawdę polecam. km
|
|
a w którym miejscu jest ten Deutsche Bank a jakie są warunki prowadzenia konta
|
|
kozik to nie jest polski bank!:))) sprzedany juz dawno i nie pamietam komu:))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
teraz belka poszedl po rozum do łba i chce repolonizowac banki Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
w PKO BP przelew internetowy kosztuje bardzo mało, a i przy tym jak pójdziesz do doradców tylko tych młodych oni zawsze pomogą. naprawdę polecam
|
|
To co banki robią z posiadaczami obcej waluty to trudno określić ludzkim słowem. 0.5% rocznie za € i 1% za $ w KB SA Inni też nie lepsi.
|
|
aliorbank, nie placisz za nic a tym bardziej za przelewy i pobieranie pieniedzy na granica pazura
|
|
ING !
|
|
a w tym na zawadzkiej jaki są warunki wie ktoś
|
|
dominet. nie wiem jak z przelewami i kontami ale podoba mi sie to do czego sluzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ______________________________
|
|
dominet. nie wiem jak z przelewami i kontami ale podoba mi sie to do czego sluzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _____________________________________________- ... & vice versa!
|
|
Ja natomiast polecam zerknąć sobie tu - na stronie znajduje się dobre zestawienie kont walutowych. Warto jest wiedzieć ponieważ niektóre konta są całkowicie darmowe, za niektóre trzeba dość sporo zapłacić. Tak więc usiądźcie sobie któregoś wieczoru spokojnie przed komputerem i przejrzyjcie sobie poszczególne z nich. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |